Új hozzászólás Aktív témák

  • Unlimited

    aktív tag

    válasz Tomeeka28 #7681 üzenetére

    Senki nem azt mondta, hogy ne add el. Neked nem jó, akkor el kell adni! Ha vettél helyette egy bármilyen telefont, annak a topikjába el kell menni, és ott megosztani a tapasztalatokat, hibákat, pozitívumokat.
    Mit vártok itt? Hogy naponta leírjátok, hogy lilul a kijelzőtök, akkor mi azt meg tudjuk javítani? Vagy nincs benne esemény led, akkor mi tudunk beleszerelni? Vagy mit vártok?
    Burt1973-nak az sem volt elég, ha valamelyik fórumozó leírta, hogy neki nem lilul a kijelző. Erre az volt a válasza, hogy sötétbe ilyen,olyan beállításokkal húzza le a tálcát, aztán azt videózza le, akkor majd elhiszi.
    Mit vártok? Mi is mondjuk ugyan azt, hogy igen nagy rakás trágya az egész,mindenki adja el, mert a Microsoft menjen az anyjába, ne velem tesztelgessen?
    Akkor nyugodtak lennétek? Vagy mit szeretnétek?
    Mert, ha nekem van problémám, akkor azt ide beírom, megpróbálok rá megoldást találni azokkal az emberekkel, akik már azt megoldották, vagy én osztom meg a tapasztalataimat másokkal. Ha nem megy, akkor megpróbálok tovább menni. Pl. nem volt számomra megfelelő zenelejátszó. Találtam Loco music playert, de nem volt mindenben tökéletes. ZavaBalázs fórumtárs írt a fejlesztőnek, mert jó az angolja, és a fejlesztő elolvasta, és 1-2 napon belül jött is a frissítés hozzá. Erre való a fórum szerintem. Ha végképp nem megy, akkor döntök. Vagy élek vele így, vagy megválok tőle. Ne értsd félre, le lehet írni a negatív tapasztalatokat is. Egyszer! Vagy írja le kétszer! De hogy pár naponta azért jön ide, hogy meggyőzzön minket 15 féleképpen megfogalmazva, hogy ez egy szar, na azzal mindenkinek tele a púpja!

Új hozzászólás Aktív témák