Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Pont ezen kísérleteztem ma egész este creative módban Ha nem baj leírom a tapasztalataimat / megmutatom hogy raktam össze kis tutorial jelleggel, hátha valakinek jól jön
Mivel az Advanced Generators-al nem akartam csalni, más után kellett néznem, viszont még sosem foglalkoztam Mekanismos reaktorokkal és úgy hallottam ezek is elég jók az E2E packban. Tulajdonképpen nem is bonyolult, azt hittem nagyobb szívás lesz az a folyamat amivel a két fajta üzemanyagot elő kell állítani: Tritium és Deuterium. És mindkettőt vízből kell csinálni, tehát a gépeken és vízen kívül nem kell hozzá semmi, ha nem számolom azt a 600M RF energiát ami legalább kell ahhoz hogy beindítsuk a reaktort.
Lényeg hogy meg akartam építeni azt a fúziós reaktor setupot ami a legtakarékosabban működik minden szempontból és ami eltarthatja jó ideig a bázisom mert kezdem kinőni a kezdeti Ethylene generátoros setupot az egyre nagyobb mennyiségű gépemmel. Mindent úgy próbáltam beállítani hogy minden gép kicsi pluszt is termeljen, hogy ne ürüljön ki véletlenül semmi sem. Az a gond ezzel a reaktorral hogy egy lézert is kell hozzá pluszban építeni aminek 600M RF energiát kell gyűjtenie majd azt "belelőve" a reaktorba indul be maga a multiblokk és termel energiát onnantól, ha mindent jól csináltunk. Nem kis idő egy kezdeti bázison mire összejön ennyi energia. Ha valami oknál fogva leáll a reaktor (pl. kiürül valamelyik gáz üzemanyag a kettő közül) akkor lehet újra lőni a lézerrel...
Végül ezt sikerült összepattintani, többi magyarázat a képeken. Elöljáróban annyi, hogy mekás pipe-okból egy esetet leszámítva mindenhol a legalapabb, basic pressurized tube és mechanical pipe -okkal megoldható a teljes setup megépítése, kiszolgál minden mindent, minden tartály megtelik, kiteszteltem rendesen
Ahogy a gépek be lettek állítva:
- Minden gépbe beraktam a 8db energy efficiency upgradet hogy minél kevesebbet fogyasszon (ez alap gondolom )
- Rotary Condensentrator 3/8 speed upgrade-el kemény 48 RF/t-t fogyaszt
- Solar Neutron Activator napelemes cucc, hátránya hogy így esőben és éjjel nem termel, viszont van benne 2/8 speed upgrade hogy tartani tudja a tempót a reaktorral
- Electric Pump-okban 3/8 speed upgrade, így 11.24 RF/t (x4) energiaigényük van.
- Electrolytic Separator-ba elég 1/8 speed upgrade, ami érdekesség hogy elfogadja az energiatakarékos upgradet de valamiért nem csökken tőle a fogyasztás, csak a belső energiatároló kapacitása...A képen szerepel még a két tartály között egy Chemical Infuser ami előállítja a két gázból a hajtóanyagot amit a reaktor maga is, ez csak arra kell hogy meg lehessen tölteni egy Hohlraum-ot, amit szintén be kell rakni a reaktorba és be kell állítani az Injection Rate-t 6-ra kezdésnek még a lézerrel meglövés előtt. Ha ezeket elmulasztjuk, nem fog elindulni a cucc.
Mindezek eredménye egy 240.000 RF/t-t termelő reaktor lesz, ami nem igényel semmiféle karbantartást, "végtelen" energiát termel gyakorlatilag csak vízből (abban az esetben biztosan ha az End-ben építjük meg, ahol ugye állandóan nappal van és így nem állnak le a napelemes gépek)
Nem próbáltam ki mennyi a max amit ki lehet vele hajtani mert ez nekem így is bőven elég lesz nagyon sokáig, de értelemszerűen növelni kell a sebességeket a setupban upgradekkel, esetleg gép duplikálások megoldásával ha többet akarunk kisajtolni.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Mármint az advanced generátoros bugossal. De azt PeL említette.
Ja, nem tudtam rájönni, hogy mi alapján kell párosítani a rakétákat és a hatásukat. De tény, hogy csak rocket fuellel megy.
Amúgy a legjobb rf generátor, az enviromentalos napelem. Csak arra rá kell feküdni rendesen. De az extreme reactor is jó, csak uraniumot kel hozzá termelni szitalassal.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
Az evaporation plant direkt ilyen kicsi? Sokkal gyorsabb es hatékonyabb asszem max 18-as magassaggal, könnyebb skalazni úgy mert a reaktor tud zabálni
Egyébként az egyik legopbb reaktor a kezdetek óta kb, a draconicos mellett nyilván de az meg eleve vicc. Nem rossz móka, kár hogy a voltz féle gyűrűs reaktor kikopott, bár a nuclearcraft cuccai egész hasonlóak, de na, a gyűrűt beroffenteni volt olyan móka mint az osidokben az aps féle fúziós reaktor, elindult es a bc-s pipeokban nem csak középen csorgott a nafta hanem faltól falig
-
PeL
addikt
válasz #56573440 #26153 üzenetére
Persze lehetett volna nagyobbra építeni, de ahogy írtam ez ilyen minimalista setup, ami így még biztosan kiszolgálja alapjáraton a reaktort, 6-os injection rate-el, ez is 240K RF/t -t termel. Jelenleg a gáz generátorom kb. 6K RF-et ad ha maxon pörög, még ez sincs teljesen kihasználva és még majd most fogom kiépíteni a különböző automata farmokat TE-s gépekkel, de nem hiszem hogy az a 240K end game-ig kevés lesz, ráadásul biztos hogy minimum a dupláját is tudja ha kell
Draconic reactorig még soha nem jutottam el, az az energiagömb lenne? Én azt hittem hogy az csak tároló. Ezek szerint termel is? Meg úgy tudom kezdők azzal szokták bedrockig lerombolni a bázist és környékét ha elrontanak valamit
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
Van valami ötletetek arra, hogyn lehet rocket fuelt csinálni?
A JEI szerint Oxigén kell az immersives mixerbe, viszont semmilyen módon nem tudom betölteni..
Mekás gas tankba belemegy az oxigén, viszont nem tudom csővel csatlakoztatni az immersive engineeringes mixerhez..
Mi az a cső, vagy mód, amivel bele lehetne juttatni? -
kisi
aktív tag
A gond az, hogy egyik mod gázként kezeli, a másik folyadékként az oxigént..
sikerült egy ideiglenes megoldást kitalálni, de nem tökéletes.
A bosszantó az hogy Ae2 rendszerben ragadt 162 bucket oxigénem, plusz meg kellett építenem a rocketrys electrolyzert is, mert a mekásból nem akart kijönni az oxigén, csak az ae2 rendszerbe..
De még az is lehet, hogy a szerver szórakozik megint..Most úgy megy, hogy a rocketrys electrolyserből hardened fluiducton át tudom kiszedni enderio.s fluid tankba, lecipelem kézben, majd enderio-s pressurized fluid conduittal lehet betölteni a mixerbe. A sima conduit, gas cuccok nem mennek, az Ae2 rendszer nem megy vele, A mekas gáz tankba beragadt 128 bucket oxigén...
Esetleg az lehet még, hogy amit az elextrolyser állít elő oxigén más, mint a rocketry oxigénje?????Fuelek: Liquid starlight, illetve pyrotheum valamiért nem ment be a fueling stationba...
Rocket fuel: nagy nehezen összejött, azt betöltötte..
Lehet, hogy a többi fuel csak a magasabb szintű hajtóműbe jó?
vagy vödrözni kel bele? -
kisi
aktív tag
Na, véget ért az első hold misszió..
Fénykép sajnos nem készült, de eljutottam a holdra...
Az eredmény 74db titánium ingot, ebből már lehet jobb hajót építeni..
Az üzemanyag sajnos csak az oda útra volt elég. Azért megpróbáltam felszállni, egy darabig emelkedett is a hajó, de aztán szépen visszaereszkedett a holdra
Még szerencse, hogy ender chesttel mentem, így lebontottam a hajót, és szépen bepakoltam mindent...Sajnos én nem fértem bele, így egy szomorú mementó maradt utánam a hold felszínén egy grave, és egy ender chest képében..
na de majd ha az új hajóval visszamegyek, viszek koszorút is -
apatyas
Korrektor
Ne viccelj már, akkora erőtöbblettel gyorsítja amekkora a súlya, az pont a nehézségi gyorsulás, egy gé.
Newton II: a = F/m = (200kN-100kN) / 10000kg = 10 m/s^2 gyorsulás, 36km/h -t kap minden másodpercben. Meg ahogy fogy az üzemanyag, egyre könnyebb és jobban gyorsul.
Az rakétában elég tisztességes thrust per weight ratio, az Astra mikroműholdakat vivő rakétáját tervezték 1.2 arányra, ez meg 2.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
PeL
addikt
Valamelyik rohadék mod szórakozik a hotbarommal, random össze-vissza swappelgeti mikor megnyitok valamit és nem jövök rá mi okozza, de már nagyon az idegeimre megy. Úgy veszem észre hogy akkor jön elő ha a shiftet használom valamihez. Azt írták redditen a Cyclic mod egyik opciója zavarhat be, de az az opció nálam alapból tiltva volt a kezdetektől, tehát valószínűleg nem az okozza. Ötlete valakinek?
-
PeL
addikt
Közben jó nagy pofonba szaladtam a fúziós reaktor tervemmel kapcsolatban, most vettem észre hogy a chemical infuser-hez infused diamond is kell, azt meg JEI szerint csak másik bolygókról lehet szerezni Anélkül meg be sem tudnám indítani a reaktort... Mégis csak meg kell építenem azt az Extreme Reactor-t... :\
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz janos1988 #26166 üzenetére
Deep dark elvileg nem generálja, JEI szerint 3 bolygó + random jöhet industrial foregoing-os laser drill-ből és void ore miner-ből de utóbbinál csak T5-től.
Tegnap beröffentettem egy darab chargerrel, kb 2 óra alatt ki is adott 4 dimensional shard ore-t ami elég volt a chemical infuser-hez Rohantam is építeni a setupot az End-be A lézert feltölteni volt elég hosszadalmas, többször átnéztem mindent jól állítottam be, nehogy meglövés után kezdhessem elölről a töltést. Éjjel fél 3 körül már a reaktorból jött az energia a bázisomra. Építettem hozzá kezdetnek egy 32 GRF-es energiatároló mátrixot hogy legyen egy kis buffer is
[ Szerkesztve ]
-
Talán valakinek hasznos infó, hogy november 2-től a PC gamepassban is benne lesz a minecraft. Ráadásul egy speciális kiadás, ami tartalmazza a java és bedrock verziót is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kisi
aktív tag
válasz icemad #26169 üzenetére
Tegnap óta eltűnt két rakétám is:
Egy a holdon, egyszerűen felszívódott mellőlem, egy meg ma, műhold pályára állítás közben..Erre ma megyek a deep and darkba, letenni az új bányászgépemet, és mibe futok bele :
Egy láthatalan rakétába, ami blokkolja az átjárást a folyosón....Itt a beragadt roki, fent a plafonban...
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hey!
A lányaim régóta tolják telón, gondoltam meglepem őket egy PC-s verzióval.
Kérdés(ek): a multiplayerhez kell havi előfizetés?
Mindkettőnek van olcsó irodai laptopja tanuláshoz (4mag, 4GB ram, integrált videó vezérlő, 1366x768, etc..) , van rá esély, hogy egy ilyenen eldöcög vagy mindenképp az én gépemet fogják stoppolni?
Ultrawide support van?
Köszönöm, előre is mindenkinek.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
törölt tag
válasz sixpak #26171 üzenetére
Csak a játékért kell fizetni, a többi ingyenes. Persze ha fizetős szerverre akarnak menni akkor az fizetős lesz, de van sok ingyenes is. Egymással is ingyen tudnak multizni.
Nekem fut majdnem fullon az Ivy bridge Pentiumon és a benne lévő IGP-n, bár nekem 8 Giga ram van.
Minden monitoron fut, mert vektoros a játék, nincs felbontása. Addig nagyítod amíg akarod, fovval meg utána lehet állítani. -
PeL
addikt
Nem tudom valakinek előjött e már az az AE2 bug, hogy ha otthagyod a bázist és később visszatérsz teleportálással, hallani lehet egy üvegtörés hangot random. Ez egy AE2 kábel töréshangja ami éppen elbugol, szerencsére csak vizuálisan mert ami azon keresztülmegy ugyanúgy érzékeli a rendszer, viszont nálam épp előbb esett meg hogy a crafting terminallal együtt tűnt el a kábel így nem tudtam volna belenézni az AE2 rendszerembe ha nincs hordozható terminálom Utánaolvastam kicsit és a Security terminal miatt bugol elvileg, köze van a chunk visszatöltődéseknek hozzá. A megoldás állítólag az ha a terminalba beraksz egy biometric card-ot ami nincs senkihez sem hozzábindelve tehát "Blank", és beállítasz rá egy build permissiont majd bent hagyod úgy ahogy van a terminalban. Most megcsináltam, kíváncsi leszek beválik-e.
-
PeL
addikt
Valaki aki vágja a Thaumcraft modot, felvilágosítana hogy hogy lehet az aspectekből kombinálni? Próbáltam utánaolvasni a neten, de azt írják hogy kombinálni nem lehet, csak azt nem értem akkor a JEI pl. miért tartalmazza a táblázatot, hogy melyik összetevő miből adódik ki. Hiányos lenne a mod? Totál zavaros nekem ez az egész amúgy
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
A thaumcraft nagy mumus...
Elvileg simán, amit a kis piktogram ír, azt adja hozzá.
Viszont, amikor én csináltam, kb 2 héttel ezelőtt, volt hogy nem készült el az üstben a cucc...
Párszor besült, csak a szmötyi lett.. Nagy nehezen összejött a 3 torch, 2 coal, 1 glowstone dust kombóval a nitor, de aztán hagytam is az egészet.
Illetve hagytam volna.
Lett egy olyan lila repedés a levegőben, amivel nem foglalkozam, és kb 4 chunknyi terület lett fertőzött majdnem a bedrockig...
És terjedt...Quicksilver legyen nálad...
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Ezekkel tisztában vagyok. Nem lehet ész nélkül használni az üstöt pl. mert az esszenciák amik bent maradnak az üstben lassan elpárolognak belőle de közben szennyezi a chunkot amiben van az üst és később már a környező chunkokat is flux-al, ez ha meghalad egy szintet akkor egy rift (ez a lila repedés amit említettél) keletkezik a legmagasabban lévő blokkok körül a chunkban. Ebből aztán keletkezhet egy féreg pl. ami elkezdi taint-el megfertőzni a területet és ez szép lassan terjedni is kezd, tönkretéve blokkokat. Viszont a fertőzött blokkokból lehet kinyerni egy spéci esszenciát, ami kell a Thaumcraft progresshez is majd.
Tehát ezek megvannak nekem is
Nekem amivel problémám van az az, hogy az alábbi képen pl. mutatja a JEI-ben az aspectek egy részét, és hogy melyik aspectek miből tevődnek össze, de semmilyen módon nem lehet ugyanígy őket létrehozni, csak úgy ha kinyered az adott aspectet közvetlenül az itemekből, tehát ha pl. nekem 1 Lux kell, azt nem tudom úgy megcsinálni hogy bedobok az üstbe 1 Aer és 1 Ignis kristályt ahogy a táblázat is mutatja. Számomra ez tök logikusnak is tűnne ha így működne, de csak úgy tudok Lux-ot szerezni ha bedobok egy fáklyát, amiben alapból van Lux aspect. És így ennek a táblázatnak sincs semmi értelme hogy bent van a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
Affene... sok a gond ezzel az advanced rocketryvel...
Eddig elvesztettem kb 4 darab rakétát, Most ugrott az űrállomásom is.
Nem volt hajlandó visszamenni a merkúrról a rakéta az űrállomásra... felszállt, majd vissza le a merkúrra...Mindegy, mondom, így jártam. valószínű valamit a chippel kellett volna még csinálni fent, hogy tudjon hova visszatérni... Kicsit fáj a warp hajtómű elvesztése, gyk a luna misszióktól kell újra kezdeni. Valószínűleg én voltam a béna..
Viszont: felépítem az új űrhajót, a builder megépíti, rákattintok, shift jobbklikkel, hogy tegyek bele egy chipet, erre eltűnik az űrhajó, egy szerver üzenet kíséretében:
Captured entity advancedrocketry:rocket.Ez mi volt?????
Mi a fene okozza ezt?
Ez már a másodk eset, először így került a deep and darkba az űrhajó...
-
janos1988
addikt
Nekem semmi ilyen problémám nem volt, csak az a crash a Naprendszeren kívűl. Chipeket cserélgetted a rakétába?
Miért nem kézzel építed meg? Egy tök egyszerűt.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
kisi
aktív tag
válasz janos1988 #26183 üzenetére
tök egyszerűeket építek, és odafent bővítem.
A gond az volt, hogy kellett a merkúr, a dim. shard ore miatt.
Az meg csak warppal megy...
A chip cserét szúrhattam el... a merkúr volt az aktív..
Na mindegy, a luna misszóknak vége, egy builder-quarry a holdon megoldotta a gondomat, van vagy 1000 db titánom. az csak elég lesz. -
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Ismét a segítségeteket kérném: jelenleg az FTB Revelation-t nyomom (v. 3.2.0) MC verzió: 1.12.2 és ott Livingwood-ot szeretnék csinálni nagy tételben. Nagyon nem igazodok el a Botaniás cuccok között, de valami hatékonyabb megoldást keresnék az "ott állok és baltázom az elkészült fákat" -dologra! A Livingrock-os autómatizálást megcsináltam már, amit a YT-n találtam, de a wood-os megoldást valami egyszerűbbel oldanám meg, ha ez lehetséges?!
Odáig eljutottam már, hogy az OAK-wood-ot lepakoltatom ( talán block placer a masina neve) a megfelelő virág köré, de nem találtam megoldást arra, hogy csak az elkészült woodot szüretelje le a gép. A Livingrocknál úgy oldottál ezt meg, hogy egy lebegő homokóra késleltetése adott időt az átváltozásra és egy rövid impulzusra indult el a betakarítás...sajnos ez nem jó a hagyományos betakarító gépeknek, mert azok nem azonnal indulnak el. Több kísérletet tettem az indítójel megnyújtására (Repeater, Timer, Counter), de össze-vissza ment a dolog = zsákutca!
Most olyan gépet keresnék, aminek meg tudnám határozni azt, hogy csak az elérhető távolságon belüli Livingwood-ot termelje ki! Létezik ilyen?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
janos1988
addikt
válasz Undoroid #26186 üzenetére
AE2-ben a plane-ekkel meg tudod oldani automatikusan. Manuálisan pedig 4-8 pure dasy és egy exchanger (blokk cserélő) nagy hatáskörrel.
-
kisi
aktív tag
válasz janos1988 #26187 üzenetére
A mekás digital minerben a filterben be lehet állítani, hogy csak livingrockot/livingwoodot szedje ki.
redstone jellel tudod indítani, amit meg már millió módon lehet időzíteni.Lerakást esetleg az rf tool builderrel is el lehet végezni, pattern másolással. csak előtte egyszer le kell raknod, amit lemásolsz vele.
-
Undoroid
őstag
válasz janos1988 #26187 üzenetére
Köszi a választ!
A lerakással nem volt gondom, de a felszedéssel igen! Végül kisi válaszából indultam ki és az lett a nyerő! Leírom inkább, hátha más is belefut ebbe:
Lerakás: Block Placer (Industrial Foregoing)
Kitermelés: Mechanikal Miner (Extra Utilities2) ez utóbbit időzítve működtetem egy Hourglas-al (Botania) és abba pedig 2db Soul Sand (Minecraft) kell késleltetésnek.Mindkét gépen napelemmel táplálom meg: A Block Placert RF-el, míg a Mechanikal Minert Solar/Lunar Panel használatával!
Ismételten köszönöm a segítségeteket!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Minecraft Pc java edition 1.17 megvásárolt legális játékkal kapcsolatban.
Kicsi fiam kérte ,hogy telepítsem a Portal Gun mod-ot.
Nem sikerült
-Javat letoltottem, telepítettem.
-Forge-ot letöltöttem telepítettem.
-Portal Gun mod 1.12.x.x(fejből nem megy a pontos verzió) letöltöttem, bemasoltam a mod mappába.
-launcher indítom,azon belül forge-ot kivalasztom, indítom.
Annak rendje módja szerint elindul, de a mode-ok között nincs a portal Gun
Segítsetek légyszi....hol a hiba, mit rontok el, és hogyan lehetne feldobni?
A verzioszamnak kellene egyezni tehát 1.17kellene a portal Gun mode-bol?
-de olyan szvsz nincs
-vagy a minecraftot kellene "visszabutitani" 1.12-re?
Vagy a kettőnek az ég világon semmi köze egymáshoz?
Akkor hogyan?Előre is köszönök minden segítséget
-
törölt tag
A játékverzióhoz való modverziónak kell lennie. Ebből néha kavar van, ha a modnak az alverziója is pont ugyanazt a számot kapja. Pl. 1.12.-1.7.10 mert ilyenkor nem tudni egyből, hogy melyik mire vonatkozik.
Fel szokták tüntetni a modoknál külön, hogy melyik játékverzióhoz való épp ezért (jobb helyeken).[link]
Ez alapján 1.12 játékverzió a legkésőbbi a Portal gunhoz, szóval 1.12-es játékot kell kiválasztani a betöltésnél és ahhoz való Forgeot.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Nálam is történnek érdekes dolgok offline módban.
Építettem a tier 5 blood altarom fölé egy incense altar-t a tranquility miatt, a külső peremén blood essence-el van körberakva, aztán egyszer csak ezt vettem észre:
Ahogy a képen látszik a blood essence-ből valahogy antimatter lett, és fogalmam sincs hogyan. Nem tudtam hogy ez egy baromi veszélyes cucc, mert amihez közvetlenül hozzáér, antimatter block lesz belőle, tehát tönkretesz mindent. Ha kiütsz egy antimatter blockot, az összes hozzá kapcsolódó antimatter block eltűnik. Még szerencse hogy pont pár perccel előtte backupolt a játékom, mielőtt a hülye fejemmel felelőtlenül kiütöttem az egyik blokkot. Szétfolyt, tönkretett egy csomó mindent odalent. Mikor megnyugodtam hogy van backup, kíváncsiságból kiütöttem még egy blokkot és akkor szépen elkezdett pusztítani lefelé, konkrétan egy nagy lyuk lett ami egyenesen a voidba vezetett, mivel még a bedrockot is kiszedte odalent
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy vagytok vele, de Kisi szerverén lehetne egy új pakk, persze ha Kisi is vállalja
én az alábbi modpackok közül gondoltam egyet:
víz alatti vagy vízes-szigetes "skyblock", attól függ milyen világot generálunk
Seaopolis
Create-re alapuló elég egyedi modpack, csak nézzétek meg a kezdőlapon a bemutató videót
Create: Above and Beyond -
kisi
aktív tag
Tőlem lehet, bár én még nem végeztem a Ph szerveres packkal sem, csak közbe jött egy Lineage2M béta teszt... (No meg a meló, de az említésre sem érdemes...)
A skyblock alapúak beváltak végül is multiplayer jellegű játékra? Azok szerintem inkább a single player szerűnek tűnnek..
Bár, ha automatikusan generál mindenkinek új buborékot...[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
azt gondoltam, azért is nem a ph-sra ajánlottam
viszont nem a Seaopolisra gondoltam előbb, hanem erre:
FTB: Oceanblock
overwolfon belül FTB app alól érhető el, nem a curseforge alól (lehet más launcher alól is), ez ami szigetes-felfedezős, nem a bubokékos nagyon skyblock-ra hajozó, itt azért kicsit másképp kell/lehet a dolgokat csinálni -
apatyas
Korrektor
Amennyit nem játszom, nekem hótmindegy. De mégis: 8GB ramba beleférjen a rendszer tokkal-vonóval linuxon. Akkor még van esélyem bejövögetni időnként. Most is csak napi egy acsit megcsinálok E2E-n.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest