Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
"...Szarabb, mint bármelyik Outlook alapú az elmúlt 10 évből..."
Ezt nem mondod? Az ótluknál szarabb nincs. A guglié meg kimondottan használható.
Különösen a szinkronizálás. Olyan, hogy eltünt, nálam akkor fordult elő, hogyha valami érvénytelen karakter került bele, pl. camcard-al tettem bele névjegyet.
"...Kicsit képmuttó..." Nem kicsit[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Ismerősömnek Defy+ telója van, és vannak vele gondok.
Megkért, hogy segítsek neki, de fejből nem tudok.1. a zenelejátszó leáll egy idő után lockolt képernyőnél
2. mindenféle programot önkényesen elindít (leggyakrabban cardock.)
3. az internetletöltésnél a media downloads a legtőbb, pedig elmondása szerint nem tölt le semmit
4. a zenelejátszó leteszi a telefont (itt nem írta le, hogy pontosan milyen esetben)Ezekre mi lehet a megoldás? Más találkozott már ezekkel?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
bepken
veterán
válasz Kemiaitesok #16990 üzenetére
mivel a motoblur acc nem kötelező, gondolom az előző tulaj sem csinált, így tudtad Te megtenni helyette (már csak józanparasztésszel gondolkozva...mi értelme lenne egy készülékhez több account-ot társítani?? na...épp ezért nem is lehet )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
GPS van, hogy egy fél óráig sem találja meg a helyzetét ha nincs mobilkapcsolat engedélyezve (azaz ha piros nyilak fenn vannak)
pár kb adatba nem fogsz belehalni, én átlag netezéssel email olvasással stb egy hónapban 100-150mb adatot forgalmazok úgy, hogy minden szinkronizáció és frissités is be van kapcsolva.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
mazsi
senior tag
válasz bepken #17003 üzenetére
Lenne értelme, csak nincs realitása, hogy bárki ilyen elhanyagolható kivételkezeléssel foglalkozik. Ismerek negyedik tulajt fogyasztó DEFY-t, bár tényleg nem ez a tipikus.
A Minikben évek óta nincs pótkerék, mert a statisztikai esély a durrdefektre minimális. Szopjon csak, aki szarabb utakon jár a statisztikai átlagnál.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
rakloo
aktív tag
Sziasztok, meg tudnátok mondani, hogy mennyibe kerül a kijelző fölötti üveglap cseréje? Vagy csak kijelzővel együtt lehet?
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
bepken
veterán
szerintem meg pont az a lényege, hogy van egy olyan szolgáltatás, mellyel biztonságban érezhetem a telefonomat (elvileg nyomon lehet követni, le lehet zárni távolról, illetve törölni lehet az adatokat). na most, ha a készüléken bármikor acc-ot lehetne változtatni, akkor ezeknek semmi értelme nem lenne. a telefont egyetlen account-hoz kell kötni, hiszen az az egyetlen személy a (gyártó szempontjából fontos) vevő, ő a jogos tulajdonos, ezzel együtt a szolgáltatás használatára jogosult személy. ennyi.
az egy másik kérdés, hogy rohadtul nem érdekel egyetlen egy gyártót sem, hogy a másodkézből megszerzett készülékekkel hogyan boldogulsz...egyszerűen nem érdeke.tehát egy telefont egy account-al lehet összerendelni, és szerintem ez így van rendjén. megtörtént a termék regisztráció, tehát te vagy a tulajdonos.
még egy ok, amiért nem érdemes használtan műszaki cuccokat venni
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Most vettem egy ilyen készüléket és tud nekem segiteni valaki abban hogy melyik GTA apk kell feltelepitsem ami müködik ? Gyári 2.3 android van rajta . Két féle GTA apk is probáltam le is töltötte wifin keresztül az egész programot el is indul a játék videója de utánna kilép az egészböl , kidobb ! Valaki tud valami megoldást ? Elöre is köszi !
-
spinkler
tag
Sziasztok! Ez a wifi router jó lenne ehhez a telefonhoz? [link]
-
pete_21
addikt
válasz spinkler #17015 üzenetére
Szia!
A TP-Linkeket nem feltétlenül szereti ez a telefon. Vannak rá panaszok, hogy szakadozik a wifi. Nekem is TP-Link van, de a WR1043ND típus. Nekem is folyamatosan megszakadt, volt, hogy 1 órát kibírt, volt, hogy 5 percet, volt hogy már felcsatlakozás után 2 másodperccel megszakadt. Frissítettem a router firmware-jét, és azóta viszont úgy tűnik, hogy jó.
Szóval még várj néhány tapasztalatot, hogy kinek milyen routere van. De nézd meg a TP-Link oldalát, ha van új fw ehhez a típushoz, akkor valószínűleg nem lesz vele gond, ha frissíted a routert.
Viszont biztos tudnak a többiek olyan routert is mondani, amivel garantáltan nem fog szakadozni. -
pete_21
addikt
Lehetséges.
Igen, nekem N-es a wifim. Rákerestem annak idején a sima Defy topikokban is, és jópáran jártak ugyanúgy, mint én. Többen voltak ugyanolyan routerrel is. Általában a fw frissítés szerencsére megoldotta.
Az viszont furcsa, hogy a Wifi Analyzer szerint szakadozik a jel pár mp-ként. (gyakorlatilag viszont természetesen nem szakad meg. csak a program szerint ingadozik a jel...). Kipróbáltam másik TP-Linkkel is (az is N-es volt), azzal is szakadozott a Wifi analyzer szerint. Viszont más routerekkel meg nem szakadozik a jel... Szóval valami még mindig nem tiszta neki. Viszont ameddig a gyakorlatban teljesen jól működik, addig nem érdekel a Wifi analyzer. (csak érdekességképpen említettem.) -
pete_21
addikt
válasz spinkler #17020 üzenetére
Talán igen. De nem merem biztosra mondani. Ha nem olyan sürgős, várj pár órát, hátha valaki megerősít minket, vagy megcáfol.
(#17021) Sdi: Amit a kolléga linkelt, az is N-es wifi (lite N, szerintem). Vagy csak a full N-es wifivel van/volt gondja a Defynek?
Egyébként én is hallottam már panaszokat Linksysre is, hogy hajigálta le a telefont. Szóval itt elég nehéz biztosra menni... -
belavagyokbp
aktív tag
Valaki tud valami információt, hogy lesz-e még ICS alapú MIUI v4 kiadás? Az előbb próbáltam ki az augusztus 17.-ei hivatalos MIUI-t, és őszintén szólva meglepődtem, hogy sokkal gyorsabb és stabilabb volt, mint pl a JB alapú WIUI. Sajnos pár app nem indul, amiket még korábban megvettem playről (modern combat 3, asphalt 7), ezért töröltem, de mindenesetre sokkal használhatóbb volt belakva is, mint a JB alapú teljesen üresen...
-
pete_21
addikt
válasz belavagyokbp #17025 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van hivatalos MIUI Defy+-ra.
Mennyivel tud kevesebbet, mint a WIUI? -
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
A 8. üzletben sikerrel jártam: van már ilyen készülékem.
Egy gyors kérdés: a MotoBlur-ön kívül nincs más lehetőség a telefon menedzselésére? Olyanra gondolok, mint pl. a Samsung PC Studio? Azaz egyszerűen összekötni a pc-vel és hadd szóljon!Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz pete_21 #17026 üzenetére
Attól függ melyik wiui-ra gondolsz, A GB-snél nem jobb, de a JB-snél mindenképp!
Illetve, nekem jobban tetszik mint a GB-s wiui, (már csak az android 4.0.4-es animációk&programok miatt is), de kicsit lassabb annál, meg ugye az említett inkompatibilis programok miatt töröltem...[ Szerkesztve ]
-
spinkler
tag
Sziasztok! Szerintetek mi tévő legyek? Ugyanis beküldtem a telefonomat szervizbe, mert itthon a lakásban nem működik a net mobilon, máshol igen (Hozzáteszem, amikor megvettem a telefont normálisan ment itthon a net.). Visszakaptam szoft frissítéssel 2.3.6 , ugyanúgy rossz.... Visszamentem, kicserélték a SIM kártyát is, most próbálom, de semmi. Nem működik... Ha beviszem (Tesco vagy szinte akárhol) működik a net, nem tudom bebizonyítani, hogy nem megy... Ja és még valami. A térerő jelzés nem kékül el, hanem szürke marad. Amíg jó volt és be volt kapcsolva a net elkékült.
-
hj.jani95
aktív tag
válasz kliszi #17013 üzenetére
Nem mondhatom el mert itt tiltott dolog. De amúgy nem nagyon fog menni a GTA mert laggol.
Bici (17014): van az a lista ahol mutatja hogy milyen alkalmazások futnak és ott belehet állítani hogy mi kapcsoljon ki 2 perc után (azt hiszem annyi alapból) és ott vegye ki a pipát a zenelejátszónál
[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
laleeee
őstag
válasz belavagyokbp #17025 üzenetére
mondj már olyan romokat,ami alatt ez a két játék elindul köszi
-
fil
őstag
válasz konigjanos #17032 üzenetére
Az nem.
-
-
lacibacsi
addikt
Most esek le a székről! (Vagy maradok rajta örökre)
Nem lehet magyar nyelvű menüt beállítani rajta? Ugye ez nem komoly? Valaki help plíííz!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
szabof1
őstag
válasz lacibacsi #17039 üzenetére
Hivatalosan nem lehet. Csak "mókolással", ami garivesztéssel jár, illetve járna, ha nem tennéd vissza a gyári romot garanciáztatás előtt.
Joe30 kolléga elkészítette a 2.3.5-ös és a 2.3.6-os CEE romok magyarítását.Ez a link segít eligazodni a gyári rom magyarításában: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Én is sikerrel jártam a T-nél hosszú keresgélés után...
Láttam a magyarítás kissé bonyolult... Ezért kérdezném, hogy ha megcsinálja az ember a magyarítást onnantól a programok is magyarnak érzékelik? Tehát pl. a Gmail, a Google maps, és hasonló alkalmazások is magyarul jelennek meg? Mert ahogy nézem, most minden kényszeresen angolul jelenik meg, pedig előbbi kettő pl. magyar volt a galaxymon.
A magyarítás mindent magyarít, vagy maradnak "homályos foltok" ami marad angol?
Kezdőnek mennyire kockázatos vállalkozás? (A másikat rootoltam, de többre akkor nem volt szükségem.) -
szabof1
őstag
válasz Ákinard #17042 üzenetére
A magyarítás után minden alkalmazás magyarnak látja.
De ha megelégszel az alkalmazások "magyarításával" és nem zavar, ha a menü (beállítások) angol marad, akkor elég a MoreLocale2 programot telepíteni.
A magyarítás majdnem 100%-os.Közepesen nehéz egy kezdőnek, de a leírás alapján körültekintően simán kivitelezhető.
Ha elakadsz, ne rögtönözz, inkább kérdezz! -
dh66e
veterán
válasz Ákinard #17042 üzenetére
Olyan profi a leírás hozzá hogy tényleg nem lehet elrontani a magyarítást még kezdőknek sem,ha követed az ott leírtakat és tisztában vagy vele hogy mihez mit kell felrakni .Ahogy elnézem a különböző romok felrakása is csak addig nehéz míg meg nem csinálja egyszer az ember.Van egy pár kimaradt rész a fordításból de ez nem befolyásolja a kezelhetőségét.
Nekem pl.teljesen megfelel a gyári rom magyarítva-a leírás alapján csináltam,720p-t felraktam mert használom a kamerát meg a fényképezőt elég sűrűn.Spec én csak wifin használom itthon egy b-g d-link adja a netet neki egyszer sem volt gondja.PR'igolettot raktam rá sokat is használom,stabilan működik,bár néha gondolkozik kezdésnél.
[ Szerkesztve ]
-
zazumisi
tag
Arra létezik megoldás, hogy WIUI alatt a beépített névjegyzék "magyarul" mutassa a neveket?
Értem ez alatt, hogy Vezetéknév Utónév sorrendben. -
zolion01
tag
Hello!
WajkIUI-ra hogyan tudom rávarázsolni a Google Voice Search-ot?
-
lacibacsi
addikt
válasz szabof1 #17040 üzenetére
Köszönöm! Ennek alapján már lehet, hogy bele merek vágni magam is.
Ha ismered ezt a romot, akkor azt meg tudod mondani, hogy ez csak magyarítás, vagy van benne esetleg egyéb nyalánkság is? (mint pl. a 720p) Illetve, ha ebben nincs benne, akkor később lehet pótolni?Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest