Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
email és naptár frissítés.
Próbáltam többször, de mindig belefagy.
Ötlet?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
novinyul
veterán
-
-
novinyul
veterán
válasz SystemaHun #7310 üzenetére
Nézek mellé egy xperia minit,az már 20 alatt van,elég erős de elég kicsi hogy elrakjam.Arról mehet az ami a 808-n nem megy.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz SystemaHun #7308 üzenetére
Én el tudok vele netezni, ha a szükség úgy hozza, de inkább ilyen célra PC.
valami
-
emre33
addikt
válasz Quasi_modo #7307 üzenetére
Minden verziót próbáltam már.
Utoljára a letölthetőt is, ott is belefagy
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
MR007RM
addikt
Van ebben a telóban potenciál főleg ha rásegítünk még valamivel pluszban. Sajnos nem egészen tökéletes fotók, mert ahhoz így egy kevés szerencse is kell. Az objektívvel nehéz befogni tágabb teret. Mostantól vadászok a pókokra.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MC Pite
veterán
válasz novinyul #7311 üzenetére
Nem tudom, nekem netre nem rosszabb mint kollégák 0-2 éves droidjai. Faszbukról nem tudok nyilatkozni hogy milyen app van hozzá, nem tudom mobil oldala normális-e ( ha az app nem)... Már a gyári böngésző is haszálható, operával meg elég korrekt, a fél giga ramból nem igen lehet kifogyni symbian készüléken.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
SystemaHun
csendes tag
válasz Quasi_modo #7312 üzenetére
Természetesen lehet vele,én is neteztem vele,használtam vele vibert,whatsapp,skype,facebook,és természetesen email szinkron is ment folyamatosan,csak egy jó droidhoz képest ezek nem az erősségei a készüléknek,mint ahogy a kamerába meg a droidok(meg a többi is)messze van a 808-hoz képest.
-
félisten
opera mini nálatok is ratyi? Pl képek megnyitása, jelszavak eltárolása. Másnál is bugos.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
félisten
ok akkor nem tel hiba.
-
attisx
addikt
-
MR007RM
addikt
válasz crane75 #7327 üzenetére
Egy ilyennel: 1, 2 Leszedtem egy régi fényképezőről. Jó széles lencséje van. És így talpig Carl Zeiss lencséket használok. Összefogom a telóval, mint BobTail, és rázummolok, hogy befogja a teret.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Dhampir
félisten
válasz MR007RM #7328 üzenetére
Minden elismerésem a munkáidért, de ez így kicsit csalás, mert nem a telefon különlegességét bizonyítja.
Ennyi erővel bármilyen telóra rá lehet tuszakolni egy plusz lencsét.
Ha BobTail is így csinálja, akkor a PureViewben mi az ami megkülönböztetné a jó kompaktoktól?
Ez amolyan görcsölés érzést vált ki belőlem. A 808-ban éppen az a jó, hogy egybe van minden, nem kell kiegészítőket stb. cipelni a telefon mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Supernova198
csendes tag
Sziaztok,ebbe a telefonba 64 gigás memóriakártyát lehet rakni?,és ezt le kell formázni előtte-vagy a telefonnal formázzam le?Milyen márkájú kártyát érdemes vennem?Köszi az infókat előre is.
-
félisten
Ez a mini kikészít. Ma volt h ha elindítottam a telo lefagyott, kép elment és restart.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
süti5
őstag
válasz Supernova198 #7333 üzenetére
Vigyázz a 64 gigással, csak egy tanács. Hivatalosan nem támogatja a készülék és lehetnek belőle gondok....
-
zorzy4
addikt
válasz Supernova198 #7333 üzenetére
Telefonnal kell formázni, és bőven elég egy 32 gigás is.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Kolondrum #7336 üzenetére
Az Opera Mini nálam is érdekesen viselkedik, de nem fagyaszt. Viszont az Opera Mobile az itthoni wifi-vel ok, a céges wifin wiszont csak a Mini múködik. Na ez hogy van ? Bár régen a Mobile is remekül ment a cégessel, de mióta a Mini is fel van telepítve, azóta nem.
valami
-
MR007RM
addikt
válasz Dhampir #7329 üzenetére
Azért mert ügyeskedtem ne vedd a fejemet. A telefon különlegessége azért így is előjön. Csinálhatod ezt más telefonnal, nem biztos hogy így sikerül. Először is kell neki egy kis zoom, ami nálunk veszteségmentes egy bizonyos határig, és ott a beállító menü. Kívánom hogy te is készíts hasonló fotókat egy másik objektívvel és élj át egy felfedező élményt. A PV itt is érvényesülhet nem gondolod? Nem akarok én senkivel sem versenyezni csak megmutatni még mi jöhet ki a kedvencünkből. Ha meg mégis trollkodni akarok, akkor a konkurenciának, illetve azoknak akik nem birtokolják ezt a telefont.
Tudom sokszór nagy a pofám, de nem tudom lenyelni ennek az oprendszernek a kukázását. Nagyon megszerettem és megszoktam pontosan azért is hajt a bizonyítás hogy még mindig ez a legjobb fotós teló a világon. Ja meg tényleg.
Még mindig bízok benne "valszeg egyedül" hogy történik valami és visszatér a symbian. És ezért megteszem amit csak tudok!
(#7333) Supernova198: Én piacon vettem egy samdisk félét és tökéletesen működik. Szerintem olyan nagyon nem kell vigyázni rá, simán viszi. Ha lesz 128GB-os ugrok is rá az biztos. Én számítógében formáztam meg. Betettem a telóba majd adatkapcsolatban látta és én átformáztam windows alatt exFat-ra és tökéletes eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz MR007RM #7340 üzenetére
Azért mert ügyeskedtem ne vedd a fejemet.
Elismeréssel kezdtem a mondatot.Egy biztos, hogy a kritikát sajnos senki sem szereti.
Nálam egyébként az ütötte ki a biztosítékot, hogy BobTail is így csinálja.
Akkor ehhez már PV sem kell, mert igazi profi géppel, durvább lencsékkel olyan fotók lőhetők, hogy csuda.
Szeretem a naturális dolgokat, és szalmakunyhót betonnal keverni fura.
Ügyes vagy egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
válasz MR007RM #7340 üzenetére
A gyári progit használod? Milyen beállításokat alkalmazol? Csak azért kérdezem,mert én is szoktam így fotózni és érdekel minden ezzel kapcsolatban. PW kamera nélkül nem lehet megoldani telefonnal a makró fotózást, vagy nem ilyen szinten így szerintem ezek a képek is a telefon képességeit dicsérik.
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
MR007RM
addikt
válasz Dhampir #7342 üzenetére
"Nálam egyébként az ütötte ki a biztosítékot, hogy BobTail is így csinálja"
Én is tőle vettem az ötletet, kipróbáltam és ez van. Ügyesnek és leleményesnek kell lenni. Persze azért a lencse nem minden vannak olyan plusszok, amit csak maga az egyén tud hozzá tenni és lesz tőle egy maradandó alkotás, mit egy festménynél . BobTail ebben olyan nagy szerintem. Nézzd meg a makrós fotóit utánozhatatlanok állítom.
(#7343) crane75: Nálam szinte mindig a CameraPro(3.4.0 változat) van bevetésen. A beállító menüje szerintem jobban testhezállóbb. Gyorsabban és átláthatóbban mozgathatóak a beállítások. Hogy melyik nyújt jobb minőségi teljesítményt azt nem tudom, de a képvezérlőknél van egy plusz csúszka fényesség címen, ami nekem nagyon bejövős. Azt mindig a kontraszttal együtt szoktam mozgatni mikor hogy milyen arányban. A másik dolog azért lehetőleg jó sok fotót szoktam elnyomni, ha kinézek valamit szerepeltetésre, vagy csak maradandót szeretnék készíteni és így van miből válogatni.
A fotós topikban sok jó makró fotót láttam már, amit külső lencsével készítettek, de úgy az összhatás nálam nem olyan. Azért szerintem akárhogy állunk neki fotózni akár kiegészítőkkel felszerelve az látszani fog mivel is lőttük őket. Elég csak két hasonló témát egymás mellé tenni.
Mellesleg tessék beszerezni valami hasonló objektív lencsét és mindjárt látni fogjátok, hogy nem olyan nagy dolog használni.
Kell neki a sok fény, az alacsony iso, a jó fókusz kevés mozgás és türelem meg a megfelelő alany.
Külső lencse nélkül is lehet jókat makrózni, csak úgy nem tudsz olyan közel férkőzni és megfogni az apró sosem látott részleteket. Én most a különlegességekre utazom és próbálok olyat megfogni, amit más még nem tett, azért szoktam natur is használni a telót. Ha elutazom nyaralni nem csak makrofotókat fogok készíteni.
SymbianOs-al szépen kiegészítjük egymást. Ő nagyban prezentál én meg kicsiben. Na meg BobTail is megfűszerezi a felhozatalt részünkről. Sajnos idő és téma kérdése minden.
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Egyszerűen az a helyzet, hogy a 808-ban levő érzékelő egy komolyabb optikától "megfosztott", nem is létező csúcskompakt fotómasina érzékelőjének kategóriája. Pillanatnyilag 20Mp a kapható kompakt maximum (Sony) és kisebb érzékelővel, mint a 808. Van persze APS-C (22.5x15mm) kompakt kamera, +300 ezerért. (2-3 fajta)
A telefonban lévő lencsék épp csak kiszolgálják az érzékelőt. A 808 esetében a leghangsúlyosabban épp csak.
Minden miniérzékelő meghálálja az illeszthető, precízen beérkező nagyobb mennyiségű fényt, optikát.
A 808-nál szerényebb képalkotású telefonok előtét lencsével felhúznak a közepes kiskompaktok szintjére. Például az én omniám is teljesen más minőségű képet készít előtéttel, de az tényleg kiskompakt szint..
A 808 estében az eredmény néha megközelíti a dslr gépek jpg képeit.
A fő indokom, hogy érdekes módon előtét lencsével meggyógyul a képek dinamikájának 808-nál tipikus gyengesége.
Nincs a gyakran kivédhetetlen beégés a világos részeknél...(méhecskés képek, legutóbb - a sárga szép árnyalt...)
Persze a telefonok épp attól jók, hogy nem köll ágyút cipelni egy jó lövéshez és instant on elérésünk van.Magánvéleményem, hogy a 808 és remélhetőleg követői olyan kategóriát alkotnak, amire már nem bohóckodás gyártani optikai kiegészítőt. Egyfajta digitális minihátlap-kijelzőként gondolok rá.
Biztosan 808 vagy azonos képalkotási képességű telefon lesz a következő zsebnehezékem. Nagyon úgy néz ki, hogy a 808 rokonszenvesebb a WP8-as utódnál.. ára, üzemideje, hangfelvétele, HDMI ... okán..
Az új masina a omnián megszokott, de nem imádott wp rendszerrel és esetleg képstabival csábít (a videón, mintha látszott volna a képstabi oldalirányú remegése...) Viszont szerintem kurvaronda az a karika a téglán. Mintha rá lenne ragasztva kettő kétszázas...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest