Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Nekem gyakrabban csinálja, elsötétül a kép semmire nem reagál a három "gombra" sem rezeg, aztán magától újraindul és onnan megint napokig mintha mi se történt volna megy. Nem tudom mi a fene lehet, mondjuk tény, hogy ez az első telefonom, amit éjszakára se szoktam kikapcsolni, hanem 0-24 megy, lehet ez a baja? Csodálkoznék, de akkor max néha kikapcsolom pihenni.
-
okoska74
senior tag
Kaptam emailban pdf -et. Megnyitni meg tudom de lementeni nem tudom, hogy hova menti. Szeretném tovább küldeni egy másik emailban csatolásként de csak arra jöttem rá, hogy onedrive -ről lehet megosztani. Nincs egyszerűbb módja? Próbáltam az Adobe readerrel, PDF reader (microsoft), PDF reader (PompolutZ) verziókkal.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
törölt tag
Sziasztok, visszatértem. Pár hónap kitérő a droid világba elég volt.
-
Melack
veterán
-
Gadgetfan_
senior tag
Keresgéltem a topik elején de nem találtam az infókat, ezért itt kérdezek pár lámát. Hogyan kell hard resetet csinálni ezen a telefonon? Ha lefagy a cucc mit kell megnyomni? A másik meg, lehet vele screanshotot csinálni? Ha igen hogyan?
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
JamesFinn
senior tag
válasz Gadgetfan_ #5362 üzenetére
HR
beállítások-névjegy-telefon alaphelyzetbe állítása.
Soft reset(mintha az akksit vennéd ki) hangerő le és a feloldó/bekapcsológomb együttes nyomvatartása amíg a telefon rezzen egyet, és kikapcsol.
Screenshot
wp8-nál bekapcsoló gomg+home(Windows)gomb egyszerre, 8.1-nél hangerő fel+bekapcs gomb.[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Hali. De sok ismerős nevet olvasok S3 topicból. Most gondolkozok váltásban. Jó ötlet?
-
313313
addikt
A Lumia 625-nek "sima" IPS panelje van (nincs benne Clear Black)? Ellenben a Lumia 630-nak már van Clear Black kijelzője?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Amalgam
aktív tag
Hihetetlen.hogy a WP-nél nincs egy normális óra csempe, ami rendesen mutatja az időt. Gondolkodom, hogy visszatérek Androidra, de nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz egy wp telót eladni. Nem kell senkinek.
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
Amalgam
aktív tag
8.1-em van, sokat vártam ettől a frissítéstől, de csalódtam. Három óra csempét is letöltöttem, de egyik sem tökéletes. Néha bealszanak, nem mutatják hitelesen az időt, néha elfelejtenek frissíteni.
Live clock screen béta, Tile clock, TimeMe Clock, ezeket próbáltam ki.Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
Sungoo
addikt
A cyan legújabb hozománya nálam, hogy magától felhív embereket a névjegyzékből. Random, nem tárcsázott hívások közül.
-
vzsryl
nagyúr
Ezen is látszik, hogy a világ legjobb telefonja. Próbálja fenntartani a kapcsolatot az elfeledett contactokkal. A Facebook megöli a valódi emberi kapcsolatok, de akinek Lumia 625-öse van, az még megmenekülhet...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
okoska74
senior tag
válasz peestee83 #5377 üzenetére
Beállítások/Érintés/Felébresztés be (A telefon felélesztéséhez érintse meg duplán a képernyőt)
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz peestee83 #5379 üzenetére
A felélesztés eddig tart. Felcsúsztatni a 1020 -on is fel kell.
-
this is life
Ármester
válasz Amalgam #5370 üzenetére
Lehet hogy nem jo ora app-ot toltottel le, ha nincs felkeszitve a 8.1-re megfeleloen akkor lehet nem frissul a 8.1 ido intervallumja alapjan. De ez csak tipp. De masodpercenkenti frissulesre ne szamits.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
elpatkorado
aktív tag
Üdv topiklakók. Átjöttem droidról, életem első WP-s telefonja, eddig pozitívan csalódtam, nagyon bejön a 8.1 is és a telefon is.
-
törölt tag
válasz elpatkorado #5384 üzenetére
Nemfogsz csalódni. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
-
.wantííd
tag
Most az előbb történt: (még tart) rámegyek , a fényképezőre erre elsötétül a kép és semmire nem reagál. Csak háttérvilágítás van... Örülök ha megint szervíz lesz belőle..
Jah és persze mocskosul melegszik..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz elpatkorado #5387 üzenetére
Láthatod te is hogy mennyit jelent ha jól van optimalizálva az oprendszer a készülékhez. Egy-két program/játék hiányzik csak nekem amit droidon megszoktam, de azért elvagyok nélküle. S talán egyszer wpre is megjelenik.
-
Milestone2
nagyúr
válasz kutitomi73 #5389 üzenetére
Ne kezdjük megint előről!
Az almát sem lehet összehasonlítani a körtével!
Van aki az egyiket szereti, van aki csak a másikat és néhányan mindkettőt.
Mindenki egye azt, amit szeret, de ettől még ne fikázza a másikat.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
peestee83
aktív tag
válasz Milestone2 #5390 üzenetére
Hogy jön ide az alma?
Amúgy mindegyik rendszernek megvan a maga előnye, és hátránya egyaránt. Én a 3 legnépszerűbbet használtam már, és azt lehet mondani (szerintem) a háromból lehetne összegyúrni egy nagyon jót. Persze ez vitát válthat ki, de nem ez a szándékom, higgyétek el.
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
peestee83
aktív tag
válasz Milestone2 #5392 üzenetére
Bocs, de ez nagyon magas labda volt. A körte melyik lenne?
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
Bogyi007
veterán
válasz Milestone2 #5394 üzenetére
Pffff. ;-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
peestee83
aktív tag
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok, búcsúzom, végre eladtam a Lumiát, jó kis teló volt, nem mondom, de nem nekem való.
Nem akarok trollkodni, de soha többé Windows Phone-t.Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Olyan történt valakival hogy kikapcsola telefon magától?2 nap alatt négyszer történt velem ilyen!!!😓 Mi lehet a gond?"A remény hal meg utoljára"
-
zojjektum
senior tag
válasz kutitomi73 #5399 üzenetére
Sokaknál volt olyan, hogy a zsebükben benyomódott a bekapcsoló gomb es kikapcsolt (na ezt jól körbeírtam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest