Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Végre meghozta a futár az új 808-t Hófehér és gyönyörű,ráadásul magyar garanciást sikerült vennem(jó áron),2015-ig legalább a garival nem kell foglalkoznom.Gyári tokot már tegnap megvettük Ksparrow kollégával most pedig indul a belakás.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz Dhampir #7514 üzenetére
Na ez nem az volt nem itt hirdette a telefont.A legjobb hogy már egy ideje fent volt a hirdetés,de nem ugrott rá senki.Én is tök véletlen hívtam fel,elsőre fel sem vette a telefont,na gondoltam akkor ennyi.De egy hét múlva visszahívott hogy anno kerestem,na innentől már felpörgött minden Lényeg hogy megvan és meg is lesz!Még is csak az utolsó symbian telefon!
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #7516 üzenetére
Ennyi Nekünk pedig itt lapul a zsebünkben
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #7519 üzenetére
Nem tudom konkrétan mire gondolsz. Korábban vadásztam hasonló témában, de rájöttem a retesz a legjobb és leggyorsabb számomra.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
válasz Quasi_modo #7519 üzenetére
Az nem eszi az akksit? Merthogy az érintőpanelnek nonstop mennie kell.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #7523 üzenetére
Mellesleg a rezgés érzékelésért nem is a kijelző, hanem a háromtengelyes gyorsulás belső érzékelő felel. /Az neki a belső fül./
Imho semmi köze a kijelzőhöz. Gondolom a belső rendszeróra mellett az is aktív. Tehát két kattra bekapcsolja a kijelzőt. Szia N9!
/Sztem pedig van ilyen progi az ovisztórban! Ha le nem lőtték már azóta.../Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #7525 üzenetére
Nem tudom, nekem az nem kellett. Talán kérdezd meg Symbiant. Ő álmából felketve is tudja. /talán.../
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
TommyX_
őstag
válasz Quasi_modo #7525 üzenetére
Slide 2 Unlock program tudott hasonlót.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Kobak77
aktív tag
válasz Quasi_modo #7521 üzenetére
Nagyon OFF, de attól még rossz ilyet olvasni, hogy "mint a Lumiák két koppintásos feloldása". Az IS másolat, helyesen: "... mint az N9 két koppintásos feloldása..." lenne
Amúgy úgy rémlik van ilyen, de tényleg SymbianOS-t kell kérdezni a témában.
-
attisx
addikt
válasz Quasi_modo #7529 üzenetére
Ez biztosan tud dupla-tappos feloldást, kipróbáltam. Bár, mivel két ujj kell hozzá, inkább 2x2, illetve 1+2 tappos felodásnak nevezhető...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
muratomi1
senior tag
Udv. Szetneztem mindenhol es nem nagyon lattam elado 808 mobilt viszont en vennek de nincs ra 120 ezer ftom. De van egy samsung galaxy s2 telefonom ami fuggetlen. Csere erdekel valakit?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
TommyX_
őstag
válasz Quasi_modo #7531 üzenetére
Akkor én is jó programot javasoltam, csak nem tudtam róla, hogy 2 ujjas használatot követeli meg.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
félisten
Én nagyon várom már az EOS mintaképeket.
WP8-ra is rálesnék, kérdés törhető e. Legalábbis nálam.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Egy c betű szerűség jelent meg az akku jelző ikonban. Ez mit jelent?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Воланд
titán
válasz Kolondrum #7535 üzenetére
"WP8-ra is rálesnék, kérdés törhető e"
dev unlock van ra, de azzal csak azt lehet elerni, hogy a fejlesztett programot feltold a telefonra alairas nelkul. a wp8 meg annyira sem torheto, mint a wp7.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MR007RM
addikt
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
Olvastátok?
A Nokia feldarabolásáról és eladásáról cikkeznek!
Hmm. Fura, de már az EOS képek kiszivárgása óta nem jelent meg sem új cikk a Nokianews-on, sem maga az oldal sem működik. Az új cikkek, de még az archív anyagoknak is hült helye. /Kirúgták a csávót?/Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Воланд
titán
válasz Polarstar #7545 üzenetére
komolyan a nokianews-rol tajekozodsz?
szerk.: mondjuk a portfolio cikke se sokkal jobb. win mobile.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
Nem, csak posztol a opera blogomnál is és regeltem - de hogy hogy, azt nem tudom. Kvázi tele van hülyeségekkel és windows hype-al.
Fura, hogy egyszer csak eltünt. /Nem fogok utána sírni az fix./A helyzet az, hogy annyiszor felröppent már a felvásárlás hír, hogy nem lennék meglepve - ha mégis igaz lenne.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
úgy néz ki sikerült asszonyt is rávenni egy fehér 808-r a C7-ről...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest