Új hozzászólás Aktív témák

  • initram6

    csendes tag

    Ma járt a kezemben egy Lumia 930 fehér színben, nagyon esztétikus. Van azért pár kérdésem, tényleg nem trollkodni szeretnék, de iPhone használóként pár dolog felmerült, hogy vajon működik -e WP-n.

    1) Hiába próbáltam a böngészőben kijelölni egy szót copy/paste-re, hol sikerült, hol meg inkább nem. Hogy kellene csinálni?

    2) Van -e olyasmi a WP-ben, mint az iPhone-ban, azaz hogy a böngészőben egy szót kijelölve megjelenjen a szó felett egy buborékban a magyarázata/fordítása? Angol szövegeknél, ismeretlen szóval találkozva ez nagyon hasznos dolog.

    3) Ha e-mailben v. SMS-ben kapunk egy időpontot, vagy e-mailt, telefonszámot akkor azok aktív adatként működnek -e? Ha az iPhone-ra érkezik egy üzenet és van benne egy dátum, akkor azt a rendszer felismeri, rá lehet kattintani és rögtön naptárbejegyzést lehet létrehozni, egy mozdulattal. Ugyanez a helyzet a telefonszámokal is.

    4) A Windows Phone programok oldalán a legnépszerűbb programokhoz is egy csomó reklamációt írnak a felhasználók. Pl.: sokan panaszkodnak a Viberre, de még a Skype-ra is. Ezek létező gondok, vagy csak pár érzékeny lelkű júzer hisztizik?

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák