Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyme
senior tag
Sziasztok, az lenne a kerdesem, hogy ha kikapcsolt allapotban hivnak utana miert nem jelzi a hivast nem fogadott hivaskent a telefon? Csak akkor jelzi a keszulek a nem fogadott hivasokat, ha akkor hivtak, mikor bekacsolt allapotban van a telefon. Nem ertem mi lehet a gond, koszi a valaszt elore is.
-
old rocker
veterán
Ennek a telefonnak egyetlen nagy hibája van, amire nagyon kell figyelni: sajnos qrvajó. Én személy szerint nagyon megutáltam, mert szabályos függőség alakult ki, már a budira is viszem magammal.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
libus
őstag
Sziasztok!
A kollégám 2 napja tulaja ennek a telónak, és megkért, hogy rakjak rá fel egy programot.
Az áruházban meg is van a program, de a telepitésre nyomva jön az a hiba üzenet, hogy a család szolgáltatás nincs beállitva.:/
Mit és hogy kell beállitani?
Microsoft fiók az van, és be is van jelentkezve. A telefonját is felismeri. Akkor minek megadni családtagot? Nem lehet önmagában ingyenes dolgot letölteni? Vagy ezt a családi szolgáltatást nem lehet kikapcsolni?
Bocs a sok kérdésért, de Androidhoz vagyok szokva...Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Mikor felmásolok a telóra néhány albumot. Az miért van ,hogy a telefon minden zeneszámból többet lát?
Tehát ha belépek az adott albumba minden egyes track 2 szer, valamelyik albumba meg háromszor szerepel.
Ha visszadugom a gépre ott a fájlkezelő minden mp3-ból csak 1-et lát. Ha a telefonban törlöm a 2 trackból bármelyiket már nem játsza le a telefon azt sem amit megmaradt.
Alaki tapasztalt már ilyet? Esetleg valami ellenszer?Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
balu999
tag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség. Szeretnék venni egy 520-as telefont de nem vagyok biztos benne , hogy ez ami nekem kell. Ami nekem nagyon fontos , hogy működjön adatkapcsolat nélkül a gps. Ez a telefon tud ilyet? Tehát internet nélküli gps-t tudja?
Üdv
-
Outlander
addikt
Állítsátok be h legalább 18 évesek elmúltatok...
Alatta nem enged be...(#2708) He-Nike
Nekem nem csinálja...
(#2709) balu999
Teljesen jó rá, le is teszteltem, mert nekem szintén két napos, leszámítva pár apró hibát, maga "műhódas" része és a térkép részletesség teljesen korrekt.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Drakk
tag
Sziasztok, szeretnek segitseget kerni. A felesegemet lepnem meg egy 520-al. Van ra lehetoseg, hogy egy szolgaltatohoz kotott keszuleket fuggetleniteni lehessen?
Koszonom a segitseget!Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
Outlander
addikt
Telenor praktikum 42.785 + 7.650 a függetlenítés...
T-mobile domino: 34.032 +15.000 a függetlenítés...
Media marktban most akciósan van 49.990-ért.. meg vannak tokok is 990-ért
Fekete/zöld imak tokja eladóban akkor nincs senkinek sem?!
ui: természetesen a Józsi vagy a Pityu biztos h megcsinálja olcsóbban... de akkor ugrik a gari..
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
ViTToRe
aktív tag
válasz Outlander #2719 üzenetére
Kapni pár helyen... Természetesen E-Bay ár legalább 2 de inkább 3 szoros áráért. Én E-Bay-ről rendeltem mindent, és nagyjából 8-10 munkanap alatt megjött minden tok. Fólia volt csak amit egy rendkívül megbízható és korrekt eladótól szereztem be mivel nem akartam várni ennyit és az a +150-200 ft ebay árhoz képest sem vészes...
-
-
Flyme
senior tag
válasz #40993792 #2703 üzenetére
Köszi! Igen, T-s vagyok, úgy hogy biztos ez lesz a probléma.
Még annyi érdekelne, hogy a hangerő néha 30/30-ról visszaugrik 30/15-re, ez miért lehet?
Illetve ha a névjegyek között akarok mondjuk s betűt tartalmazó vezetéknevekre keresni, akkor egyaránt kidob s betűt tartalmazó keresztneveket, és vezetékneveket is a telefon. Ezt nem lehetne átállítani úgy, hogy mondjuk csak vezetékneveket dobja ki találatnak amikben van s betű, keresztneveket pedig ne?
Szerk. (#2727) vjungesz: Én nem Telenoros vagyok, úgy hogy náluk nem tudom ez hogy működik, lényeg, hogy tényleg nem a telefon hibája.[ Szerkesztve ]
-
Lumiaman
csendes tag
Jó kis telefon, csak én most inkább a felső kategóriában keresgélek, így marad a 820.
-
ViTToRe
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #2731 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/nokia_lumia_510_lumia_620_lumia_820_nokia_asha_302/friss.html
Ennél a srácnál, mondjuk Vaterán de mind1 is... 3 rétegű fólia, rendkívül könnyen felhelyezhető, mert elég merev a kis műanyag lapka.
-
vjungesz
tag
Még annyi érdekelne, hogy a hangerő néha 30/30-ról visszaugrik 30/15-re, ez miért lehet?
A kérdés, hogy azt akkor csinálja amikor be van dugva a füles vagy csak úgy egyébként? Nekem is van ilyen jelenség az L800-nál, de csak akkor ha be van dugva a füles és akkor ki is írja, hogy "A hangos zenehallgatás károsíthatja a hallást", legalábbis valami ilyesmit. Ha neked is ekkor csinálja, akkor az csak azért van mert gondoskodik az egészségedről .
A vezetékneves dolognál, ha csak a névjegyen belül vagy kíváncsi az "S" betűvel kezdődő vezetéknevekre, akkor ne a keresés opciót használd, hanem csak bökj rá az "A" betűre, akkor feljön az "ABC", aztán válaszd az "S" betűt és oda fog ugrani. Azt meg ugye a sima beállításban be tudod állítani, hogy a névjegyzékben a tagok vezetéknévvel vagy keresztnévvel legyenek elől. Nem tudom mennyit változtattak WP8-on, de 7.8-on így van. Nekem össze van szinkronizálva a névjegy a facebookkal, tehát ha én a keresőbe beírom, hogy "S", akkor nem csak, hogy a keresztneveket kidobja, hanem még olyan embereket is, akiknek a munkahelye neve "S-el" kezdődik
-
thomson9505
csendes tag
Üdv !
Az nagy probléma ha a lumia 520 -am játék közben, netezéskor eléggé felmelegedik a kamera körül ?
Mert ha elkezdek netezni vagy játszani rajta egy két perc után eléggé megnövekedik a hőmérséklet a telefon felső felébe; a kamera felett, meg körül.Előre is bocsi, ha néha összeszavakat a keverem !
-
ViTToRe
aktív tag
válasz thomson9505 #2738 üzenetére
Negyed Topic a HW illetve Krait magok miatti melegedésről szól. Ebben a 30-40 fokban mi nem meleg? Olvadni / robbanni nem fog... Innentől kezdve szerintem mind1.
-
t.imi
addikt
válasz mindthecrap #2706 üzenetére
Nem bántani akarom, mert ebben az árban ennél jobb gépezet nincs. Csupán az alsó kategóriában soha nem volt jó a nokia szerintem.
Lődözök még egy keveset, nagyon nem volt alkalmam kipróbálni természetfotózás üzemmódban(#2700) NGA ezt megnézem, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
vjungesz
tag
Nincs mit. Egyébként én is kipróbáltam, hogy 30-on állt és újraindítom... Visszaugrott 13-ra. Viszont ha leveszem rezgőre vagy 1-re pl. akkor nem ugrik vissza. Ez így viszont szerintem nem rossz, mert ha olyan helyen vagy ahol nem szólalhat meg, de szükség van egy újraindításra, akkor nem fog utána össze-vissza csilingelni, ha elfelejtenéd megint levenni... Ez nem hiba az biztos, hogy ki lehet-e kapcsolni azt nem tudom. Szerintem nem.
-
vjungesz
tag
válasz old rocker #2744 üzenetére
Szívesen
-
ArsenalF
aktív tag
Nem tudja valaki hogy a contact képeket miért nem akarja leszinkronizálni a telefon a live accountomból?
-
old rocker
veterán
Többen említették, hogy Androidról váltottak és soha többet android. Egy érdekes cikk az androidról - túl sokféle van, túl sok készülékkel és kijelző mérettel: [link]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Tim82
félisten
Na, ma reggel nekem is megvolt az első újraindulásom. Írtam egy mailt, rákattintottam a küldésre, erre a telefon újraindult.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
St3ven
addikt
Nem valami fincsi ez a sok újraindulás, amiről mostanában olvasni a topicban. Így hogy vegye meg az ember nyugodt szívvel?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
arcsi84
aktív tag
válasz old rocker #2747 üzenetére
Ezt mondtam én is nevelőapámnak az android előnye a hátránya hogy szabad es ezért kb 0 optimalizálás van rá. Vicces hogy egy 4 magos proci kell ahhoz hogy olyan sebességgel fusson mint egy kis lumia. Sokat kell meg fejlődnie a kis wp8nak de nagy jovo állhat előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest