Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz YAS-dude #14046 üzenetére
"De hol tudok egy zeneszámot egy telefonszámhoz rendelni?"
"Névjegyekben az adott egyén névjegyének megtekintése, menü gomb, beállítások és ott egyedi csengőhang?"
Így van. Mókolni annyit kell, hogy a saját csengőhangokat az SD kártya gyökérkönyvtárában létrehozott ringtones mappába kell másolni.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
killzone1987
senior tag
A root explorerrel nem tudom modositani,kicserélni a CONF fájlt!
Azt írja angolul,hogy csak olvasni tudja.
Próbáltam a jota txt editorral is,megmódosìtottam és nem bírtam elmenteni.
Mit csinálok rosszul?
Milyen progi kell hozzá? -
fil
őstag
válasz DoItYourself #14051 üzenetére
"Mókolni annyit kell, hogy a saját csengőhangokat az SD kártya gyökérkönyvtárában létrehozott ringtones mappába kell másolni."
Vagy pedíg az "sdcard/media/audio/ringtones"-ba ,ha már az úgyis van ,meg aztán a gyökérkönyvtárba nem elegáns ...[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
-
bepken
veterán
válasz killzone1987 #14052 üzenetére
amint adsz root jogosultságot, valamint mount-olod, ez a probléma meg fog oldódni
menüben találsz olyasmit, hogy "browse as root" és "mount system as r/w" (nem biztos, hogy RE-ben is így van szó szerint, de meg fogod találni)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Real_Necro
veterán
válasz YAS-dude #14046 üzenetére
Köszönöm, ezt eddig nem sikerült megtalálni. Így már minden oké.
(#14047) bepken
Killzone1987 Ringtones mappás megoldása bejött, és elég a kártyán létrehozni.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DoItYourself
addikt
válasz konigjanos #14055 üzenetére
Mégis minek? Követed a threadet?
-
DoItYourself
addikt
válasz Real_Necro #14057 üzenetére
Nagyon szívesen, bár nem Killzone vagyok .
-
Real_Necro
veterán
válasz DoItYourself #14059 üzenetére
Nem is neked köszöntem :
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DoItYourself
addikt
válasz Real_Necro #14060 üzenetére
Jah, hogy ilyen ravasz vagy, kétszer is megkérdezted... mi meg egymást taposva próbálunk segíteni, hiba volt .
btw killzone ringtones hozzászólásán valahogy átsiklottam...
#1 #2[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz DoItYourself #14061 üzenetére
Igen, mert 2 kérdésem volt. Az egyik, hogyan tudok berakni egyedi csengőhangot, a másik, hogy telefonszámonként hogyan tudom ezt megtenni.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
105kacsa
őstag
Kevés RAM-ra megoldás lehet a V6supercharger 6, vagy 7. menüpontja. A gyári 80 helyett 100, illetve 125 MB memóriát állítasz be kívánatosnak. Ha ez kevés (pl. navigációnál), akkor közben szerez még többet magának a program miközben fut.Ez jó ötlet én a Autokiller Memoryban állítottam a v6-on Extreme profilra.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
DoItYourself
addikt
válasz Real_Necro #14062 üzenetére
"Egyénekhez hogyan lehet csengőhangokat rendelni?"
"De hol tudok egy zeneszámot egy telefonszámhoz rendelni?"Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Real_Necro
veterán
válasz DoItYourself #14065 üzenetére
Lehet ezen pörögni, de ugyanarról a kérdésről van szó. nyilván az első kérdésre megkaptam közben a választ és a másikra startoltam rá.
-
bepken
veterán
válasz killzone1987 #14063 üzenetére
pont fordítva (ro: read only, rw: read and write) de lényegtelen...az a lényeg, hogy ez is megoldódott
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
105kacsa
őstag
Valaki kipróbálja még ezt : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=116111
0 ?
lordykanál nem volt jó[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
DoItYourself
addikt
válasz Real_Necro #14066 üzenetére
Zsenge ez a fórummotor, könnyű elkeveredni benne, mivel a válasz nem idézi az eredeti hsz-t - annak a módszernek is van hátránya, tegyük hozzá gyorsan.
-
Real_Necro
veterán
válasz DoItYourself #14069 üzenetére
lényeg a lényeg, most már megvannak az infók, sőt, sikerült is beállítani. Most már csak naptárral bajlódom, mert amit eddig próbáltam, az nem engedte bevinni az új adatokat.
-
pete_21
addikt
Köszi a választ!
"A mobilnetre megoldás lehet, ha repülő módba rakod reboot, vagy fagyás előtt - már ha engedi." - Ha kikapcsolom a mobilnetet, és úgy lépek be az üzenetekbe, vagy a telefonkönyvbe, akkor általában nem fagy le. Bár volt olyan is, hogy simán a töltőn volt, nem volt mobilnet, és újraindult magától. Szóval eléggé kiszámíthatatlan, nem nagyon lehet kivédeni a fagyást. Volt, hogy net közben fagyott le az Operával."Egyébként felmerül a kérdés, hogy miért ragaszkodsz ehhez a ROM-hoz?
Egyébként felmerül a kérdés, hogy miért ragaszkodsz ehhez a ROM-hoz?
Miért nem állítasz vissza régebbi mentést?
Miért nem rakod fel újra ezt a ROM-ot, vagy egy másikat?
Miért nem mented le a mostanit és egy gyári állapot visszaállítása után állítod vissza részlegesen a mostani állapotot?"Nem ragaszkodom hozzá. Én csak egy nem fagyó CM9-re vágyom. Próbáltam Quarx CM9-ét, Epsylon CM9-ét, FEB 1.3-at, mindegyik fagyott. Tegnap feltettem Quarx CM10-ét, az is fagyott. Minden telepítés előtt csináltam data wipe-ot, cache és dalvik cache wipe-ot. Szóval tiszta telepítés volt mindig, és fagyott. Tegnap a CM10-en ennyit csináltam, hogy a wifi-t beállítottam, a névjegyet leszinkronizáltam, Opera Mobilet és Facebookot telepítettem, és már is elő tudtam idézni a fagyást az üzenetek megnyitásánál, a mobilnet aktív volt (korábban írt módszeremmel...).
Szóval hiába rakom fel akár ugyanazt, akár egy másikat, tiszta telepítéssel, sehogy sem akar ez működni...
Van egy jól belakott CM7-em, visszaállítottam mentésből, az tökéletesen megy. Egyből behozza az üzeneteket is és a névjegyzéket is. És ott nem tudtam előidézni a fagyást.(#14044)bepken: Neked is köszi a választ! Végső gondolatként nekem is már csak ez jutott eszembe. Most nem vagyok otthon, így nem tudom újraflashelni az sbf-et. (Csak romokat tudok cserélni.) De otthon mindenképp megcsinálom, hátha...
"de ha ez nem segít a gondodon, akkor már csak a szervízben tudnak segíteni."
CM7 mentést visszaállítottam, azzal nem jelentkezik a fagyás. Gondolom a gyári romon sem fog jelentkezni, de otthon ezt is megnézem majd. Ha a gyári romon sem jelentkezik, akkor viszont még a szervízben sem tudnak segíteni, ugye? Akkor meg kell maradnom a CM7-nél?(#14045) laleeee: Neked is köszi! Az 1 mp-t kibírnám én is. Nekem viszont sajnos ez 4-5 mp szokott lenni, ami már eléggé szembetűnő. Szóval már itt kezdődnek a gondok, hogy ez is jóval több időbe telik, mint kéne.
-
konigjanos
senior tag
válasz pete_21 #14071 üzenetére
Azok a romok, amik fagynak nálad, nálam tökéletesen teljesítenek, mindet próbáltam napokig. Ha data wipe után is ez van, érdemes lenne még utoljára egy teljes mem.kártya formázás, esetleg csere ideiglenesen egy másikra, mert csak azon lehet valami, ami fagyasztja. Sok uninstalált program után marad szemét, ki tudja...
-
XenHai
senior tag
Üdv ! Kéne 1 kis segítség a defy+++ hoz való script fájlt hogyan tudom fel rakni ??
-
fil
őstag
Ha a CM7 alatt jó minden, akkor a hw hibát ki lehet zárni.
Az az igazság ,hogy nekem sem a Quarx CM9-CM10 alatt sem Defy+++ CM10 alatt soha semmi ilyen fagyás nem volt ,sőt egyáltalán semmi hiba. Hozzáteszem ,hogy én még data wipe-ot sem csinálok soha ,szerintem ,az csak akkor kell ,ha valami - gyaníthatóan rossz alkalmazás - már összerondította.
Előttem már javasolták egy másik ,üres és biztosan jól működő sd kártyával próbát ,ez szerintem is jó ötlet. Ha újrarakod ,akkor viszont javaslom ,hogy az app-okat csak egyenként ,fokozatosan rakosgasd fel - már ugy-e a hálózatot használókat leginkább. Csak így tudod kiszűrni ,hogy melyik okozza a hibát. (Én utoljára hagynám a f@szbukot) -
konigjanos
senior tag
válasz XenHai #14073 üzenetére
keresővel 10 mp alatt...
http://itcafe.hu/tema/re_motorola_defy_a_szukseges_plusz/hsz_12580-12580.htmlhttp://itcafe.hu/tema/re_motorola_defy_a_szukseges_plusz/hsz_12843-12843.html
[ Szerkesztve ]
-
jgyuri21
csendes tag
Van egy defy erintopanelem kerettel ha valakinek kell:d
-
XenHai
senior tag
válasz konigjanos #14075 üzenetére
Köszi de nem engedi másolni a fájlt :S
-
jeni
félisten
üdv
az új mui GB kernelest feltette valaki.
a rendszerikon nem távoítható el,KINAI nyelvü.
kicsit lagol,lassabban reagál,van némi msp mig az arra kattintott ikon reagáljon -
XenHai
senior tag
válasz konigjanos #14079 üzenetére
Root explorel kapott root jogot .
-
fil
őstag
Az adathasználati statisztikák ,hol vannak eltárolva? (CM10-ről van szó) Mikor másik buildet próbálok ,jó lenne ezt átmenteni ,mert így már fogalmam sincs hol is tarthatok a mobil adatforgalommal. Ja ,és nem akarnék erre a "külső" progit telepíteni...
-
konigjanos
senior tag
válasz XenHai #14081 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree
ezzel nekem gond nélkül ment...
-
XenHai
senior tag
válasz konigjanos #14083 üzenetére
Köszi ezzel engedte!
-
mazsi
senior tag
A helyedben még ellenőrizném az SD tartalmát. (Elég egy komplett mentés - format - visszamásolás), vagy a SIM kártyát nézném meg. Első körben pucolás az érintkező felületeken kártyán és telefonban, majd másik SIM kártyával produkálni ugyanezt a problémát.
Esetleg légy Uri Geller utódja - én a buszokkal vagyok így
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen melegben normális hogy nagyon meleg az akksi és annyitól lefagy hogy belépek a menübe?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
őstag
sziasztok
kiprobáltam az elmulthetekben több romot is cm7-9-10est
ez jött be leginkább : CM9 Epsylon3 0723 gyors is jo is csak az akksit nem tölti fel teljesen tudna ebben segiteni nekem vki?[ Szerkesztve ]
-
maaniac
aktív tag
válasz Bjørgersson #14087 üzenetére
nem normális...valszeg egy program beragadt és az hajtja a gépet...nekem a jól meghúzott procival se melegszik...és a gyárban melegebb van mint kint
-
maaniac
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz szucsinka #14088 üzenetére
még azt is elárulom, hogy alulról a 2. hozzászólás fog segíteni. az említett hozzászólás pedig tegnap dél környékén lett elküldve (mellesleg általam)
most egy nagyon leszűkített keresést csináltam, de ha csak a "battery fix" szavakra keresel rá, rájössz, hogy körülbelül 2 hetente elhangzik a megoldás erre a problémára...╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Bjørgersson #14087 üzenetére
az aksi melegedés normális, a fagyás viszont nem... mondjuk attól függ, használod e a telefont vagy magától melegszik? átlag használat mellett ilyen forróságban könnyebben fel tud melegedni az aksi, szóval ettől nem kell megijedni. ha viszont a telefon tétlen (nem hallgatsz zenét meg semmi ilyesmi) akkor valószínűleg tényleg beragadt valamilyen folyamat.
azért ha már nagyon veszélyesen forrónak érzed az aksit, akkor inkább vedd ki egy kicsit a telefonból, hamar le fog hülni.
-
bepken
veterán
-
konigjanos
senior tag
az a v6 csak kellene a quarx cm10-be...szerintetek a cm9-hez hasonlóan itt is a java-val kell szarakodni?
-
bepken
veterán
ezt most találtam, és mivel nem rémlik, hogy valaki linkelte volna korábban, hát megosztom veletek. ámuljatok Ti is, mert itt a következő Defy!
ahogy nézegetem a paramétereket, majdnem megegyezik a Defy+ -al, a belső memória méretét mondjuk valamiért nem írják...
ami szimpi, hogy van front kamera, ennek sokan örülnének nálunk is szerintem és alapból egy 4GB-os kártyát vágnak hozzád, mondjuk egy nem nagy tétel, de akkor is...
a fizikai qwerty billentyűzet ebben a formában nekem nem tetszik. nem mondanám csúnyának, inkább csak olyan nem tudom...nem tűnik olyan "okosnak" a telefon (legalábbis az én szememben) viszont sokaknak meg igenis hasznos lehet egy fizikai gombsor.
az elfordított, ráadásul aprónak számító kijelző (2,7") megint csak visszalépés számomra...egyszerűen nem boldogulnék egy ilyen picike kijelzőn. bár így elforgatva lehet nem olyan vészes.
egyébként abszolut masszívnak tűnik a kütyü, már csak így kép alapján is de azért a fizikai gombok "porállóságát" tekintve igen csak hitetlen vagyok...nagyon kicsi esélyét látom, hogy ne haljanak meg a portól idővel. vagy a Motorola valami nagyon újat talált kina ennyit szerettem volna. valaki amúgy is kérdezte valamelyik nap, hogy mikor jön a Defy+ utódja. hát úgy néz ki itt van
(egyébként úgy olvastam, egyenlőre csak Brazíliában kapható a modell. arról igazából nem is olvastam, hogy EU-ban mikor lesz elérhető vagy egyáltalán elérhető lesz e)ja és van új Quarx CM10 is! [link]
[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
Én ma reggel tettem fel, mindig tiszta telepítést végzek, nálam működik Eddig csak a XIUI-t próbáltam, az f*s volt, ahhoz képest ez annál sokkal pörgősebb, nem akad. A memória fogyasztása viszont húzós, átlag 100MB kürül van a szabad ram mennyisége, de akadást eddig emiatt nem vettem észre.
Procit recovery-ben lehet állítani, én mindjárt 1.2-re emeltem. Ami számomra hiányosság benne (vagy csak még nem találtam meg), hogy nem tudom beállítani az alsó gombsor automata megvilágításának mértékét. A gyári kamera progi folyton FC-zik, CameraZoom FX viszont működik.
Egyelőre most sikerült teljesen belakni, szóval ennél többet nem tudok írni róla.[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy mi lehet a baj? Antutu-nak a teszteje nem fut végig, mindig 52-54%-nál leáll és kiírja hogy up-to-date. Már 5ször lesz ettem Marketről de mindig ezt csinálja. Illetve még azt szeretném még kérdezni, hogy az SD olvasási sebességét hol lehet szabályozni és ha mondjuk nagyobb értékre állítanám akkor lenne valami baja? Class 4es van benneKis Pál vagyok, na hali!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest