Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marxy85
csendes tag
Na kicserélték az összetörött üveget, csak azt kellett és 10e volt. Két óra alatt megvolt a Váci utcai Care-ben. Normálisak voltak, minden rendben, majdnem újnak tűnik Gondoltam érdekes lehet a tapasztalat. Üdv!
-
ninjago
tag
Hali.
Beneveztem én is egy ilyen telóra. Nagyon tetszetős, mondjuk első windows készülékem. Lehet balf..sz kérdésem lesz, hogy lehet normálisan beállítani az adatforgalmat? Szerintem valami nagyon zabálja az adataimat.
Köszi -
lexter00
őstag
Most jött vissza a szervízből a telefon (harmadjára!!!) és ezt találtam rajta ez mitől van nem tűnik púposnak az akksi
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Van egy Nokia Lumia 625 telefonom. Sehogy nem tudom az internetet bekapcsolni rajta. Pedig a vodafone oldalán látom, hogy 100Mb-nyi keretem van. A mobilhálózatnál miket kell megadni, hogy végre működjön? Hiába állítom be , ami a voda oldalán szerepel, nem akar menni.
Légyszives aki tud segítsen.
Köszönöm.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
lexter00
őstag
De megpusztult ez a topic
-
Nagyi17
csendes tag
válasz #35202114 #5619 üzenetére
Én nem kérdezgetek,restart eddig megoldott mindent...valamelyik nap "elfolytak" a menüben a kojelző alján tartó "menüpontok/írások".Remélem érthető,aztan Fb-on is ahogy tekertem le az oldalt,volt h nem érzékelt a kijelző,se fel se le semmi...újraindít.Nem tudom mik ezek a "betegségek" de kedvemet szegtek kicsit...
-
fesii
aktív tag
Pfd-t már lehet frissíteni vagy még mindig nem jött rá megoldás?
-
Nagyi17
csendes tag
válasz #35202114 #5622 üzenetére
Cyan..nem értek hozzá igazából,hogy mi a különbség...ez még egy kezdetleges verzió,és majd a későbbiekben lesz update amivel kiküszöbölik ezeket a hibákat?Na ja csak kérdés,hogy mikor...PFD-t hogyan lehet telepiteni?Ha azt mondod,hogy az sokkal stabilabb,és a telepitese is egyszerű,lehet megpróbálkozok vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit láma kérdés. független rom van erre a készülékre. vodafone és telekom megvan, de függetlent nem találtam. Ha minden kötél szakad akkor felrakom valamelyik eu függetlent, de a hu jobb lett volna.
-
sipoczgabor
tag
Üdv, megérkezett a telefon, már 8.1 imádom.. és volt rajta pár kép, amit kitöröltem az albumból de ha kirakom a főképernyőre ugyan azokat a képeket megjeleníti a fő kijelzőn, de ha megnyitom az albumot már nincs ott... ötletek? sd kártyán voltak a képek
-
BobTail
őstag
válasz sipoczgabor #5629 üzenetére
fényképek - ... - beállítások - összekeverés most
-
JamesFinn
senior tag
válasz sipoczgabor #5629 üzenetére
Fényképek - beállítások - minden fényképet mutat - összekeverés most
Próbáld ki ezt, vagy töröld a csempét, majd tűzd ki újra.
megelőztek[ Szerkesztve ]
-
sipoczgabor
tag
Köszönöm úgytűnik jó egyetlen hibát vettem észre eddig a készülékkel, auto fényerőnél szal ha sötétebben világít a windows gombtól jobbrább sötétebb egy picit a kijelző, de ha a fényerő megnövekszik ezt a jelenséget elhagyja a készülék, nagyon patent, imádom egyébként, már zseblámpa is van, esetleg eq-t honan tudnék letölteni? vagy milyen zenelejátszó programot érdemes leszedni? meg azthiszem van valami akkumlátor kímélő cucc program is, mingy utána keresek a fórumon
-
BobTail
őstag
válasz sipoczgabor #5632 üzenetére
központi eq van: beállítások - hang
-
sipoczgabor
tag
Köszönöm szépen, még azt megkérdezném hogy elvileg simán telefon ringthones mappába kell bemásolni a beállítandó zenét, bemásoltam mégsincs ott, na ez mért van? :s
-
Nagyi17
csendes tag
válasz sipoczgabor #5634 üzenetére
Egyszerűbb sztem ringtone maker-t leszedni aruhazbol,es ott vagni...stb mert cshangnak 1MB-os hangfajlt rakhatsz be...sd kartyara felteszed a zenet a programban kivalasztod melyiket akarod megvagni beallitod hogyan es kesz is...
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma lettem tulajdonosa eme remek készüléknek, de tudni kell azt is, hogy ezidáig soha nem volt még közvetlen kontaktom Windows Phone készülékkel.
Nos minden nagyon baba, marhára tetszik a készülék is és a rendszer is, de van egy dolog, amit nem értek.
Amikor hívást indítok, a képernyő AZONNAL elsötétül. Nem úgy, mint a közelség érzékelős androidos készülékeknél, hogy mikor az arcodhoz teszed elsötétül, de ha elveszed az arcodtól újra világit a kijelző... nem itt azonnal a hívás pillanatában sötét az egész... és az is marad. A képernyő lezáró/feloldó gomb megnyomásával lehet újra világításra bírni a kijelzőt, de nagyon rövid ideig.
Most ez a Win OS sajátossága, beállítás kérdése vagy szar a telefonom?
Előre is köszönöm a válaszokat!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
-
Aslan
aktív tag
Gyári beállítások visszaállítása illetve ki-be kapcsolás nem segített.
Ennél a soft resetnél (hangerő fel+bekapcsgomb hosszan nyomva) pontosan minek kell történnie? Kipróbáltam... rezzent egyet a telefon, megjelent a NOKIA logo és ennyi, más nem történt. Fekete képernyő.
-
Aslan
aktív tag
válasz JamesFinn #5640 üzenetére
Köszönöm a választ.
Van itt nem messze egy NOKIA szerviz. Elviszem oda nézzenek rá. Egyébként mint írtam, a telefon tökéletesen működik, minden szuper és a sebessége is villámgyors, csak ez a fura jelenség böki egyedül a csöröm hívásoknál, ami ezért elég zavaró is.
Akkor marad a szerviz.
-
sipoczgabor
tag
Lenne ismét egy kérdésem.. volt vagy 3 de 2 megoldódott... hogy tudok úgy kilépni a zenékből hogy hangerő szabályzás gomboknál ne legyen ott a léptetés elindítás? meg maga az egész zenerész? csak simán hangerő?
-
JamesFinn
senior tag
válasz sipoczgabor #5645 üzenetére
keresd az áruházban a stop the music nevű appot, azzal
Ha 8.0 op rendszer van a telefonon (keress frissítést) akkor csak egy hangerő van mindenhez. 8.1-nél külön szabályozható a média hangereje, eq pedig a beállítások--hang menüpont alatt.[ Szerkesztve ]
-
-
JamesFinn
senior tag
-
Aslan
aktív tag
válasz JamesFinn #5644 üzenetére
Megvolt a szervizelés. Már tökéletesen (100%-ban) működik a kicsike.
A szervizes elég szótlan volt, ha nem kérdezek rá nem is mondott volna semmit, hogy mit csináltak a készülékkel, de így is csak ennyit volt a párbeszéd, ami lejátszódott közöttünk:
Én: Cserélni kellett valamit?
Szervizes: Ja, az előlapot.
- Átadja a telefont.
Én: Köszi, hello!
Szervizes: Hello!Na mindegy... valószínűleg az érzékelő volt a problémás, ahogy te is mondtad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest