Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
Ezaz srácok! Igazatok van!
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
bubus66
nagyúr
válasz Freddrich #2450 üzenetére
(#2450) Freddrich
A gyári updaterrel csináld nem a PC Suitevel. Az alkalmazások nem törlődnek de ajánlott factory resetet csinálni,akkor viszont törlődik minden. Töltsd le az oldalamról a V10H és KDZ updaterrel csínáld meg egyszerűbb és gyorsabb.A leírást és a ROM-ot is meg találod, a oldalam címe az aláírásomba.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Tisztelt Fórum társak!
Nincs meg valakinek a V10E-HUN.kdz? Akinek meg van az legyen szíves át küldeni nekem köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
motoflug
őstag
válasz airmax_2.0 #2362 üzenetére
Próbáltad az MHL-t?Bár felesleges,ha a tesztekben sem írnak kompatibilitást.
-
imicici
csendes tag
t-mobile-nál megszűnt a webshopban az értékesítés, nem hiszem el, pedig még kb 1 hét és eldőlt volna pénzügyileg h meg tudom e venni ....
-
bubus66
nagyúr
Ahogy elnézem ez a topick segítő készségben nagyon messze elmarad a Black topicktól. Tiszteltet a kivételnek, prannk az akcsy, Dreimus, kisocsi
(#2459) imicici
Aki gondolkodik az így jár, ha szerettem volna egy ilyen készüléket akkor lett volna rá megoldás. Ha nem jött össze a pénzem akkor is.
-
imicici
csendes tag
válasz bubus66 #2460 üzenetére
jah, késő bánat
am azért is nem vettem mert igazából szükségem nem lenne rá, csak ez megtetszett tényleg ... nem ok nélkül van még 7 éves nokiám, ha kéne okos teló akkor már vettem volna. De ez a teló tényleg nagyon szép volt és ár/értékben sztem ütött. na mind1, legalább leszállok a témáról .... -
aholy
tag
válasz bubus66 #2460 üzenetére
neked sincs ötleted erre? videófelvétel így kezdődött, kiléptem, bezártam mindent, utána jó lett
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
aholy
tag
-
bubus66
nagyúr
(#2473) prannk
Igen azt én biztos Sonyt veszek Nokia 3210-est.
(#2462) aholy
Szerintem vidd be a szervizbe, azt ott megmondják mi a baja.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
A Spanyoloknál meg jelent a V10i
SPANYOLORSZÁG V10I << V10i YOIGO_OPEN _ simlock
SPANYOLORSZÁG V10I << V10i (516MB)A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Dreimus
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz kisocsi #2479 üzenetére
#2479) kisocsi
Én is most töltöm, csekély 45 perc múlva le is jön. Neked is ilyen sokáig ideig tölti le? Még nem biztos,ez csak egy hirtelen felindulás volt, de ha még is el adom akkor időben jelzem.
SPANYOLORSZÁG V10I << V10i YOIGO_OPEN _ simlock Én letöltöm ezt is.
[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
válasz sarkanyolo2 #2489 üzenetére
A V10I Spanyol szoftvert a PC Suite nem tudod feltenni szerintem
-
bubus66
nagyúr
Az miért volt olyan ördöngös dolog a sima KDZ updaterrel (nem az OFFLine-s módszerrel kell feltenni.) simán fel lehet tenni, és milyen váltózás van bent?
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni, hogy Xperia P vagy L9.
Van itt köztetek olyan, aki esetleg megbánta, hogy az L9-et választotta?
üdv.
-
kertsa
senior tag
válasz krisztian112 #2497 üzenetére
Ezek után használtam a keresőt Tetszik, hogy az első hsz-ben sincs feltüntetve semmilyen hiba. Az Xperia P visszacsúszott a 2. helyre
-
cil101
tag
Az egyetlen hiba a fényérzékelő hiánya, de meg lehet szokni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- TCL LCD és LED TV-k
- Jófogás tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs