Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coq
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy OS 4.6-nal az sms-eket lehet-e valahogy csoportosan torolni ? (kuldonkent vagy valahogy mashogy) - a cel, hogy ne egyesevel kelljen oket torolgetni...
-
Coq
aktív tag
válasz lezerpiramis #4002 üzenetére
Koszi, ez igy szuper! Az OS 5.0-tol mar lehet csoportosan is torolni oket, azt tudom, de vegul igy is jo. A shift-tel gorgetve pillanatok alatt vegigszalad az utolsoig.
-
icezozo
addikt
Akit érdekel az Alpha és a BB10 az nézzen be ide:[link]
http://qwankido.hu/
-
kissdanca
tag
Buktagt540 azért csak edge hálózaton megy a telefon mert nincs benne 3g. 3g 9300-tól van a Curve modellekben.
-
jano_77
nagyúr
sziasztok
párom most kapott céges telónak egy ilyet - nem tudta pontosan megmondani a típusát, de pont így néz ki - és azt szeretné tudni, hogy windows phone-ról, amit eddig használt, hogyan tudná a névjegyeket átmenteni a BlackBerry-be!? Van esetleg vmi külön progi, ami segít ebben vagy esetleg gmail-el egyéb mással szinkronizálható-e?
Sosem volt még BB-nk, nem ismerjük.Köszi a segítséget előre is
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kutga
nagyúr
válasz jano_77 #4006 üzenetére
Legegyszerűbb ha szinkronizál WP-ről gmailbe, onnan pedig a BB leszippantja a kontaktokat.
Elvileg alapból tudnia kell a BB-nek a szinkronizálást, ha esetleg nem menne, a BB-re egy Google Sync nevű progit kell feltenni, és az majd megcsinálja.
Let the Zone take me if I am.
-
lezerpiramis
őstag
válasz buktagt540 #4009 üzenetére
A szolgaltaton is sok mulik. Melyiknel vagy? Elofizetes vagy kartyas csomag?
Kozben latom, hogy go net Szolgaltatoi bongeszoprofil (wap, net) nincs a telon? Milyen szolgaltataskonyveid vannak?
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Egyebkent a 7-es BB-kre varhato uj OS? 7.2, esetleg 8
-
icezozo
addikt
-
-
bigsee
addikt
Miért mennyi az átlag BB update periódus? Hetek, hónapok, évek?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Baltazár1
csendes tag
Sziasztok!
Szóval...megszületett a nagy elhatározás, hogy BlackBerry Curve 9360 Megkérdezhetem mi a véleményetek erről a típusról? Érdemes ebben gondolkodnom?
[ Szerkesztve ]
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
BB9000-nél olyan hibajelenségre tudtok mondani valamit hogy piros led világít.Tölteni nem tudom tölt e,egy áthúzott akku jelet ad képernyőre ott vége a dalnak.
Akksi döglött vagy töltés vezérlés múlt ki?
köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz Gerzson6875 #4022 üzenetére
Nem még nem tartok ott holnap lesz kezemben, első körben másik akksival próbálom meg,ha szoftos akkor tolok neki egy resetet és újratelepítem ha utána se jó akkor lehet töltés kukás talán.Volt régen hasonló problémával 9000-m csak nem emlékszem mit kellett vele csinálni.Köszi!
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
kissdanca
tag
Az gáz mert gondolkodtam hogy frissítek rá de így nem éri meg
6-os szoft csomaggal nekem 3 napot simán megy -
Baltazár1
csendes tag
Nézegetem nézegetem szóval...megvettem BBC 9360 fehér már csak abban bízom, hogy sikerül mindent rendesen beállítanom rajta
-
Baltazár1
csendes tag
Már nem örülök annyira...van a kijelzőben egy apró fekete pont...hívtam a boltot...hívták a szervízt...a beszállítót...nem cserélik ki
-
kissdanca
tag
De a pixelhibára nem 3 nap gari van
-
kutga
nagyúr
válasz kissdanca #4041 üzenetére
Pixelhibás BB? Olyanról se hallottam. Monitornál van pixelhiba gari de úgy tudom nem minden gyártónál. Hol vetted a telefont? Interneten vásárolt termék esetében ha nem felel meg az igényeidnek 8 napon belül kötelesek visszavenni (mivel ekkor vásárlás előtt nem tudtál meggyőződni a tulajdonságairól).
Más...külföldre fogok utazni jövő héten, OS5-ön mit érdemes kikapcsolni hogy még véletlenül se menjen fel mobilnet hálózatra a telefon? Se BIS, se GPRS, se 3G, max wifi ha épp olyan helyen vagyok, de leginkább az lenne a legjobb ha csak telefonálni és sms-t küldeni tudnék, semmi csomagkapcsolat.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Coq
aktív tag
válasz Gerzson6875 #4046 üzenetére
Fenykepezonel es monitornal OK (bar a fenykepezo sem mindennapi), na de telefonon... En meg soha nem lattam, pedig mar jonehany megfordult a kezeim alatt, jelenleg is van pl. 6 db a csaladban...
Monitorra helyenkent kulon lehet venni erre biztositast (akkor egyetlen pixelhibaert is kicserelik), egyszer vettem is, es megerte: harom hibas monitor utan a vegul a negyediket hoztam el...
[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
Kapcsolatok kezelése -> Mobilhalozat beallitasai -> Halozati mod. Nalam az alapbeallitas 3G és 2G, ezt atteszem 2G-re. (OS 4.6)
Bar elvileg az EDGE meg igy is mukodik es az adatatvitelre is jo, ugyhogy a legbiztosabb valoban az, ha ugyanott kiveszed az adatszolgaltatast is, ahogy leirtad az elobb. Akkor olyan lesz, mint egy "butatelefon".
De le tudod tesztelni a dolgot, ha igy beallitod, es meg tudsz nezni honlapokat, akkor tovabb kell finomitani a dolgot...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni