Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
-
GAMEPOD.hu
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
Lehet velem van a baj, de az előd jobban tetszik. ...mondjuk ezt még élőben nem láttam!
-
zh1972
tag
...én az elődjét sem azért vettem mert valami f@szarcú megmagyarázta, hogy a hajlított képernyővel időutazhatok is, hanem azért mert ordasjólnézettki!!! Kicsit nagyobb volt a nekem bevált méretnél, szóval most nagyon kiváncsi vagyok erre a kettes verzióra élőben! Egy ideje már hidegen hagy a pixelszámolgatás meg a röcögésfigyelés! Na ha akad egyet a kép miközbe lapozok akkor meg mivan???!!! eret metszek és rohanok ájfónért??? lóf@szt! Ha a dizájn bejön, megbocsájtok én röcögést, 720-as "gagyi" kijelzőt, melegedést, lemerülést, fostalicska kamerát, mindent. Mint a nők. Van okos, szép, intelligens, sportos, gazdag, híres, konyhatündér, legjobbanya stb. de ezek a tulajdonságokat nem (99.9%) fogod megtalálni egy hardverben!!!
-
zh1972
tag
tegnap délután megjött egy tesztdarab a cégünkhöz. ...ma már oda is adtam az asszonynak, hogy nyomkodja.
-
zh1972
tag
Na. Én a flex egyest nagyon szerettem, minden bajával bánatával. a mai napig megvan, működik, gps-nek használjuk főleg! Nagyon vártam a 2-t mert az egy picivel nagyobb volt annál amit én mg kényelmesnek érzek. Pár hete a cégünkhöz jött egy tesztkészülék. Sajnos az első pillantásra láttam, hogy ez nem lesz akkora szerelem! Sajna a formaterv számomra csalódás. ...főleg az átverős ív a hátlapi részen amit meg sem közelít a képernyő íve! ...elhiszem, hogy sok probléma volt az egyes kijelzőjével, de ez csúnya így és kicsit átverés is! Mondjuk nekem akadás ügyileg nem volt vele gondom, de az is igaz, hogy én egy röccenés után nem metszek eret! Ha szaggatna mint állat, azt szóvá tenném, de még a böngésző is csak ritkán adott látható refresh jelzést miután betöltött az oldal. Az is tény, hogy idővel egyre több háttérben futó alkalmazás kerül fel rá, így néha pislant egyet egyet, de ez még messze van a zavarótól. A kijelző képe szép éles, a kamera olyan amilyen. Ez egy telefon maradt. Ha a pixelszámot 5000 megára emelik, ezekkel a lapos dimenziókkal nem lehet csodát művelni. Mindennapos fotózásra elég, művészek meg vegyenek fényképezőgépet! Kihangosítva mondjuk azt, hogy szól a hang meg a zene, de egy drágább fülessel (nem kell Shure SE846 hozzá de egy Sennheiser CX890i kaliber azért nem árt) egész értékelhető hang jön ki belőle, persze csak akkor ha nem egy sz@rrátömörített hangfájlt játszol le rajta. Szóval nem ragozom tovább. én a dizájn (meg a hang) szerelmese vagyok ha telefonról van szó, ez nem az én világom. aki szerette az egyest nem biztos, hogy el lesz ettől ájulva, akinek még nem volt az bátran vegyen egyet mert jó teló. aki egy röccenéstől hülyét kap az szedjen hangyát, a többit döntsétek el magatok!
-
zh1972
tag
ha nem kell a tesztkészülék az asszonynak akkor feldobom ide féláron a jövő héten. ohne doboz és füles, független karcmentes, két év garis. magyar papíros.
[ Szerkesztve ]
-
zh1972
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest