Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Bencike
aktív tag
Én is benne vagyok hogy írjunk az LG-nek! Adom a nevem hozzá.
LG G3
-
kisocsi
tag
+1 aláírás!!
-
cil101
tag
Mehetne a levél ha valaki tud jól inglisül ,mert a magyar LG nek szerintem hiába írnánk
-
Dreimus
senior tag
+1 aláírás !
Remélem sikerül megoldani, sajnos számomra is a downgrade hozott root megoldást. De addig nem frissítek míg Lg hivatalosan meg nem oldja eme problémát.
-
kispetii
csendes tag
Magyarul többen tudunk mint angolul..
iPhone 5C
-
t.imi
addikt
+1 szintén.
Egy levél elég nevekkel, mail címekkel, telszámokkal, esetleg lakcímekkel, amiket megadunk a termék regisztráció után?
.uk oldalon sikerült beregelnem, de az lg.hu-n még mindig nem szerepel ez a retek a regisztrácoó során
Ezek annyira idióták, hogy el nem tudom mondani.
Nem elég beírni az IMEI-t, meg kellene keresni a terméket.....ha lenne.
Az angol regel meg nem lehet belépni a magyar oldalra.
Most nézem, az angolra sem. Mit mondjak még??? -
t.imi
addikt
Nagy nehezen sikerült elküldeni 1-2 kérdést nekik, kívácsi leszek a válaszukra:
Tisztel LG!
Következő nem kis problémánk lenne. Néhány ezred magammal megvettük LG-P760 remek terméküket. Az programok sd kártyára másolása a 10e firmwerén sincs megoldva, többeknél bt csatlakozás nem megoldható, 1-2.5Gb szabad tárhelynél 1-500Mb-os programot nem tudunk telepíteni, mondván, hogy "nincs elég hely" a készüléken, csak hogy a leg banálisabb hibákat említsem.
Küldenénk csoportos levelet is, ha be tudnánk regisztrálni a termékünket. De nem vagyunk rá képesek, köszönhető a remek oldal supportnak (is).
Várható legalább a termék regisztráció megoldása a közeljövőben? A P-990 vesszőfutása után ezt a kérdést nem merem feltenni a készülékkel kapcsolatban. -
bucsupeti
senior tag
Igen ez így oké. De ez nem egy program, ami bármely androidos telóra telepítve adja ezt a feature-t! Biztos vagyok benne hogy egy beépített egyedi (hardverrel támogatott) megoldás a problémára. Az Android nem képes működni áramforrás nélkül, tehát fel sem tud ébredni kikapcsolt állapotból. Ehhez külső rendszerfüggetlen támogatás kell.
Egyébként köszi az infót!"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
bucsupeti
senior tag
Talán emlékeztek, hogy néhány napja panaszkodtam az akkumulátor nagyon gyors lemerülésére. 12-14 óra alatt nullára merült az akkumulátorom úgy hogy 5-6 töltési cikluson már túl volt.
Feltelepítettem a 10E firmware-t. Azóta a készülék ezen a téren megtáltosodott. Nem állítom hogy ez egyenesen a frissítés eredménye, de valamit helyretett az biztos. Előtt a készülék melegedett, ha be volt kapcsolva a kijelző, vagy ha telefonáltam. Ezt a hátlap felső harmadán éreztem nagyon. Szinte forró volt. Azt gondoltam hogy ez természetes, mert más telón is volt ilyen tapasztalatom.
A frissítés után a melegedés megszűnt, a készülék pedig sokkal többet bír. Egyetlen töltéssel jelenleg a dupláját bírja mint előtte. Kb 28-30 óra alatt merül le teljesen.
Ez így már teljesen elfogadható!"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
kispetii
csendes tag
A melegedés nekem is megszűnt.
Az aksi nekem 1 napot kibír,de nyomom ám.
A levelet lehet kissé rossz néven fogják venni,mert a hangnem sokat megütött,persze a lényeg benne van..A válasz persze,.,.mikor lesz?...iPhone 5C
-
t.imi
addikt
Engem is megütött 1-2- dolog
Kicsit unalmasnak tartom, veszel valamit nem fillérekért és nem úgy működik, ahogy elvárható lenne.
Hasonlóan jártam anno a 2x-l is. 1 hónapomba és 6x-i szervízbe járásomba került, mire kicserélték.
Az sem 20ft volt, mikor kijött.
Bízom benne, hogy nem az irodista fogja a szivére venni a tartalmát. -
bubus66
nagyúr
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, kívánok minden Fórum társnak.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kispetii
csendes tag
Értem,remélem ez nem ilyen lesz.
Remélem karácsonyra sokan L9-el lepték meg magukat.)
[ Szerkesztve ]
iPhone 5C
-
kispetii
csendes tag
válasz H.Bencike #1067 üzenetére
Hát figyelj, én nyomom reggel 7-től este ....huhhaaa 19-ig, lemerül.
Van amikor nem,az kivételes nap,ha éppen nem játszok annyit,akkor kibír kb.2 napot..
Mindegy max. fényerőn,NFC-be,Wi-Fi akkor ha van,ha nincs akkor Adat kapcsi., tehát ezért is.
Már a 2 kis gomb (vissza,és menü) már megvilágítás nélkül vannak...A melegedés,visszatérő inkább minthogy eltűnt...
Már nem folyamatosan meleg.iPhone 5C
-
H.Bencike
aktív tag
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! H.Bencike
LG G3
-
kisocsi
tag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Fórumozónak!!!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#1068) t.imi
Hát akkor engem hogyan meg ütött mikor egy félnap és egy gyári frissítés után ment a zúzdába.
Amúgy mi problémád vele mi az az 1-2 dolog?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz kispetii #1076 üzenetére
Nem rootolni akartam, ha nem a V10A tettem vissza. hogy ki rootolom, Az sikerült is, rootolnom, Könnyen előfordulhat hogy net kapcsolat hiba volt, mert a V10E is le futott csak a rendszer belassult és a hard resett sem lehett meg csinálni.
Elméletileg ha meg próbálod rootolni a V10E-t attól baja nem lehet. biztos, hogy a frissítés közben volt valami. Max nem rootolja ki.
Azt hogy közre játszott a root előfordulhat. Mint a szervizes is mondta,az is lehet, hogy frissítés közben meg szakad a kapcsolat. mert a PCSuite frissítőjével akartam vissza tenni. Csak akartam..
[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
Meghozta a Jézuska az L9-et *.*
Első benyomás nagyon jó. Minden úgy van ahogy a vidiben van és ahogy elképzeltem.
Kérdéseim lennének, hogy az LG bill.-en hogy lehet smile-kat, vagyis ilyen hangulatjeleket tenni?
Mit kell csinálni, hogy ne ugorjon fel ez a " beviteli eszköz" az értesítési sávon.
Most töltőn van, este nyúzom továbbHuawei P10 lite
-
xewyor
csendes tag
Nálunk is megjött a Jézuska.
Feltelepítettem a három betűs navit, természetesen a megfelelő felbontással, mégis kilóg az alja egy picit.
Nálatok?
Megoldás?Tudtok ajánlani egy jó autós tartót hozzá. Amik nekem eddig voltak, mind hamar tönkre ment.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz bubus66 #1075 üzenetére
Az sem kispálya , de ha kapsz egy 0km darabot, már jobb utána.
Engem a néha érzéketlenné váló kijelző ami idegesit. Akkor úgy viselkedik v. rosszabbul, mint a zte grand x.
A sd-re másolás fenn áll mindenkinek ill. az 1,2 Gb,... szabad hely ellenére nem tudsz feltelepiteni egy appot, mert kevés a hely mutatvány.
Most elkezdte, hogy 2., 3. nyomásra veszi a lapot a home gomb......vagy csak az ujjaim túl nagyok hozzá. -
kisocsi
tag
válasz krisztian112 #1079 üzenetére
Üzenet írásnál hozzáérsz a jobb érintőhöz,és kiválasztod a Hangulatjel beillesztése.
Melyik " beviteli eszköz" gondolsz? -
krisztian112
senior tag
válasz kisocsi #1085 üzenetére
Beviteli mód kiválasztása. De szerencsére nem nagyon zavar, csak addig van a sávban amig fennt van a billentyűzet. Eddig annyi még a problémám, hogy a facebook alkalmazás vmi hibával bezárul, hasonlóan mint a sony ericsson arc s-n, nem tudom mi lehet a baja, de szerencsére gyorsan visszatölt.
Huawei P10 lite
-
Collos23
tag
Hellosztok!
Akkor végülis megoldható h SD kártyára pakoljam az appokat? Mert én ezt vettem ki a kommentekből h csak V10a rendszernél és csak rootolt állapotban. Jól értelmeztem?
Előre is köszönöm a választMinden fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok
-
slyowich
csendes tag
LG L9 vs Samsung Galaxy S Advance
http://www.youtube.com/watch?v=BNNSDcpdjB0
érdekes...[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
Üdv! A Gyári böngésző tud bekezdésre tördelni, ha ige, hol tudom beálíltani? köszi választ!
Egyébként meglepődve konstatáltam, hogy a hangszóró nem valami bika. csak 3/4 hangerőtől ér valamit.Huawei P10 lite
-
kisocsi
tag
válasz krisztian112 #1093 üzenetére
Akkor ez a progi kell neked:VolumePlus 1.9.0.1 Final apk. Vigyázz az értékekkel,nehogy reccs legyen a hangszorónak!
-
bubus66
nagyúr
válasz Collos23 #1090 üzenetére
(#1090) Collos23
Igen mivel csak a root joggal rendelkező Link2SD tudná át tenni. Simán root nélkül is fel teheted csak nem biztos,hogy használni is tudja az alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
Collos23
tag
válasz bubus66 #1095 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Igazság szerint még nincs ilyen telefonom csak tervezem a vételét. De előtte körbe járom a dolgokat mert én 2-3 évre tervezem minimum a telefont. És még vacillálok ez és a ZTE Grand X IN között. Csak elég nehéz dönteni mivel körülbelül tudások azonos, emiatt a külső és a support fog dönteni. Kérhetnék Pro/Kontra dolgokat a 2 telefon között?
-
akcsy
tag
ooo tegnap hülyeséget írtam -.- Nah szóval az alap zenelejátszóba nincs eqvalizer??? Ha nincs tudtokj valami jót ajánlani, persze olyan érdekelne ami nem dobja tele az alap képernyőt reklámokkal...
Valamint mi ez a szoftverfrissítő alkalmazás a telón?? Most ezzel kell majd, vagy a pc suite-val rádobni a V10E-t? Jah és ha nyomok rá külsős apk-kat az megmarad a szoft frissítés után, nem?[ Szerkesztve ]
-
akcsy
tag
válasz Collos23 #1096 üzenetére
Én nem gondolkodtam sokat, megláttam, hogy milyen árban van, már csak vártam hogy legyen a T-nél online... Háát a tudásuk "majdnem" azonos Tőlem a ZTE távol áll, ha ő is dupla procival lenne mint a sima Grand IX biztos elgondolkodtam volna... Én nekem tetszik ez a nagy képernyő, alkalmazásoknál sem pixeles, nekem pont tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
Inkább a Pc suite frissíts,azzal biztos menni fog. Nekem a szoftverfrissítő alkalmazás a telón nem talált frissítést,pedig a V10a volt rajta. A telepített appok megmaradnak,de ajánlott frissítés előtt HR nyomni,és frissítés után belakni. Én először csak simán frissítettem,és voltak akadások.
Bár én a B2CAppSetup progival frissítettem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest