Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz LonGleY #4771 üzenetére

    A handy taskmannal nem egészen értelek... Az összes változás annyi, hogy a futó alkalmazások a taskman baloldali oszlopában láthatók. Ha nem lépsz ki a taskmanból, van egy + futó alkalmazásod,maga a taskman. Ha kilépsz belőle, a többé ugyanúgy röcögni fog a háttérben. Ha újra megnyomod hosszan a házikót, sepillanat alatt újra ott láthatod a futó alkalmazásaidat taskmanostól. A jobb oldali függőleges oszlopban ott van: óra, perc, RAM, belső memória,meóriakártya szabad hely. Ha a jegyzeteket akarod megnyitni és nincs kint gyorsikonban, egy j betű, és már ott virit a kijelzőn: jegyzetek, alatta aktív jegyzetek.Pl.Vagy keresel valamilyen alkalmazást. Ha a navi négyszöggel egyet lépsz jobbra, 7 alkalmazást fel tudsz venni quickmenübe.
    Nekem még a handy taskmannal egyáltalán nem voltbajom,pedig az összes telefonomra felraktam,ami eddig létezett és természetesen symbián volt... Nem lassul tőle a telefon, ha kilépek belőle, a hosszú menügomb megnyomással újra benne vagyok. Ott lhet megszívni,ha valaki a beállításokban nem futó, hanem futó+nemrég használtalkalmazásokat ad meg, aztánnézd nagy véreres szemmel, mi ez a rengeteg futó progi, amíg be nem ugrik,hogy nem csak az aktuálisan háttérben futók vannak beállítva.
    Én próbáltam a best taskmant is, annyival más,hogy részletesebb memória adatokat szolgáltat, viszont 3 ablakban jelenik meg az, ami a handyban kettőben és csak 5 program fér el a betűnagyság miatt a kijelzőn a "kedvencek" menüben. (A handy taskmannál 7.) Tetejében, ha véletlenül törlést nyomsz,abban a pillanatban sutty, törli a gyorsmenüből-a handynál legalább megkérdezi, biztos? Azon kívül nincs az előbb leírt, betű szerinti program gyorskeresés sem

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák