Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz eventus #14550 üzenetére
Egyet kell értenem. Ezzel a hülye középre rakott logóval nem lehet kivenni a nagy feketeségből, hogy ez most milyen telefon. A többi régi tipusnál ez legalább látszott!
Mellesleg az a..le mobilok tokjai sok esetben ablakosak. Itt ilyen miért nem kapható pl?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Na, ezen most kiakadtam!
A cikkel egyetértek! Legyen már valami tökösség itt is!
A Nokedli a hülye konzervatív ragaszkodásával vágta magát hanyatt. Megint csak bólogató jánosok kerültek a zsíros állásokhoz?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
eventus
veterán
Rossz vagyok....[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz hermanyi #14562 üzenetére
BIS tömörít
Nekem a második.(#14563) KisDre: a BlackBerry telefonok erősen szolgáltatóhoz kötöttek, így megbocsájtható egy kis logó. T még mindig szalon képesebb, mint a vodafone. Mellesleg szépen vannak elhelyezve és nem kopnak.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz KisDre #14563 üzenetére
Én se szeretem ha branding van a telefonon. Ezért is vettem inkább anélküli 9780-at.
Anno itthon a telenor árulta branding nélkül. Mindig eszembe jut, hogy mekkora egy barom voltam hogy eladtam a hibátlan patent bb-met függetlenül, aminek első tulajdonosa voltam... Á.... -
SÖ
addikt
válasz littledon #14569 üzenetére
Láttam egy videót, ha valakit érdekelne megkeresem. Passport billtouch működés közben. Hát mit mondjak, elég kiábrándító volt. Remélem valami nagyon béta dolog lehetett. A kurzol nagyon sokat késett és a görgetésre is késve reagált. Kb úgy mikor a telefonból csinálok egeret, és routeren keresztül el a kapcsolat. Lehet, hogy sokáig fog szolgálni nálam a Q10-es?
Emlékszem a 9900 optiaki egere azzzzonnal reagált.
[ Szerkesztve ]
-
pietro'1
csendes tag
sziasztok kezdő BB-s vagyok még nincs meg a telefon ami egy Z10es lesz az a kérdésem ha angol menüvel veszem meg tudok-e rá magyart tenni? előre is köszi
-
SÖ
addikt
válasz eventus #14572 üzenetére
Én? Mindig, legyen az bármilyen rendszer.
Régebben írtam, hogy beteg volt a Q10-em. Szerencsémre csináltam egy végzetes OS hibát, megjelent a sárga háromszög. Se előre, se hátra. BBLinkel simán újra raktam a rendszert. Azóta képtelen vagyok lemeríteni.
Remélem, hogy igazad van, mert a bika akku, és hw nagyon ígéretes. Amúgy már a videón is látszott, hogy sokkal gyorsabb mint a Q10. -
SÖ
addikt
válasz pietro'1 #14575 üzenetére
Sufni GSM? Nem sokat értenek hozzá. A lényeg, hogy legyen wifi, vagy mobil net első inditáskor és kártya Akkor mindent be fogsz tudni állítani egyből. Ha nincs BB ID-d azt csinálj előre. Google. De az első indításnál is generálhatsz egyet. Ja, magyar menü? Hogyne volna, még helyesírás ellenőrző is. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Elmúlt héten ezek történtek:
Microsoft bezárja a Komáromi Nokia gyárat...
Közben lendületesen kukázták a zöld kukás X-et. /Nem kár érte! /
A Szederblog egy hete nem elérhető. Még nem tudjuk, hogy vegyünk-e a sírjára virágot, vagy készüljünk az új arculati avatóra...
Az egybesült államokba és Kanadába érkezik a Z3... Ide még nem tudjuk. Lehet, hogy a Passporttal többre megyünk. Főleg, hogy ahogy közeledik - úgy drágul is.A BBM cikkem kérdései kimentek, válaszok megérkeztek.
Szokatlan, meglepő, érdekes és tanúlságos válaszok jöttem a teljes cikk hamarosan megérkezik.Gyertek fagyizni a Foodplexumra! Fagyi van alkoholos verzióban is! Ez még nem a 10.3!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Polarstar #14579 üzenetére
"A Szederblog egy hete nem elérhető. Még nem tudjuk, hogy vegyünk-e a sírjára virágot, vagy készüljünk az új arculati avatóra..."
Egyikre se készülj Kb. holnap, holnapután élni fog újra.
Köszönet a dotroll nevű pszeudo-képződménynek, amely azt képzelgi (sic), az üzlet tulajának nyilvánvalóan semmi más dolga nincs, mint árgus szemekkel figyelni egész évben real time, hogy mikor fog lejárni a domain reg, és figyelmeztetés, email, bármi nélkül lekapcsolják. Persze, hogy trehányság valamilyen szinten az ő részéről is, csak hát összehasonlításképpen én pl. 5 emailt (!) szoktam kapni a saját szerverszolgáltatómtól, mielőtt lejár egy domainem, hármat előtte hetenként, majd utána is még kettőt, a "heavy restoration fees" (a.k.a. resurrection, kb. 100 dollár) elkerülése végett. Igaz, hogy az a szerver Dallasban van, és csak évi 10 dollár. Pff.
Amúgy már rég jeleztem azt is az illetékesnek, hogy a gugel is komolyabb üzletnek ítéli SEO szempontból azt, amikor egy domaint mondjuk 4-5 évre előre regisztrálnak.
Design szempontjából pedig - hát... (a fejlécet szoktam igazgatni, de a nagy egészen ez nem feltétlenül segít), nincs tudomásom róla, hogy változtatás lenne tervezve a közeli jövőben.• Flies around shit - bees around honey •
-
nagyúr
válasz cryingdr4g0n #14582 üzenetére
Köszi.
Ez a reakció jól jött.(félretettem neked fagyit! )
Abban reménykedhet a BBM közösség, hogy jelenlegi halott BBM csatornája újra élni fog?
-
nagyúr
válasz daenerys #14584 üzenetére
Ahogy látom: sehogy.
Törlés és újra készít. Pl semmi gond, ha hasonló névvel indul egy másik olyan célú.
Bár, ezt simán megkérdezhettétek volna, mikor kérdeztem kb. X hónapja.Hogy hogy nem lövitek ki annak a BBID-nek a belépő jelszavát?
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
BlackBerry Ontario Z50 milyen készülék lesz?
-
Bobby G.
senior tag
Több egymásnak ellentmondó hozzászólást olvastam, így kérdezek. Playbook-on megy már a Skype? Fontos lenne, mert ez dönti el, hogy veszek vagy sem....
-
Bobby G.
senior tag
Háááát... Ennyiért nem kapok normális tabletet... Kénytelen leszek notebook-ot venni, hacsak nincs valami más megoldás. Viber, vagy más megoldás? Nem akarok androidot!!!!
-
daenerys
tag
-
littledon
tag
válasz Bobby G. #14594 üzenetére
Még mindig a legjobb OS és baromi jó az anyaghasználata, de netezésen kívül nem sok mindenre lehet sajnos használni. Fb app elavult, böngésző sem túl acélos már, alkalmazás kínálat csekély. Sok sebből vérzik már, eljárt felette az idő...
Vegyél egy iPadet ha jó és stabil tabletet szeretnél szerintem, kapja a frissítéseket, milliónyi nagyon jó minőségű alkalmazás, jó anyaghasználat, jó OS (bár a BBt meg sem közelíti).[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Bobby G.
senior tag
válasz littledon #14596 üzenetére
iPad-re nincs pénzem sajna... Azért megyek kicsit külföldre, hogy keressek, nem, hogy lenullázzam magam már indulás előtt...
Ezt néztem még, de erről is írnak hideget-meleget. (főleg hideget) és robotos ez is...
http://hardverapro.hu/apro/elado_uj_concorde_tab_q10_gyari_csomagolasban
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest