Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz dokee78 #1851 üzenetére
Értem én csak azért írtam mert nem akartad, elhinni az első töltés az kikapcsolt állapotba. Ki lett ez próbálva, hogy kikapcsolt állapotba, 4-5-órát tölteni, először.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Dadpool
aktív tag
namármost 2 óra után aztmondja a készulék hogy feltoltott várjak még 2 órát? vagy indulhat a tipi tapi?
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Dadpool
aktív tag
na jó ha már elkeztem ezt a modszert akkor végig is csinálom . de abba segithetnétek ha ráértek hogy milyen appokat erdemes leszedni ami a mindennapok során jol johet gondolok itt pl apptosd batery saver vagy mitudom en. blade-n nem hasznaltam semmi ilyet mert csak lassult a cucc tole
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
prannk
őstag
Üdv!
Nekem hétfőn fog megjönni a telefon. Akkor hogyan kell tölteni? Megjött egyből dugjam rá töltőre? VAgy merítsem le? Meddig kell tölteni? Ki kell sütni? Vagy ha 100 on van lehúzhatom?
-
bubus66
nagyúr
válasz Dadpool #1857 üzenetére
Az valamelyik File Explorert, (én a ESFileExplorert használom) ajánlanám még a 1TapCleaner (gyorsítótár tisztítása)
Mindjárt össze állítom neked egy csomagba.
1TapCleaner (gyorsítótár tisztítása)
SMSBackupRestorePro (Üzenetek, mentése és visszaállítása.)
CallLogBackupRestore25 (Hívás napló mentés és visszaállítása.)Benne van az Adobe_Flash_Player_11.1-111115007 és az AndroidProWidgets
Innen is tudsz válogatni RootRulez
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
(#1862) prannk
Nem baj de az első töltésnél ajánlatos meg várni a 4-5 órát kikapcsolt állapotba. Neked is ha kellenek alkalmazások akkor letudod tölteni ebből a HSZ-mből (#1859) bubus66.
Le tudod menteni a hívás infóidat és az SMS-ket. Ha véletlenül valami fontos elveszik, vissza tudod bármikor állítani.
Nem kötelező, én csak ajánlottam. Azt teszel fel, amit neked tetszik. Ha másik fájlkezelőt szeretnél, akkor azt teszed, fel, pl a GooglePlayből, én csak ajánlottam, mert én a FileExplorert használom, és nekem bevált.(#1863) cehaeries
Be linkeltem az alkalmazásokat.
Egy jó tanács, igaz csak abban az esetben, ha nem használod, akkor tiltsd le a GoogleMaps.apk, a Pénzügy.apk
meg amiket nem nagyon használsz. letiltatni, a Beállítások/Alkalmazások/Összes alkalmazásnál tudod.[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
Sehol nincs leírva hogy ajánlatos 4-5 órát kikapcsolt állapotban tölteni, csak az 1. hsz-ben.
Én inkább ezzel értek egyet: How to Increase LG Optimus L9 Battery Life.
Nyugodtan be lehet kapcsolni ha megvetted. Ha az aksi nincs lemerülve használni lehet, nem lesz semmiféle probléma és este (vagy ha lemerült még előtte) szépen ráteszed a töltőre.
Ezeknél az aksiknál egyetlen dologra kell figyelni, mégpedig arra hogy nem szabad teljesen kisütni (lemerülhet és kikapcsolhat, az nem teljes kisütést jelent!!!). Nyugodtan rá lehet dugni a töltőre ha már csak 30% van benne, nem fog tönkremenni. Az az idő már elmúlt, ezek az aksik teljesen másképp működnek már.
Figyelni kell arra, hogy feleslegesen ne töltögessük az aksit. Azaz használjuk normálisan és ha lemerült tegyük a töltőre. Nem szabad teljesen lemeríteni az nem tesz jót neki.
Egy ilyen aksi néhány ezer töltési ciklust bír ki, azaz több évig megállja a helyét. Az aksitechnológiák folyamatosan és gyorsan fejlődnek. A 3 éve gyártott aksi már elavult technológia manapság.
Jónéhány év mire tönkremegy egy aksi, addigra pedig kifordul a világ magából és már egy tök új rendszerű készülék, tök új akku technológiával lesz a trend és úgyis újat vesz az ember.Szóval nem kell parázni az aksin. Lehet követni az 1. hsz javaslatát, de az semmiben sem jobb vagy rosszabb, mint az hogy kapcsold be nyugodtan.
Nekem 2007 óta LI aksikat használok. Egyet sem "formáztam" meg soha. Mindig bekapcsoltam egyből és használtam a készüléket, aktívan. Semelyik készülékem aksijával nem volt probléma, reálisan merültek. Nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Dadpool
aktív tag
kérdés a szoftver ver p76010a -216-30 ez nem franko ugye?
4.0.4
L6260 MODEM sic 01,1230,00
kernel 3,0,21
p76010a -216-30kéne frissiteni nem?
-
trapistasajt
csendes tag
Két napja telepítettem a V10G-t. A menü és az alkalmazások kezelés gyorsabb lett, és megfigyelhető, hogy a memóriát is jobban kezeli. Azonban az akku idő nálam jelentősen lecsökkent. A frissítés előtt kibírt körülbelül másfél napot, most meg 14 óra után már töltőhöz kell nyúlnom. Meg kell jegyeznem, hogy a használat gyakorisága, intenzivitása, és a töltés ideje nem változott.
-
bubus66
nagyúr
-
prannk
őstag
Szállítás várható időpontja:
2013.02.05.Tegnap még 02.04 volt. Ezek most direkt szopatnak? Nem hiszem el,hogy 8 óra alatt nem tudtak felhívni 2 percre,hogy megerősítsem a vásárlást. Mi a fas* tart 4 napba megírni egy szerződést? Amikor bemegyek a T-Pontban azt 10 perc alatt megírjuk a szerződést és kisétálok a kezembe az új telefonnal.. Komolyan mondom nem hiszem el!!!!!!!! basszák még fel az agyamat..
-
Dadpool
aktív tag
észrevételeim feltettem a 10g szoftot . 10a volt kb 15 percig nem tudom hogy a soft híbálya vagy nekem nagyok az elvárásaim . inkább az utobbi de ha belépek a menube és vissza random idokozonként 1 nagyon picit beroccen a telo. a widgetek lapozgatásánál ugyan ez. A telefonkonyvet porgeti rendesen de pl a beallitas menu megint kicsit darabos mondom szerintem ez az én marhaságom szerintem valakinek ez fel sem tunik vagy nincs ilyen gondja. lényeg a lényeg szép kép ,nagy kijelzo 2 magos proci 1 giga ram . szerintem 1 ut tudok elni ezekkel a kis hibákkal
-
-
-
prannk
őstag
Hát én új előfizetéses.. Nem értem miért tart eddig.. Tegnap megrendeltem. Holnap itt kéne lennie.. Nem értem miért csak kedden kapom meg Lehet holnap meg azt írják,hogy várható érkezés napja 02.06. NA akkor felhívom őket és csúnyákat fogok mondani.
-
Dreimus
senior tag
válasz H.Bencike #1881 üzenetére
A domino csomag esetén nincs, miért felhívniuk ezért nem kerestek sohasem
A honlapon írt szállítási idő ami valós, tehát 02.06-n kapsz telefont amennyiben a telefonos elérhetőség amitt megadtál el tudtak érni és megkérdeztek tőled pár kérdést ez alapján eldől létre jön-e a szerződés.
-
bubus66
nagyúr
(#1882) prannk
Mert a megrendelésednél az van oda írva, hogy "Jóváhagyás alatt" mert új előfizetést vettél. Hiába hívod fel az előfizetésnél ez van.
(#1885) Lacko84
Az MTP módban a drivert telepítette? Ha a leírás alapján csinálod amit küldtem, működnie kellene. Próbáld meg, hogy a puglint eltávolítod és utána újra telepited
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Még mindig nem hívtak....
-
prannk
őstag
válasz bubus66 #1889 üzenetére
Most fogok felrobbanni. Még mindig nem hívtak.. Fel akarom hívni őket,hogy majd én megerősítem a rendelést..ha ők erre nem képesek hogy felhívjanak. De nem tudom felhívni őket.. Nincs elérhetőség.. mit kezdjek a 1430 al amikor csak egy kibaszott géppel beszélek. Nincs telefonja az embernek és akkor még itt felbaszák az agyát hogy 3 nap késéssel jön a telefon. Oké... Hívjanak fel.Nem leszek kedves velük az biztos.
-
bubus66
nagyúr
Én meg rendeltem ma az asszony nevére, és pénteken hozzák amit meg én rendeltem azt le mondom. Most telefonáltak, hogy péntek délelőtt hozzák ma 10 óra 10 perckor adtam fel. Az előfizetésnél ez van ne háborogjál,nincs neki semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#1890) prannk
Ezt a számot hívd fel 06309303030 azon belül a 2 menü pont 0 gombal tudsz kérni ügyintézőt.
Kell hozzá a rendelés szám meg a jelszó amit rendeléskor meg adtálMég 2013.02.05.-ke van oda írva, az asszony most beszélt velük pénteken délelőtt hozzák
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#1895) prannk
Figyel ide új előfizetést vettél, mit háborogsz, meg kell várni én is beszéltem velük az enyém is „Jóváhagyás alatt van”. Ezért úgy gondoltam ma az asszonyéra rendelek egyet, nekem nem az a baj, hogy új előfizetést veszek, ha nem, hogy 3 hónapon belül másodszor akartam rendelni. Nem szabad csúnyán beszélni velük, mert akkor még február közepén se kapod meg. Ha háborogsz meg csúnyán beszélsz velük, akkor ők is betartják a 3 napot. a szállítási idő az nem az, ami oda van írva, mert ha holnap felhívnak, akkor, lehet, hogy pénteken megkapod
(#1894) kengyel
Igen én nem az ügyfélszolgálattal beszéltem, akkor sem mikor a másik L9 habokba ment hanem a webshoppal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest