Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thunderrr

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár napja gyarapítom a WP használók, és a Lumia 930 tulajdonosok táborát. Androidról váltottam, elegem volt, hogy a telefonok alól a folyamatos applikációfrissítés, meg a rengeteg szemét egy év alatt kihúzza a talajt, és anno a Motorola Defy, majd a Samsung S3 mini is alapfunkcióra alkalmatlanná vált, például telefonálásra...
    Na mindegy ez már a múlt.. WP-s vagyok, nincs visszaút.

    Viszont van pár kérdésem, ami valószínűleg az én kezdőségemből adódik:

    -A beépített zenelejátszó néha megakad egy-egy számnál, és nem indul újra a lejátszás, hiába nyomkodom a play gombot.. Nem a file a hibás, mert napok óta többször meghallgattam, és végig lejátszotta, majd másnap is, és ez több különböző számmal előfordult... ötlet, hogy mi okozza? Jó zenelejátszó app tipp?

    -Előfordul, hogy minden instrukció, érintés, bármilyen behatás nélkül kilép alkalmazásokból, pl ftp server, illetve a MoliPlayer megnyílik, de 2 mp után kilép belőle.... gondolom mivel sokan ajánljátok nálatok ez nem fordult elő, mi okozza ezt? Hogy lehet megszüntetni?

    -A beépített navi ad tömegközlekedési javaslatot is, viszont tegnap éjszakai tapasztalatom alapján nem vágja az éjszakai tömegközlekedést... hajnal kettőkor a Blahán azt javasolta várjam meg az első metrót... még jó hogy nem az ötös metrót:D van valamilyen bkv app?

    -Youtube applikáció van, ami korrektül kinagyítható, bele lehet tekerni...? sokfélét leszedtem, de a kettőt együtt egyiknek sem sikerült abszolválnia

    -Android alatt volt egy appom, amivel az elhasznált akkumlátorkapacitás volt monitorozva. Mutatta hogy a felhasznált energiát milyen appok, milyen arányban élték fel, ha valami sokat zabált, akkor lehetett keresni helyette optimalizáltabbat... van WP re ilyesmi?

    - Egy TC szerű filekezelő is jól jönne:)

    Hirtelen ennyi, de amúgy nagyon zsír a telefon, kamera, sebesség, kijelző, prémium cucc, ezeket, meg előbb utóbb megoldom... vagy megszokom!:)

Új hozzászólás Aktív témák