Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz Dealer95 #751 üzenetére
Hogyne. Az teljesen ok. nekem is 3,5-4 óra közti sot van egy 5:00-21:00 időszakban 2 óra net vagy Carmageddon mellett, kis fórum, viber/messenger, és legalább 1 óra telefonálás után, meg 20-30% az akkuban etetés előtt.
Szerintem valami equalizer vagy egyéb ébren tarthatja a kijelzőjét, vagy a fene tudja, de zenehallgatással (vagy nálam sima filmezéssel sem) merül olyan ütemben, hogy vészes lenne... -
tgb
senior tag
Na ujra flex2(kb 6.-ik),g4ről váltottam vissza,de nincs hiányérzetem!
az irányár nem félarat jelent!
-
kristof_
tag
Valószínű a napokban veszek egy Flex 2-t. Gyanítom itt mindenki azt fogja mondani, hogy amennyiért mostanság árulják a hülyének is megéri, ugye? Szóval csak 3 kérdésem lenni.
Amit mindenki megemlít, mekkorák is azok a mikro lagok? Nagyon durvák vagy csak olyan észrevehető, de egyáltalán nem zavaró?
A fényereje milyen ha napon vagyunk? Erről olvastam még rosszat.
Illetve a másik opció a Honor 6 lenne. Valakinek személyes tapasztalata van velük? (Bár be kell valljam baromira megtetszett a Flex )
És akkor egy bónusz, miért ment le ennyire az ára a készüléknek? Ennyire nem volt rá kereslet?LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
tgb
senior tag
válasz kristof_ #754 üzenetére
Laggrol,mikrolaggrol nem tudok beszámolni,sőt a hirhedt durva melegedésről sem(s6-note4 jobban melegedett),a nagy nyári napsütésben is használható volt!Volt honor 6 is,ott inkább voltak laggok,meg a design erősen xperiás,de gyenge műanyagban!
-
farni93
csendes tag
Haliii!! Másnak is melegszik a teló a v15c telepítés ota??
-
zezoka
őstag
Ha eMagon vesz az ember, akkor milyen garit kap rá szerintetek? Azt írja az eMag, h beszállítója a GSM home. Akkor az bolti garis, mintha ott venném? (Mert akkor viszont inkább Partnero, mert jóval olcsóbb)
-
-
kelly416
veterán
-
tgb
senior tag
Ez a tuti!
-
veterán
Mintha nekem is kicsit jobban melegedne.
Sokkal gyakrabban veszi vissza emiatt a fényerőt.
De azért nem horror a változás.(#754) kristof_
Maga a fényerő miatt kicsit gyengébben olvasható mint más amoledes telók (pl samsungok),de pont az amoled (jelen esetben poled) technológia miatt azért nincs akkora gáz.
Lag nincs szerintem,max mikrolag fordulhat elő nagyon ritkán,de nincs folyamatosan vagy rendszeresen.Az ex S6-om gyakrabban lagolt be.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jut eszembe!
Valami pc nélküli telón megoldható rootot v15c-re tud valaki?V15a-ra mintha láttam volna,de nem tudom erre jó e.
Ha csak pc-s rootolás van,arra is kiváncsi lennék,gyenge angolom miatt xda-n nehezen boldogulok...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egy kérdés!
Valaki találkozott már olyannal hogy apk fájl telepítésekor több appnál is a telepít gombra nem csinál semmit?
A mégsére enged bökni de a telepítre nem.
Nem ugat semmit a teló,csak nem csinál semmit ha rábökök.
Semmit nem állítottam el,antivírus app sincs fent.
2 napja még engedte pl a Nova launchert felrakni,letöröltem,azóta vissza se tudom rakni, válogat hogy mit enged és mit nem.
FR lesz ebből? -
-
veterán
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Nézegettem ezt a telefont a Veletechen és nemtudtam rájönni,hogy mitől ennyire olcsó. G4-emmel összehasonlítottam és sebességben pariban voltak teljesen... Milyen hibái vannak?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
-
kelly416
veterán
válasz lezuvius #776 üzenetére
Másfél, két óra Carmageddon után sem melegszik fel nagyon, kézmelegnél kicsit melegebb, ennyi. Persze, van egy kis észheztérési idő amikor kilépek, de 1-1,5 másodperc, és utána semmi lag. Szerintem ez simán benne van a pakliban, hiszen ennyi játék után szerintem már csak Carma van a memóriájában, semmi más.
-
kelly416
veterán
válasz Ferenczi Áko #788 üzenetére
A motorola töltőm nem, vagy csak nem hallhatóan, de eddig egyik telóm töltője sem. Bár ismerős a jelenség, én ezen nem lepődtem meg. Az enyém akkor is csinálja, amikor egyszer a telót húzom le, utána a töltőt ki a konnektorból. Ma reggel vagy 2 percig csinálta így is, rá dugtam a telót és elhallgatott. A megmaradt elektronik harcoltak benne ameddig el nem fofyasztottam.
-
Dealer95
őstag
Ki milyen tokot használ egyébként?
-
Fail3D!
addikt
FenRoot nelkul lehet valamit kezdeni a fenyero levetellel? kiegeteni a reitanam este 0%on.
-
kelly416
veterán
válasz Dealer95 #790 üzenetére
Én elkezdtem tokokat keresni, de miután megláttam, hogy OEM hátlap van 2500Ft körül, le is tettem a tokokról ismét, mert eddig csak az Omniámon viseltem el hosszabb távon, mint 2 óra. Egyszerűen nem éri meg tokkal elcsúfítani, főleg úgy, hogy a tok meg a telefon közé bekerülő porszemek a tokban is szénné karistolják a hátlapot esetenként. Rossz esés ellen ugye semmi nem véd, így megint nem tokozok. Az egyetlen tok-ok az lehetne, hogy vízálló tokot teszek rá majd motorozás idejére.
-
veterán
válasz kelly416 #794 üzenetére
Tény hogy a karcok elkerülése végett nem feltétlen éri meg a tok,főleg ha ilyen olcsó a gyári hátlap,de azért a eséses repedések ellen jobbára véd.Nekem tokban még egy telefonom se sérült eséstől,tok nélkül viszont többször is.Volt hogy a kijelző,de többségében a keret,ami viszont nem cserélhető és nem túl szép látvány.
A flex 2 hátlapja ráadásul csúszós,így nagyobb az esély a leejtésre. -
kelly416
veterán
Ez tény, én is kaptam egy s-line tokot a telóhoz, de első dolgom volt a dobozban felejteni, amint a kártyát bele tettem. Nem szoktam elejteni a telefonjaimat (a z1c is lyukas zsebből esett ki de csak egy kijelző védőüveg bánta szerencsére), így ez a rész engem nem késztet tokozásra. Aki el szokta ejteni, az nyilván vegyen tokot, és olyant ami ráhajlik kicsit az előlapra, mert az előlap szempontjából homorú készülék nagyon kis eséllyel fogja pont a kijelzőjét odavágni.
-
Fail3D!
addikt
A foliat, hogy lehet leszedni a hatlaprol? Mintha ra lenne ragasztva... Tiszta karc.. Igy az ongyogyitas semmit nem er
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...