Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Köszi Mindkettőtöknek, elég zavaró ez a probléma, de elméletileg lassacskán jön a 8.1 nem? Mikorra várható? Csak azért kérdem, hogy érdemes-e várni addig.
-
Nagyi17
csendes tag
válasz .wantííd #4683 üzenetére
El kell hogy keserítselek.Nekem most jött vissza 2 hetes szervízből.A garancia "könyvébe" beleírták,hogy mechanikai javítás,de semmit nem csináltak vele...A csaj a telenorba mondta,hogy sajnos a nagyobb kategóriájú telefonokkal (pl galaxy s5) se kezdenek semmit ilyen hibával...
-
stevie76
csendes tag
Üdv!
A 625 még mindig nem függetleníthető ?
-
lexter00
őstag
Hangszóró és hengerő gomb csere megoldva, a szervíz gyors minden ok vele de hogy egy 5 hónapos telefonon ilyen hamar tönkremenjen az egy kicsit gáz
Ja és 8.1 van rajta és a kutya nem nézte (Nokia szervíz Nyhza)[ Szerkesztve ]
-
Nagyi17
csendes tag
Én arra lennék kiváncsi,ha tudna valaki segíteni,hogy ha pl whatsapp-on küldenek nekem zenét,azt ugye meg tudom nyitni,de pl a zenék között miért nem jeleníti meg,illetve miért nem tudom letölteni telefonra a whatsappról?Nem akarom hülyén írni,remélem érthető...A lényeg amiért fontos lenne,hogy sz@r a laptopom,le szeretném cserélni már,és nem bírom a telót párosítani a géppel,de jó lenne csengőhang stb...
-
pelenka35
őstag
Törőt kijelző javítása 12.600ft ha nincs biztosítás.
Nekem ennyibe került , 2 hét alatt készült el .
Ha valaki esetleg így járna tudja mire számítson.Gamertag:Rob3rt75
-
hampidampi
senior tag
Asszonyé most frissített 8.1-re OTA!!!
Először egy kisebb frissítés jött le, ami szólt is a telepítés után, hogy most már le lehet tölteni a 8.1-et is.
És tényleg! -
CleroO
csendes tag
válasz hampidampi #4712 üzenetére
nekem egyenlőre még mindig azt írja h naprakész, kíváncsi vagyok h mikor érkezik meg a frissítés.
-
kutjaaa
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy a Here Drive+-t valóban megkapjuk a 8.1-el együtt? Azért kérdezem, mert két hét múlva megyünk külföldre nyaralni és jelen állapotában csak a határig navigál mert ugye a sima Drive van rajta! Ha igen akkor várok az indulás reggeléig a 8.1-re, ha nem akkor megveszem, nem sok az a 4990 HUF, csak feleslegesen nem szeretném kifizetni!
Üdv,
kutjaaaT450, XIAOMI Note 8T,
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom a bluetooth-ot összehozni a notival?
Win7 van a notin és telepítve a bluetooth driver is. Más telefon azonnal látja és működik is az adat küldés fogadás. Ezt a 625 más telefonokkal is nehéz összehozni. Valami ötlet esetleg?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Van WP-ra olyan wifi applikáció, amit a telefonra és a PC-re telepítve tudom wifin keresztül a telefon tartalmát intézőn keresztül másolgatni? Androidon volt ilyen, sokszor használtam, egyszerűbb mint kábelezni.
Köszi előre is."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
petya2012
őstag
válasz hampidampi #4712 üzenetére
helló
milyen szolgáltatós vagy független teló??
nekem nem talál semmit
-
gabcs
csendes tag
Sziasztok!
A napokban beszereztem a telefonhoz egy külső akkut (http://www.ebay.com/itm/400724887492?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649) biciklizéshez. Tudja-e valaki, hogy árthat-e a telefonnak (vagy az akksijának), ha 5V helyett 5,2V-ot kap? Ugyanis ez az érték van ráírva a vásárolt termék kimenetére. 1,5A-rel tölt egyébként, amely ugye nem lehet gond (csak hamarabb tölti a telefont).[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Viszont ha kínai cucc akkor nem ártana bemérni multiméterrel hogy mennyi áramot ad a telefonnak. És itt most nem a gagyi pontatlan kínai multiméterről beszélek . Elektroműszerésznek biztosan nem gagyi van.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
CleroO
csendes tag
válasz bigzolee74 #4722 üzenetére
és az már a teljes értékű 8.1 vagy marad a preview?
-
wayne1
senior tag
válasz Milestone2 #4727 üzenetére
Én is Telekomos vagyok, igaz 8.0 van fent, de nekem naprakész még mindig.
-
CleroO
csendes tag
válasz Milestone2 #4727 üzenetére
Ez még a preview. nekem is ugyanez a verziószám van még.
-
Воланд
titán
válasz Milestone2 #4730 üzenetére
ez a valodi, erre mar csak a cyan jon.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
-
RaZroX
addikt
Kezdem azt látni, hogy fölöslegesen váltottam WP-re.. Direkt a bugok és a lassúság miatt hagytam ott az Androidot, és a stabilitás + gyorsaságért cserébe bevállaltam, hogy WP-re nincs akkora támogatás.
Amióta 8.1 van fent legalább olyan megbízhatatlan a telefon mint egy alsó-közép kategóriás androidos telefon. napi szinten van valami látványosabb baja ráadásul a skype borzasztóan lassan működik.Tudom, hogy még nem végleges a 8.1 de állítólag lassan kijön a végleges, szóval addig valami eget rengető változtatást kell rajta csinálni. Apám 520-án a 8.0 sokka gyorsabbnak tűnik mint nálam a 8.1 és azért van ár különbség a két telefon között...
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
vzsryl
nagyúr
Ha a telefon nem hajlandó törölni az ideiglenes fájlokat, akkor hogyan tudom rákényszeríteni?
Rábökök a törlésre, és ki is írja, hogy törli, meg hosszabb ideig tart, háttérben fut blabla. De bármikor nézek vissza, vagy nőtt a mérete vagy ugyanakkora. Megnéztem a háttérben futó alkalmazásokat is, és nem megy a háttérben. Engem meg kifejezetten irritál az a 232MB ideiglenes fájl...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Terno
csendes tag
-
Terno
csendes tag
Egy kérdés
Mi jót tanácsoltok?
PC: Windows 8.1
A Windows 7-esen magától felmászott...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Nekem van 920-on, 8-on és 8.1 alatt is. Feleségem 625-én is fennáll, de igen ritka jelenség. Ez legyen a legnagyobb baja. Neki nem tettem fel a 8.1-et, ne szopjon vele. Majd jön a hivatalos, szívjon azzal.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
p300
tag
Helló!
Létezik erre hívásrögzítő? -
Bogyi007
veterán
Weather Flow alkalmazás adja a hátteret ha a telefont feloldom és ilyenkor ki szokta írni a telóm az aktuális névnapo(ka)t de a Prev for Developers 8.1 óta ezt nem teszi meg csak ha ki-be kapcsolom a telót.
Nincs valami más megoldás erre?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
okoska74
senior tag
válasz Bogyi007 #4747 üzenetére
Most nincs itthon a 625 -ös, de a 1020 -asnál /Beállítások/Zárolási képernyő --> értesítéseknél a naptár van kijelölve és így mutatja a névnapokat is. Persze a naptáron belül tudnia kell a névnapokat.Itt le van írva, hogy hogyan kell
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Bogyi007
veterán
válasz okoska74 #4748 üzenetére
Mutatni mutatja is nem az a baj.
A probléma az hogy nem frissülnek a névnapok csak ha ki-bekapcsolom a telót.Minden más frissül a képernyőn az időjárási adatok és a tartózkodási hely is csak a névnapok nem.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest