Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz MC Pite #1079 üzenetére

bocs, hogy késve, de nem feledve:

"Szerintem ugyanannyi védelem nélküli GG üveges telefont használtunk"
    én egy ilyet használtam/használok, már amennyiben a milestone ebbe a kategóriába sorolható. viszont máig nem világos előttem, hogy te melyik készülékkel kapcsolatos tapasztalataidra alapozod a véleményed.

ami a sonimot illeti: teljesen jogos észrevétel, hogy a kijelző kerete is komoly védelmet nyújt, ugyanakkor ez sok jelentőséggel nem bír olyan szituációban, amit Rusi tesztje végén olvashatunk: "erdészek egy 6 centis szöget is bevertek vele fába (igen, a kijelzővel!)" ;)

drzsoo1 és azok, akik hozzá hasonlóan mereven elzárkóznak a fizikai hívásgomboktól! A korábban belinkelt technet cikkben Sanci kitér a nedves környezetben történő használatra a következő sorokkal: "Hiába vízálló a Defy, nedves környezetben szinte használhatatlan, mert az érintőképernyő nem érzékel megfelelően. A nedvesség megzavarja ugyanis a kapacitív technológiát, így ha vizes a felület, nyomogathatjuk, nem történik semmi, vagy nem az történik, amit szeretnénk... Ha bejövő hívásunk van, szinte lehetetlen nedves környezetben felvenni, hiszen ez is a képernyő érintésével, simításával történne"

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák