Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz Polarstar #7748 üzenetére
A zöld színről és a részletekről jut eszembe.
folyó
zöld
Letöltve az igazi, így megnyitva szar.Na itt egy kérdés, ti melyiket választanátok a simát vagy a módosítottat? Nincs nagy a különbség. Nem nagyon tudtam dűlőre jutni. A közizlésre lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
válasz MR007RM #7751 üzenetére
Szia!
Nekem az eredeti tetszik jobban, mindkét esetben, érezni a post processinget, kb úgy mint egy FullHD demo filmnél a médiamárktban akiállítot tvken...
Úgy vettem észre az az optikád amit csak szimplán az ujjaddal hozzászorítasz a nokiához, sokat dob az élességen, hol szerezted, lehet kapni használtan vagy hasonlót amid van neked? Lehet érdekelne a dolog.
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
MR007RM
addikt
válasz Vikthor #7752 üzenetére
Akkor kb azt érzem, mint te. Habár nálam olyan plusz-minusz. Élesség növelés volt, és egy kis fény még a 2.-nál és kész, kicsit műiesítette.
A lencse amit korábban már linkeltem egy jó régi filmes Carl Zeiss (Jena) fényképező objektíve, amit örököltem. Egy jó minőségű objektív az egész, szóval nem zoom lencse, meg széleslátókörű makró stb..... nem értek hozzájuk. Ami az élességet illeti szerintem nem dob, csak jól felnagyít és így tűnik úgy mikor közelebb jön a makrovilág. Van egy minoltám is, de annak jóval kisebb a belső lencséje, így szűkebb mozgástér jellemzi. Fényképezős boltban nézz utána, vagy a neten.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
vízálló tok van a PV 808-hoz?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
KSparrow
őstag
válasz Quasi_modo #7755 üzenetére
Én 3 réteg zacskóra szavazok, jól összetekerve
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
válasz Quasi_modo #7757 üzenetére
Balaton partra fogok egy 1000ft-os telefont és azt viszem.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
válasz Quasi_modo #7759 üzenetére
Nem, de ha strandolok, akkor nem fényképezgetek. Vagy elviszem a 17000ft-os kompakt gépet.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
válasz MR007RM #7761 üzenetére
én majd, ha lesz időm meg kedvem, olyat akarok csinálni, mint egy trükkös objetív. Amiben van 45°-ban egy tükör, és azzal,meg egy üveglappal vízalatti képeket ehet csinálni (ügyesen, felülről) éd nagyon vigyzva a gépre.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
hito
nagyúr
Használ valaki 808-hoz Sony Ericsson MBW-150 vagy bármilyen más bluetooth karórát? Nem találok hozzá rendes szoftvert. Annak idején még N8-amhoz találtam valamit amivel egész korrektül működött, de már nem emlékszem rá.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Nekem még gond nélkül működik, mert E6-tal nem is használtam Egyébként se sokat babráltam régen androidos gépekkel sem. Hívásokra és bejövő üzenetek gyors elolvasására használtam, nem nyomkodtam egész nap. Ennek köszönhetően hibátlan még.
De ha tudsz hozzá szimbis programot, ne fogd magad vissza!
-
hito
nagyúr
válasz TommyX_ #7766 üzenetére
SIC! nem működik, a másik meg akármilyen verziót töltök le, vagy azt írja, hogy a fájl sérült, vagy lejárt tanúsítvány Hiába állítgatom a dátumot. Telepítési beállítások jók, mind és tanúsítvány ellenőrzés ki.
-
hito
nagyúr
Sajnos kezdek besokallni ettől a készüléktől. Ez lenne az eddigi egyik kedvencem, de tiszta bug az egész. Most éppen a semmitől a camerapro szart be. Nem mutatja az elkészült képet, így a mentésre se tudok rányomni, értelemszerűen nem menti el az elkészült képet. És lépten-nyomon ilyen dolgokba ütközök, legyen szó akármiről.
Ez így nagyon kiábrándító
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz crane75 #7778 üzenetére
Kár lenne érte, nagyon durván testre szabható. De ha ezen fog múlni a Pureview maradása, vagy annak eladása, akkor természetesen száműzni fogom, mármint az appot. Most még lehet, hogy adni fogok neki egy esélyt gyári beállítások visszaállításával és a campro telepítésével.
Mennyire durva galibát csinált másnál?
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz Dhampir #7785 üzenetére
Békés-Tarhoson született a fotó. Ott koncerteztünk és szünetben rohantam szitakötőt keresni.
(#7772) hito: Az a helyzet szerintem, hogy a telónkon lévő rendszer nem teljesen kompatibilis az elődökkel. Lássuk be Stephen Elop üzembehelyezéséig (jobban most nem tudom megfogalmazni bocs) még voltak tervek a folytatásra. Szal minden feltett progi után egyesével érdemes megviszgálni a telót hogyan muzsikál. Nálam most stabill, pedig már egy éves és még egyszer sem tettem újra. Korábban voltak panaszok mint újraindulás stb..., de leszedegettem a bajt keverő alkalmazásokat és megoldódott minden, vagyis nem muszáj újrahúzni az egészet. Sovány ami nekünk rendelkezésre áll, de ez van. Most nyáron elmerülök a kamera rejtelmeiben aztán meg lesz ami lesz. Microsoft-Nokia árút soha többé nem veszek.
(#7773) hagel: Lefogadom ő ingyen is írna(vagy iratna) egy jó QT-s alkalmazást több okból is.
(#7778) crane75: Az fasza ha az egyik legfontosabb progitól kellene megválni. Ez egy kamerás teló nem? Én egyébként a QT-s verziót használom a 3.4.0-t. Igaz ma már nem keresgélek alkalmazások között, el vagyok a régiekkel + szoktam időnként telefonálni vele. Vigyázok a stabilitásra.
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
válasz Dhampir #7788 üzenetére
A szárny élességén én is meditáltam, de lássuk be nem oda fókuszáltam. Nagy az a szárny és egy kicsit így érezhető a dolog. A végtelen mód itt így nem működik sajnos. Megasztán ez nem egy dísz pillangó, amit volt szerencsém pár napja kihagyni. A pofira hajtottam.
Próbálgatom meddig lehet elmenni minőség és zoom mentén együtt. PL 5MP és 3X-os zoom még működik.
Még annyit az élesség nem volt a maxon csak 80%-on volt.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz MR007RM #7789 üzenetére
Még annyit persze már sokszór mondtam és bocsi érte, ha valakit untatok, de ha én megnyitom dropboxról, akkor életlenebb, rosszabb mint ha letöltve megnyitva nézném. Nem jeleníti meg hitelesen sajnos. Le kell szedni és úgy megnézni.
-
nagyúr
Mindenkinek mennek a ä å Ä Å karakterek a jegyzetnél?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bgabek
tag
Sziasztok!
A Stoppola nevű progit próbálta már valaki? Milyen? -
Dhampir
félisten
válasz Quasi_modo #7793 üzenetére
Svéd kiosztás kell neki.
-
hito
nagyúr
Nyomtam tegnap egy gyári beállítások visszaállítását + minden törlést, most kezesbárány. Viszont nem tudja valaki, hogy hol lehet beállítani, hogy lezárt képernyőnél mutassa nagyban az órát és az egyéb dolgokat (nem fogadott hívás, akksi %, stb...)? Vagy az egy külön letöltendő porgram?
-
hito
nagyúr
Basszus, egyszerűen hihetetlen. Ma leugrottam Székesfehérvárra, direkt vittem magammal a Sony DSC-HX100V gépemet a hecc kedvéért. Visszafelé megálltam a Velencei-tónál és csináltam a Sony-val is meg a 808-cal is ugyanazokról a témákról. Nem hittem volna, de egy grammal nem rosszabb a Pureview-val készitett végeredmény a Sony-énál. Pedig a Sony sem rossz gép, kategóriájában az elsők között van. Botrány
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Riasztó topik
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs