Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem idővel agyon fogja, az idő a microsoftnak dolgozik. Az androidnak például nincsen asztali megfelelője és előbb útóbb ugye össze lesz gyúrva az asztali és a mobil OS. Google és RIM itt lemaradásban lesz az tuti, őersze ettől függetlenül jók lesznek ők is.
Ha igazak a pletykák legelöször applenek fog (kimásnak?) sikerülni összegyúrni a két OS-t, de ez szerintem még igy is minimum 2 év. Na itt fog elhúzni majd apple mellett microsoft is, addigra terjedni fog amúgy is win8/wp8, aki azt használt az már egész biztosan át fog térni win9/wp9-re, ami elvileg már egy plattform lesz.
A közös asztali és mobil oprendszernek meg had ne ragozzam az elönyeit, azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy mérföldkő lesz a dolog.
Amúgy szerintem x86-os processzorok fognak bekerülni a mobilokba, erre már msot is van példa ha jól tudom, valami intel atom személyében. Nyilván a fogyasztáson faragniuk kell, no meg reméljük addigra már nem litiumos aksik lesznek..catroot
Érdekes, mert a nokia is és a huawei is ki akar adni fél GB Rammal szerelt wp8-as telefonokat, nagyon remélem ,hogy ezeken nem elsz semmi korlátozás, mert akkor eláshatják magukat.
Amúgy emg itt a példa, hogy olcsón is össze lehet rakni jót, nyilbán az androidért nem kér pénzt a google, de ha a nexus 4hez hozzáadnánk a wp8 liszenszet, az akkor se lenne egetverően magas. És ennél jóval gyengébb hardveren is elkegyegne ugyebár wp8, nem kell oda 2 GB Ram.
Nem tudom azért a gyártók mit spórolnak ennyire, 1 GB Ram nem hiszem, hogy oylan sokba kerülne egy 70-80e Ft-os telefonnál...[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
"A Samsungnak meg a HTC-nek egyutt van osszesen harom (3) darab WP8 telefonja. Oke, persze, ha az ember ugy nezi, hogy ez a WP8-as kinalat 60%-a, akkor lehet, hogy komoly gyartonak tunnek "
Ettől lesz nem komoly gyártó? Ilyen alapon androidon 0db komoly gyártó van mert senkinek nincs 4.2je. Az összes Andoidot gyártó cég komolytalan. Az indoklásod mámár rotfl.
ökoszisztéma: Ha appokra akarod kihegyezni nem tudok hozzászólni nekem nem voltak ilyen problémáim.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
és? most a komolytalan után ezzel jösz? Túl átlátszó...
"Marpedig ha mar ketszer meg kell irni, akkor kerdes, hogy masodszorra miert pont WP8-ra es nem IOS-re vagy Androidra."
Ez olyan mint az elöző, HTC, Samsung komolytalan gyártó had mondjam így: flamed.
Ugyanis pont fordítva van.
Egyrészt ugye van a rengeteg különböző HW. De ott van maga az Android amibe minden gyártó beletúr, alakítgat, a fejlesztő idejét meg elviszi, hogy ha minőségi SWt akar kiadni illik 20+ telefonon tesztelgetni. Ehez képest 1*megírni az adott SWt tesztelni aztán meg portolni tesztelni ajádnék.
Mielött ebbe a 20+ba belekötsz, had idézzek egyet az általam legjobbnak tartott Androidos zenelejátszó készítőjétől(Poweramp):
"Spending nights alone in my office with nothing more than the 60+ test devices I have to use before every new release"don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
margithid
veterán
Az utolsó kérdésedre válaszolva, pl azért, mert a kettő rendszer összemosása valahol, az andoidnál zártabb, az iOS-nél nyiltabb, pl memóriakártyával bővíthatő lesz jópár model.
Én azt hisezm midnegyik rendszernek meg lehet az elönye hártánya, de abban biztos vagyok, hogy microsoft nagyon fogja tolni a wp8at, tudják ők is, hogy a jővő a telefonoké/tableteké, az asztali/notebook szegmens már nem fog növekedni, nincs hova.
Én azt hiszem midnegyik OS izlés kérdése, nekem pl a csempés elrendezés is nagyon tetszik, de a másik ettő is teljesen jó. (mondom ezt úgy, hogy iphone egyzser kétszer volt csupán a kezemben)
Persze lehet a jővőben még sok újítás midnegyik rendszerben, a wp8 szerintem minimum 2 évig élni fog, de szeritnem talán tovább, majd az új egybegyúrt asztali OS fogja leváltani. -
Dare2Live
félisten
" Az, hogy egy-ket cegnek van a kinalataban egy-ket telefon, az nem jelenti azt, hogy komoly gyartoi tamogatas lenne mellette. Nem hittem, hogy ezt tenyleg ennyire nehez megerteni."
Had idézzelek:
"Az egyetlen komoly gyarto a Nokia..."
innen indultunk nem onnan, hogy hány készülék van a frissen bejelentett WP8ra. Ne terelj... Ha pedig kevés akkor a frissen bejlenetettt Android 4.2re mennyi? és akkor az mi röhelyesen komolytalan?Mint az egyszerübb megírni véleményed, ahol csak azzal nem vagy tisztában, hogy androidra a végtelen fregmentáció, össze vissza mindenki beletúr androidba miatt igazi istenverése komolyan fejleszteni.
Bocs ha ezek után nem tudom komolyan venni a további sületlenségeidet...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
duni84
aktív tag
roaming? eddig bármelyik országban jártam, heti 4-5€(£) volt az 500mb adarforgalom (aztán túlszámlázás nélkül lassítás) prepaid kártyákon. amíg a szolgáltatók egymás között nem oldják meg a roamingot olcsón, addig ez is már olyan ár, hogy akár 5-6 napra is megéri a reptéren/állomás közeli üzletben venni egy sim kártyát.
#metszéspontok
-
arn
félisten
sok uj dolgot nem kellene kitalalni... a pcn mar ki lett gyurva az ut csak annyi, hogy ez tenyleg frissuljon neten keresztul.
mongy a pc pedig megkaphatna az "alaphelyzetbe hozas" ficsort... egy gepre eleg lenne egyszer felrakni egy oprszt, aztan ha nagy gebasz van, akkor nem ujratelepiteni, hanem sima swreset azt kesz, es minden alap. bar a win7 ota ez nem olyan nagy gond, mert evekig elmegy normalisan.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Xero
nagyúr
Azok az exploitok a legritkább esetben kerülnek be a store-ba. Konkrétan eddig egyről tudok.
Ha kicsit átnézed az iOS dev dokumentációt, akkor gyorsan rájössz arra, hogy nem olyan egyszerű hozzáférni mindenhez. Sok API-hoz a mezei iOS developer hozzá sem fér. Saját kódot áttolni az ellenőrzésen meg még nehezebb.[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
-
Integra
titán
nemtom, nekem ez sántít, nemtom hol, de valami hiányzik..
ha így lenne, már rég lenne a piacon más gyártótól is stock holo android készülék. lehet, hogy nem használja a nexus nevet, de gyakorlatilag az lenne. még sincsen. arra tippelek, hogy van valami a google oldalán amivel ezt szabályozza hogy ki az aki ilyen készüléket dob a piacra...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Feltetelezem, hogy azert, hogy esetleg valamifele szolgaltatassal is magukhoz kossek a felhasznaloikat. Ha csak a hardver az erdekes, akkor gyakorlatilag nulla markahuseg alakul ki -- ha jovore a HTC jon ki a legjobb Nexussal, akkor nyugodtan dobhatod a Samsungodat, hiszen szoftveresen ugyanazt fogod kapni. Szoval ertheto a gyartok bizalmatlansaga - a telefongyartas is a PC-s vilagra fog hasonlitani, ahol a haszon 98%-a az OS-gyartoknal es a szoftvercegeknel csapodik le, a hardvergyartok meg szepen konvergalnak a nulla marginhoz. (Csak most ez gyorsabban fog lezajlani/zajlik, mint a PC eseteben.)
while (!sleep) sheep++;
-
Integra
titán
erre én csak a vállam tudom megrántani. mármint a gyártó felé, mert nem kell. és egyre kevesebb embernek kell szintén. én teljesen más stratégiát követnék, főleg a htc helyében 1-2 telefon, felpozícionálnám újra a márkát ezekkel a csúcs hardverekkel és holo android, illetve opcionális sense letöltés ha valakinek kell, de komoly supportot teszek mögé. évente frissítve azt az 1-2 telefont. ahogy azt az apple is teszi. nem hülyeség az amúgy. ez a rókabőr lehúzás sehova sem vezet, látszik is. a samsung is csak azért engedheti meg magának, mert m3-ben számolják jelenleg a pénzt. szemét gyártás megy az esetek 90%-ban.
emvy:
igen, ez így van, de ha nincsen industry standard féle egységes os, akkor meg az van ami jelenleg az androidnál van, szanaszéjjeltöredezettkáosz az os verziók között. a vásárlónak elege van már ebből, stabilat és jót akar. a gyártók a saját gui felületekkel pedig ezt akadályozzák minden téren. ha nem tudják eladni a készüléket bajban vannak. tehát változtatniuk kell. más kérdés, hogy a 4.1 annyira gyors lett a projetct butter miatt, hogy szerintem sok gyártónak már nem lesz annyira égető a frissítések kiadása (eddig se volt amúgy), mert megoldotta az android legnagyobb nyavajáját, a lag-ot.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Idiofil
aktív tag
Na akkor:
Leültetem az Angliában élő ismerősömet (egyszerűség kedvéért Jóska) a gép elé. Leszedi a TV-t, csatlakozok. Az ő gépén keresztül belépek a store-ba, kiválasztom, szállítási cím: "Te Jóska, ide írd be a címedet, ahol laksz", elérünk a fizetési részre, PayPal címet megadom, vagy megadja ő a számlaszámát és majd paypal-on elküldöm neki a pénzt. Jóska vár pár napot, megkapja a telót és feladja nekem.
Tudtommal a teamviewer nem tud címet sem és bankkártyát sem produkálni. Se ott, se itt"Those who want respect, give respect"
-
djgeg
őstag
Most kérdeztem meg unokatesómat... Magyar bankszámlát használ kint. És Nexus 7 is azzal vett... Engedte fizetni. Vagy ez azóta változott vagy hülyeség xD.
Egyébként mi megadok minden adatot fizetek és fizetés közben a banktól kap infót hogy ez magyaroszágon van és megszakítja?"640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.