Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz #40993792 #1137 üzenetére
Annyira fel voltam pipulva, hogy szokásomtól eltérően nem tettem hozzá: szerintem. De akkor inkább így fogalmazok: a rendszer iszonyúan kiforratlan egyelőre. Hozzáteszem: nekem a fészbükk üzenetek hatodrendű dolog. Az e-mail fontos. A symbiánra telepíthető, csaknem pc-s levelezővel egyenértékű profimail nevű alkalmazásnál még nem találtak ki jobbat. Ugyanakkor a skype fontos volna, na, az nagyon nem teszi a dolgát. Viszont nekem kérdés nélkül bezúzta az ottani kontaktokat a névjegyzékbe. Ugyanezt csinálta akkor, amikor megadtam a fészbükk fiókom adatait. Az ottani ismerősöket is belevette a névjegyzékbe, abba a pillanatba. A C7-ről a skydrive-ra feltöltött névjegyzék egyébként is sérült, át kellene nézegetni, összehasonlítani, mert telefonszámok maradtak le, de ez lenne a legkevesebb. Én a közeli ismerősök születésnapját is be szoktam írni, örömmel láttam, hogy mindegyik 1904-ben született az 520-as szerint. Ugyanakkor vettem a feleségemnek h. évfordulóra egy ASUS fonepadot, a 4.1 android jóval jobbnak tűnik. De egész egyszerűen: nekem a C7-en és a 700-on a Belle, illl. FP.2 megbízhatóan működik a kiegészítő appokkal és jelenleg a felhős rendszer nem éri meg nekem ezt a confúziót.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
NGA
addikt
válasz old rocker #1151 üzenetére
Annyira fel voltam pipulva, hogy szokásomtól eltérően nem tettem hozzá: szerintem.
OK
csaknem pc-s levelezővel egyenértékű profimail nevű alkalmazásnál még nem találtak ki jobbat.
Mi a bajod a levelezővel? Nekem tökéletes. Minden levelet azonnal megkapok, mindre tudok válaszolni, tudok törölni stb. Mi kell még? Képet tudok beszúrni, mást meg a skydriveról linkelek. Mi olyan szar?
Ugyanakkor a skype fontos volna, na, az nagyon nem teszi a dolgát.
Nekem tökéletes. Be van kapcsolva a mobilnetem, vagy a wifi, és mindig megjön az üzenet, vagy a hivás.
Viszont nekem kérdés nélkül bezúzta az ottani kontaktokat a névjegyzékbe. Ugyanezt csinálta akkor, amikor megadtam a fészbükk fiókom adatait. Az ottani ismerősöket is belevette a névjegyzékbe, abba a pillanatba.
Ki tudod kapcsolni, tudod szűrni a névjegyeket, és ezek eltünnek onnan. Csak kérdezzél, bár ez eddig kb 4 naponta le van irva, hogy kell szűrni. Ha gondolod, segitünk.
A C7-ről a skydrive-ra feltöltött névjegyzék egyébként is sérült, át kellene nézegetni, összehasonlítani, mert telefonszámok maradtak le, de ez lenne a legkevesebb.
Valahol ezt is leirták, hogy mi a baja, amikor ilyet csinál, és hogy mit kell tenni, mivel a maga a feltöltött fájlban van a hiba.
Én a közeli ismerősök születésnapját is be szoktam írni, örömmel láttam, hogy mindegyik 1904-ben született az 520-as szerint.
Erre ott van a naptár, de nekem pl tökéletesen importálta. Nézd át a filet itt is.
Ugyanakkor vettem a feleségemnek h. évfordulóra egy ASUS fonepadot, a 4.1 android jóval jobbnak tűnik.
Akkor vegyél egy androidot. Ha elötte elolvastad volna a hozzászólásokat, és úgy veszel telefont, akkor kevesebb bajod lenne, vagy nem ezt vetted volna. Nekem volt androidom, de soha többet. És pont ASUS-om volt.
De egész egyszerűen: nekem a C7-en és a 700-on a Belle, illl. FP.2 megbízhatóan működik a kiegészítő appokkal és jelenleg a felhős rendszer nem éri meg nekem ezt a confúziót.
Akkor add el, és vegyél egy androidot.
-
duo
addikt
válasz davidsz #1145 üzenetére
ismétlem valaki a webes face oldalon beállította hogy levélben jelezze ha fennforgás van. a levelezés meg jól megy. na akkor kapod a levelet, és ránézel a fácséra. ennyi.(tudom faramuci, de ez van, a frissítésekre meg várunk türelemmel.)
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
davidsz
senior tag
Sajnos ez nálam nem működik. Nem munkaképes dolog.
Ebben a formában munkára alkalmatlan a telefon.Nem tudok így időben reagálni ügyfelek megkeresésére.
Ha meg még levelezésbe beleveszem a facebookot, akkor lesz ott káosz.Bárhonnan nézem, nem vettem észre a jelzés hibáját a fórumban, különben nem vettem volna meg. Ajánlott is volt.
Most viszem vissza a telefont. 24 órán belül vagyok. Hozok valami mást remélhetőleg, ami működik is napi melóra.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
old rocker
veterán
Csak a profimaillel kapcsolatban: jobban paraméterezhető; szín, betűméret, hova mentse az e-maileket, milyen intervallumban szinkronizáljon, több fiók együttes letöltése, és mellesleg még file kezelő is...
A többi: kinek a pap, kinek a papné.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
szildavid90
aktív tag
Csak a Facebook üzenetek késnek vagy az email-ek is? Ez nem fagy vagy indul újra mint a 620-as lumia? A billentyűzetet ellehet fordítani, hogy fektetve is lehessen írni?
-
NGA
addikt
válasz old rocker #1155 üzenetére
"Csak a profimaillel kapcsolatban: jobban paraméterezhető; szín, betűméret, hova mentse az e-maileket, milyen intervallumban szinkronizáljon, több fiók együttes letöltése, és mellesleg még file kezelő is...
A többi: kinek a pap, kinek a papné."Na akkor lássuk:
Betűméret:Szín: ezt valóban nem tudja
Hova mentse: itt nincs értelme
Több fiók együttes letöltése:
Fájl kezelő: itt nincs értelme
Szinkronizálás beállítása:
Ha tudok még segiteni, akkor jelezd nyugodtan, szivesen segitek.
(#1156) szildavid90
Email nem késik, azonnal jön, ha bármiféle net van (WIFI, 3G stb.)
Lehet fektetve is.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Tényleg, ha már fájlkezelő, WP8-on van olyan app, amelyiknek segítségével otthoni hálózaton el lehet érni/módosítani egy NAS tartalmát? (Ott tárolt fájlok másolása a NAS-on belül másik könyvtárba, törlése, átnevezése főleg, amit tudnia kellene.) Nézegetem most a Pocket File Manager-t, nem világos számomra a leírás alapján.
Nem mintha nem lennék el nélküle, de mind Android-on, mind iOS-on meg tudom oldani ezt kényelmesen. A kérdésem persze hipotetikus, a Lumia 520-am csak jövő héten lesz meg.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
old rocker
veterán
Nem tudok neked screenshootot csinálni, de a profimail a telefon betűméret és szín, háttér beállításától függetlenül paraméterezhető: szín, betűméret. Amúgy az előző bejegyzésem óta görcsölök a t-online-os postafiókom beállításával: a lacibetyár istennek sem fogadja el. Speciális beállításban minden meg van adva: POP3, bejövő, kimenő kiszolgáló - mail.t-online.hu, még mi a qrva anyja kell neki? C7, Nokia 700-on ez 3 perc volt...
hibakód: 80072F30
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
NGA
addikt
válasz old rocker #1160 üzenetére
Nem tudom ez segit-e neked, de hátha:
Windows 8 alatt a t-online beállitása
Mondjuk eleve nem használok semmiféle magyar levelezési szolgáltatót, mert képtelenek igazodni bármiféle nemzetközi standardhoz.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz old rocker #1160 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
Na, itt lemaradt egy félmondat: "Nézegetem most a Pocket File Manager-t, nem világos számomra a leírás alapján, hogy tudja ezeket a fentebb írt funkciókat."
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
old rocker
veterán
-
old rocker
veterán
úgy néz ki, ha már megvettem, megússza a dolgot... Nálam az jött be, hogy csak a legvégén léptem be a microsoft fiókba.
-
NGA
addikt
válasz old rocker #1168 üzenetére
Nagy örömmel hallom.
-
duo
addikt
válasz old rocker #1168 üzenetére
öreg rocker ennek örömére, egy kedves barátom (aki amúgy gyermekjóléttel foglalkozik, civilben) saját muzsikáját hallgassad meg: [ehune]
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
veterán
válasz old rocker #1133 üzenetére
Ha nem jön be a wp, az még nem teszi szarrá mindenki számára. Vannak bizonyos problémái a rendszernek, de látható, hogy a többség együtt tud vele élni, nem olyan hatalmas dolgok, valamint az, hogy mi néz ki jól, egyéni dolog
Everybody lies.
-
Sellaci
tag
Nektek az akkumulátor meddig bírja? Normális az, hogy képes vagyok 5-6 óra alatt lemeríteni? Tény, hogy mindig online van, twitter, fb, 4sq, Skype és WhatsApp, de ez akkor is kicsit kevésnek tűnik nekem.
-
pszaby
csendes tag
Mai naptól vagyok tulaja egy ilyen telónak. Mindig is kiakartam próbálni a Windows Phone-t, droidról váltanék, mellette most egy Defy-m is van. Elsőre nagyon tetszik, hogy gyors a rendszer, jó a wifi, könnyen lehet netezni rajt. (nekem ez fontos) Nekem fontos appokat megtaláltam már az áruházban, ez is pozitív. A google-s fiókomat is némi késéssel, de szinkronizálja.
Viszont a kamerája az förtelmes...az ezeréves Defy ehhez képest portrét csinál, a makrója is elég halovány.Egy kérdés, hogy létezik valami alternatív böngésző az explorer mellé ami kisebb adatforgalmat generál? (mobilnet miatt)
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
Most jött meg a telefon.
Galaxy Mini 2 után első benyomás. Leesett az állam!
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
pszaby
csendes tag
válasz ViTToRe #1175 üzenetére
Melyiket ajánlanád/ajánlanátok? Mondjuk a betöltési idő nem feltétlen igaz szerintem, mert droid alatt az opera minivel nagyon kis adatforgalom mellett gyorsabban bejönnek az oldalak mint bármely más böngészővel.
Én a kameráját most a Defy-hez tudom hasonlítani ahhoz képest nem valami fényes, de még tesztelgetem.
-
pszaby
csendes tag
válasz szildavid90 #1186 üzenetére
Úgyis rá kell frissíteni, meg úgy nincs hangjelzés.
-
hroberto
veterán
válasz CsiguszMaxim #1188 üzenetére
Nekem lassan 2 hónapos a 720-asom, és nem lehet beállítani. Mondjuk engem nem nagyon zavar. Manuálisra van állítva.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
CyberPunk666
senior tag
Továbbíttatni kell minden levelezést az MS-es címre és akkor mindig minden megjön. Meg lehet oldani.
nem tudom miért vették ki. Nekem sincs benne sajnos. Kb három hete van 520-asom. -
NGA
addikt
válasz CsiguszMaxim #1188 üzenetére
Szerintem nem telefontól fögg, hanem vagy a gmail cimtől, vagy a live accounttól. Ha valakinek van ilyen gondja, szerintem próbáljon előszedni egy régi messenger acc-ot, azt használni
-
pszaby
csendes tag
válasz CyberPunk666 #1190 üzenetére
Ezt is tettem most és így már szuperül azonnal megjön minden. Vannak apróbb bosszantó hibái a rendszernek, de alapvetően egész jó. Szépen viszi a flash oldalakat, a beépített videók se okoznak gondot. HD-s youtube videók is szépen mennek, ugyanaz a netes rádió megvan mint droid alá (TuneIn Radio). A 7,28Gb belső tárhely se rossz.
-
zijasa
csendes tag
1 hete vettem az 520-asomat, először nekem sem volt push értesítés a gmail-es címemről, hanem csak 15perces begyűjtés volt. Amikor a fórumon megláttam, hogy rá lehet venni azonnali begyűjtésre is, akkor elkezdtem próbálkozni.
Én arra jutottam, hogy törölni kell a gmail-es címet, újból hozzá kell adni. Ekkor be kell állítani, hogy az emailek mellett a névjegyeket és a naptárat is szinkronizálni szeretnéd. Nekem ezután már engedte beállítani azt, hogy az "elemek érkezésekor" megjöjjenek a levelek. Mióta így állítottam be, azóta egyből megjönnek a gmail-es leveleim! -
old rocker
veterán
válasz Pttypang #1171 üzenetére
Egyébként nem csak ez a telefon váltotta ki a felpaprikázódásomat. A szoftverfejlesztők mindig tudják, hogy nekünk mi a jó... mert a macskák is whiskast vennének, de ki a betyár isten beszélt erről a macskákkal? Ez a jelenség az egyes frissítéseknél a symbiánnál is jelen volt, mindig becsúszott néhány ésszerűtlen újítás, amitől csak hülyét kapott az ember, miért rontják el azt, ami jó. Engem ennél a telefonnál marhára zavar, hogy csak annyit tudok, mennyi foglalt és mennyi szabad a meghajtókon. De egy konkrét példa: a C7-nél, 700-nál is közvetlenül le lehetett tölteni a térképeket. De ott volt rá a jó öreg ovi suite. Ahol pl. Franciaorzág térképéből eleve kizárhattad, hogy Korzikát, Francia-Guyanat, Martinique-ot stb. letöltse. Mert minek, ha csak Párizsba mész. Ezen a telefonon csak wifivel töltögethetem a térképeket, ami ezidáig rendben van. De ha pl. Franciaország térképét akarom letölteni, vagy letöltöm az egészet -688 MB - vagy egyesével puttyogtatom fel a régiókat. Mert annyi ész már nem volt a mérnökökben, hogy kijelöljem, mit akarok feltölteni - vagy mit nem - és elindítsam. Nem. Egyesével. Loire mente, Normandia stb. Vagy: hadd menjen az egész, Korzikástól mindenestől. Ilyen és hasonló dolgokra mondom azt: a leírt symbián jobb volt. Mellesleg skydrive progi ott is volt, skyfiles címen, csak nem volt automatikus mentési lehetőség.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Nem tudom, ezt ismeritek-e, de nekem ezzel nincs push üzenet késés. Minden azonnal érkezik meg.
Bár még csak teszt üzem, de lezárt képernyő alatt is a géppel szinkronban csipogottBest teaparty evaaaaaaaaa!
-
pszaby
csendes tag
válasz CsiguszMaxim #1197 üzenetére
Kipróbáltad a párral fentebb "zijasa" kolléga által ajánlott beállítási módot? Mert ezzel nekem így tökéletesen működik, azonnal megjön minden. Naptárat, névjegyeket is leszinkronizálta. Remélem ez hosszútávon is így fog maradni.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Az email. Amit meg én írtam az chat kliensre vonatkozik. Én eleve a névjegyeket is szinkronizáltam, mert csak ott voltak meg a számaim. Az email klienset kapásból tudtam azonnali szinkronra rábírni.
Ez az IM+ nekem azért volt meglepetés, mert sokan panaszkodtak, hogy nem kapják meg időben a fb, gtalk stb. chat üzeneteket. Viszont nekem ezzel az appal, minden időben jön eddig. Ki lehet tenni zárolt képernyőre is, hogy egyből az üzeneteket mutassa.
Ami még nem jött össze, hogy ne az email-ekre beállított hangot használja. Így hang alapján nem tudom megkülönbözteti, hogy email jött vagy valami azonnali üzi.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest