Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Egy nap után a véleményem, nagyon tetszik! Tetszenek az apróságok, mint dupla koppintás képernyőélesztés, design, szép témák! Piszkos nagy hangerő, tökéletes kihangosítva is! ( a tesztbe lehúzták, halk stb) Ami nem tetszik sok apró ám idegesítő szoftveres gubanc hiányosság! remélhetőleg idővel születnek megoldások!
Van benne hívás várakoztatás?
-
x1port
addikt
válasz Namelesske #19759 üzenetére
Az be volt kapcsolva eddig ?
Akkor sanszos ,hogy az is bezavart . -
catroot
veterán
Kezd már az agyamra menni a sok app crash. Nem csak kidobnak, mert vissza sem lehet lépni az appba, egyszerűen eltűnnek. Böngésző alatt tud jól jönni az ilyen.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
x1port
addikt
válasz Namelesske #19766 üzenetére
Jó..hát nem a legszebb..
de valahogy nekem jobban bejön. -
Namelesske
addikt
válasz x1port #19767 üzenetére
Az a felesleges 60pixel ami mindig ott van, meg szétpixelesedett ikonok el is vették a kedvem. Marad vagy 2.5 col a tartalomnak.. Nem gyerebe.
Nextgen readert használok, az legalább ér valamit főleg amikor automatikusan leszedi az egész cikket.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
old rocker
veterán
Urak, ha nem jut eszembe/nem fogadja el a telefon lezárókódja, akkor b@szhetom a hard resetet? (Nokia 700)
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
cattus
addikt
-
Lacus_84
senior tag
válasz old rocker #19769 üzenetére
Nekem 500-asom volt/van, de ilyen nem fordult elő mikor használtam. Szerintem inkább a telefon topic-jában tedd fel a kérdést, ott biztos jobban tudnak segíteni.
(#19770) cattus: a Nokia 700 Symbian
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Ha a windowsphone.com on,zárolod a telefont akkor mi történik, annyi, hogy kér jelszót?
-
kmarkk22
aktív tag
válasz Воланд #19775 üzenetére
hát az sokat ér...
Amúgy nekem is van bevilágítás a kijelzőben, + tele van az egyik oldalon felül pixcelhibával ami csak sötét háttérnél látszódik, de ami a legidegesítőbb h naponta újraindul már... Pedig csak UC browser, FB messenger, whatsapp és Adobe reader van letöltve... Ha ezekkel a panaszokkal beviszem, akkor adnak új készüléket vajon?
-
Bjørgersson
félisten
válasz kmarkk22 #19776 üzenetére
Szerintem már a bevilágítás és a pixelhibák miatt cserélniük kéne, az újraindulgatás meg inkább egyszerű szoftveres hibának tűnik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ronam
addikt
Használja valaki az internetmegosztást? Próbáltam párszor, de sajnos 10-20 perc után mindig meghal a net, és újra kell csatlakozni. Ez mitől lehet?
-
abteam2008
tag
Erre valaki? [link]
Xbox Series X
-
consono
nagyúr
válasz x1port #19782 üzenetére
Dettó. Mondjuk azt nem kívánom senkinek, amihez kellett, hogy edge-en VPN-ezve szereljen szervert... Szüleimnél se net, se 3G lefedettség a Telenornál...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Ronam
addikt
válasz x1port #19782 üzenetére
Egyre rosszabb amúgy, most speciel pár percenként kell újracsatlakozni, szó szerint idegbajt kapok ettől . Előbb írt egy olyat is, hogy korlátozott. Nem egészen értem, hogy miért csinálja ezt, ha a telefonról netezek akkor semmi gond nincs, de ahogy rákötöm a laptopra, elkezd szarozni. Amúgy T-Mobile net.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Azt írja :
A mobil adatátviteli kapcsolat megosztása Wi-Fi kapcsolaton keresztül legfeljebb 8 vendéggel.
Ez a funkció használaton kívül néhány perc után automatikusan kikapcsol.szerk . : Esetleg próbáld meg a wifi beállításnál bekapcsolni azt ,hogy : a wifi kapcsolat maradjon bekapcsolva a képernyő lezárásakor
[ Szerkesztve ]
-
desolator
senior tag
Abban kérném a segítségeteket, hogy vettem egy lumia 820-ast és hogyan tudom leszinkronizálni az 520-as beállításaim meg a letöltött appok listáját az új telefonon? A micosoftos fiókom már beállítottam rajta de nem találom sehol ezt a beállítást.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Ronam
addikt
válasz x1port #19790 üzenetére
Nincs gáz a lefedettséggel, Budakeszin vagyok, és soha semmi probléma nem volt a mobilnettel, folyamatosan megy a 3G. Egyszerűen nem értem, hogy miért csinálja, az előbb elszállt 20 percre, rácsatlakoztam, és azt írta hogy korlátozott, vicc....
(#19793) x1port: Még nem próbáltam másik géppel, de holnap megpróbálom a cégessel.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Új t-s Lumia 520.
Kijelzőjén egy halványabb pixel. Megy de halványabb. Romlani fog előreláthatólag? Csere ilyen esetben gondolom nem játszik. Cirka 4 órás a teló. ThxEladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.