Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
Akadozik még a flex 2 vagy rendbe van?
BlackBerry Passport
-
manokaki
addikt
Miben kellene akadoznia, mert én nem érzékelem ??
Attila
-
manokaki
addikt
Melyik a legfrissebb Fw a magyar változatra ?
Attila
-
Classius
aktív tag
-
Classius
aktív tag
válasz manokaki #264 üzenetére
Köszönöm!
Ez tehát jó hír, ha újabb frissítéssel optimizálják a laggokat. Reménykedem még, mert ő volt kinézve következő telefonomnak, de ha laggolni fog akkor felejtős.[ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
manokaki
addikt
A V10d-n én nem tapasztalok semmi lassulást vagy akadást , aki ismer tudja , hogy volt pár telefon már a kezemben és nem a középmezőnyből.. ( egy Meizu Mx4 és egy MX4 Pro , után állitom ezt , de a G3 , G2 , Nexus 6 után is bátran kijelentem ) mondjuk én az Apex launchert használom mindegyik telefonomon !
De természetesen mint mindegyik modell ez is megy tovább és jön a következő !
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Classius
aktív tag
-
belan
addikt
válasz manokaki #270 üzenetére
hát hogy menyire zavaró hajlított forma zsebre rakásnál ?810 snapi tényleg nagyon melegszik és hamar merül a akksi tőle ?menyire masszív a késszülék ?és végül kis akadásokat szoftveresen lehet javítani rajta
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
manokaki
addikt
-
Classius
aktív tag
Igen, akik már esetleg rendelkeznek a telefonnal, megtennék, hogy írnak ide tapasztalatokat? Nem elfogult dolgokat (-mivel nekem az van, így az csak jó lehet- alapon), hanem tényeket.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
MichaelSD
őstag
válasz Classius #274 üzenetére
Mi érdekel?
Én most kezdem belakni. A képernyője tetszik. Nekem ez az 5" is egy picit nagy, de megszokható. Mondjuk wifi böngészés, 38 app telepítése közben enyhén melegedett, de a Nexus 4em is melegedne.
Az LG appok annyira nekem nem jöttek be, de lehet, hogy a hiba bennem mert már belaktam az Androidot. Egyedül a Smart Notice tűnik jópofának, de élesben még nem derült ki, hogy mennyire jó.
Sebesség terén nincs panasz. Azért azzal tisztába kell lenni, hogy nem egy Liquidsmooth van G2 Flexen. De nekem semmilyen lagom nincs. Mondjuk nem telepítettem appot a az SDre.
Elsőre ennyit.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
MichaelSD
őstag
Szerintem nagyon jó telefon és a LG szoftverek is között is van jópofa darab. Csak ajánlani tudom.
Nekem egy nagy problémám van vele (de ez nem csak a Flex 2vel), hogy nagy. Én telefonálok, címjegyzéket és jegyzet nézek és néha a pl. villamoson netezek. Erre nekem nem kell ekkora telefon.
Nem én vagyok a célcsoport.XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
addikt
-
Classius
aktív tag
válasz MichaelSD #275 üzenetére
Neked a 2 vagy a 3GB-al szerelt változat van? Leginkább az érdekelne, hogy mennyire melegszik és mennyire szaggat, milyen sűrűn rajzolja újra a menüt és ikonokat, hogyan gazdálkodik a RAM-al.
(#279) laleh
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MichaelSD
őstag
válasz Classius #280 üzenetére
2 GB. 3 GBos nincs a piacon, legalább is az XDAn senki nem hallott róla, csak szériaszám alapján.
Nem hiszem, hogy én mérvadó vagyok, mert én csak netezem és telefonálok vele, max. fotózom. A többi app amit használok nem egy nagy durr: Evernote, stb. Ilyen használatnál még 10b-s firmwarerel sem melegedett.
Akadozás / szaggatást nem észleltem, de minden relatív. N4 Liquidsmooth rammal, mindent ver nálam.Hogy milyen sűrűn rajzolja újra a menüt nem tudom. Megnyomom és ott van. RAMmal ugyanez a helyzet, annyira nálam nincs terhelve (szerintem), hogy gond legyen.
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
válasz Classius #280 üzenetére
én , hogy öszinte legyek pont ezért adtam el , kevés a 2 Gb vagyis nem lenne kevés csak nem engedi ha 40-450 alá menni magyarul , inkább ujra tölti az oldalt netezésnél , már akkor is ha mondjuk 2 oldalt nyitsz meg vag megy a facebook , messenger , és 1 web oldal , sajnos a G3-ban is csak a 3gb-os nem csinálta ezt ...
U.I
most egy BB Classic-ot használok ( 2 magos procical és középszerü GPu-val ami mondjuk androidnál 3 éve volt a csucson ) na ezen ha megnyitok 4 weboldalt , és facebookot , Gmailt , stb , akkor is se tölt ujra egy oldalt sem , ez normálisan kihasználja az 1,06 Gb szabad Ramot a 2 Gb-ból !
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Z1C után vennék ilyen telefont. Szerintetek? Nem volt még LG-m de ez tetszik. Gondolkodom még lumia 930on is, de félek a windowstól, szeretem a droidot. (ios nem, köszönöm). Valakinek rá kéne beszélnie erre a telefonra, de nincs közvetlen környezetemben senkinek, mégcsak g flex 1et láttam és nyomkodtam, az tetszett. Pénz a zsebemben rá, de látatlanban nem szeretném megvenni.
Picit félek attól, hogy akadozik, a sonym nem csinál ilyet, vagy ezután a teló után nem fog feltűnni? Nem recseg ropog a telefon? 2gb ram nem kevés? enyém 1,5éves és ebben is ennyi van...[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
MichaelSD
őstag
válasz MarciKING24 #288 üzenetére
Szerintem várd meg amíg meg tudsz nyomkodni egy darabot valahol. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy eléggé megoszlanak a vélemények.
-
MarciKING24
tag
válasz MarciKING24 #288 üzenetére
Elég szar lehet ez a telefon, ha mégcsak meg sem próbálnak rábeszélni
Sajnálom, külföldi fórumokat olvasgatva is rosszakat olvasni róla. Sajnálom, pedig nagyon tetszene lag és melegedési problémák nélkülStraight outta Compton
-
zh1972
tag
Na. Én a flex egyest nagyon szerettem, minden bajával bánatával. a mai napig megvan, működik, gps-nek használjuk főleg! Nagyon vártam a 2-t mert az egy picivel nagyobb volt annál amit én mg kényelmesnek érzek. Pár hete a cégünkhöz jött egy tesztkészülék. Sajnos az első pillantásra láttam, hogy ez nem lesz akkora szerelem! Sajna a formaterv számomra csalódás. ...főleg az átverős ív a hátlapi részen amit meg sem közelít a képernyő íve! ...elhiszem, hogy sok probléma volt az egyes kijelzőjével, de ez csúnya így és kicsit átverés is! Mondjuk nekem akadás ügyileg nem volt vele gondom, de az is igaz, hogy én egy röccenés után nem metszek eret! Ha szaggatna mint állat, azt szóvá tenném, de még a böngésző is csak ritkán adott látható refresh jelzést miután betöltött az oldal. Az is tény, hogy idővel egyre több háttérben futó alkalmazás kerül fel rá, így néha pislant egyet egyet, de ez még messze van a zavarótól. A kijelző képe szép éles, a kamera olyan amilyen. Ez egy telefon maradt. Ha a pixelszámot 5000 megára emelik, ezekkel a lapos dimenziókkal nem lehet csodát művelni. Mindennapos fotózásra elég, művészek meg vegyenek fényképezőgépet! Kihangosítva mondjuk azt, hogy szól a hang meg a zene, de egy drágább fülessel (nem kell Shure SE846 hozzá de egy Sennheiser CX890i kaliber azért nem árt) egész értékelhető hang jön ki belőle, persze csak akkor ha nem egy sz@rrátömörített hangfájlt játszol le rajta. Szóval nem ragozom tovább. én a dizájn (meg a hang) szerelmese vagyok ha telefonról van szó, ez nem az én világom. aki szerette az egyest nem biztos, hogy el lesz ettől ájulva, akinek még nem volt az bátran vegyen egyet mert jó teló. aki egy röccenéstől hülyét kap az szedjen hangyát, a többit döntsétek el magatok!
-
Button
aktív tag
én örülök, hogy kijött, végre értelmes áron megvettem az egyest
nekem sokkal jobban tetszik mint ez, az újdonság volt, ez csak egy jobbnak szánt, de szerintem semmivel sem szebb utánzat
persze a design nyilván szubjektív, mindenesetre az biztos, hogy nem ér 2x annyi pénzt mint az egyes.. -
KnightDave
tag
Egy alkalommal a múltban találkoztam már az original G Flex-el, de kézben nem fogtam egyszer sem, bár akkor nem is lett volna lehetőségem megvásárolni.
A 2-es debütálását figyelemmel kísértem és nekem már akkor elnyerte a tetszésemet: kisebb kijelző, erős CPU.... RAM-ot mondjuk tehettek volna bele 3 gigát, mert a Lumia 930-amban is annyi van és azért az már egy bő fél éves készülék. DE...2-vel is problémamentesen futnak az applikációk (Hearthstone) és a multitaskinggal sincs baj. Soha nem volt Androidom, de WP-ről váltva kicsit káosznak tűnik az egész, nem hiába mondják, hogy OS-hez válasszunk készüléket és ne fordítva
A 930 kamerájához képest azért ez a 13 MP számomra nagyon érezhető, de aki fényképezni akar, vegyen fényképezőgépet és ne telefont. A lézeres fókusszal itt találkoztam először, ami mindenképpen megéri a pénzét.Enyhe melegedést tapasztalok, de különösebb bottleneck-et nem okoz a teljesítményt illetőleg, legalábbis számomra említésre méltót biztosan nem. A töltési időkkel nincs probléma és azt tudom mondani, hogy szinte mindenre instant reagál. Mondjuk én nem vagyok egy idegbeteg típus, ha erről van szó. A fényerőt tekintve a kijelzője szép képet ad (az a fekete *.*) remek betekintési szöggel és a telefon napfényben is jól használható. Persze ilyenkor fel kell emelni a fényerőt, amit hosszabb távon megérez az akkumulátor. Bár üzemidő tekintetében nem éri el a 930-ét, amiben kisebb akksi van.
Hangzás tekintetében semmi problémát nem találtam, a beszédhang a hívó és a fogadó félnél is tiszta, érthető. A hátsó speaker arra pont jó, amire kitalálták, de nagy valamit nem kell tőle várni (a konyhában főzés közben tökéletes ).
Egyébként is csak Dzsínóék használják speakerrel, a normális ember tart magánál headsetet, ha zenét hallgat.A hozzá kapott QuardBeat 2 fülhallgató pedig prémium hangminőséget képvisel kategóriájában.
Az állapotjelző LED számomra egy nagyon hasznos vívmánynak bizonyul. Töltési időt tekintve a készülék gyorsan feltölt, ami nagy plusz pont számomra.Összefoglalásként azt mondanám, hogy aki ilyen készüléket vásárolna, az nem fog csalódni benne. A hozzászólások és review-k engem is megingattak, de ahogy mondani szokás, ezeknek nagyobb a füstje, mint a lángja. Impozáns a dizájn (nekem jobban is tetszik, mint az elődje) és teljesítményügyileg sem fog grízben hagyni az LG. Akinek már volt Androidos készüléke, az a Lollipop-ot is szeretni fogja. Külsősként számomra nem egy felhasználóbarát OS, de a személyre szabhatósága kárpótol ezért.
Ha van már egy high end készüléked, akkor nem biztos, hogy megéri lecserélni, de ha szereted az újat és az egyedit (és persze megengedheted magadnak), akkor véleményem szerint nem fogsz mellényúlni a G Flex 2-vel.Burn the rubber, not your soul.
-
MichaelSD
őstag
válasz MarciKING24 #290 üzenetére
Mire beszéljünk rá? A 10D firmware óta nincs semmi új hír. Mindent előtte leírtunk. Több tucat ismertető van a neten. Ha van konkrét kérdés szívesen válaszolok.
Az internetes ismertetők, mind a 10b-s firmwarerel történtek. Az újabbak a jelentős problémákat megoldják. Persze senki nem frissíti az ismertetőket. Az XDAt érdemes nézni, ott jobban pörögnek az események.
Melegedést minden telefonon lehet produkálni, ez önmagában nem mond semmit.
-
zezoka
őstag
Én is tervezem... Telenornál a céges előfizuval valami fülhallgatóval (LG Tone Pro) 165990. Az jó ár érte, nem? Mert boltokban is csak ennél kicsivel több a legolcsóbb, és itt legalább rendes gari van...
Az a fülhallgató jó? Csak mert nélküle is annyiért adják (egymás alatt van a listában ugyanannyiért), magyarán ajándék. Simára is, meg az ajándékosra is azt írják limitált. Szóval kell-e bánkódni, ha nem jut a fülhallgatós szettből?
Persze a kisebbik ram-rom verzió, mint ami az általános. Bár olvasom itt, h a nagyobbik sincs igaziból? Mostani telóm is 16GB-os, amiből 13 giga használható, de abból is csak 1Gb-ot használok (céges cuccok- doksik), film (telón), játék nálam nem játszik. De ha kell, ott az SD, ami a mostaniban nincs is...
-
-
zh1972
tag
ha nem kell a tesztkészülék az asszonynak akkor feldobom ide féláron a jövő héten. ohne doboz és füles, független karcmentes, két év garis. magyar papíros.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest