Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz Cingáriusz #1947 üzenetére
Csak annyit, hogy mióta használod az internetet az adataidat lopják és ugyan úgy lopni is fogják tovább, ezt egy frissítés nem oldja meg. A másik pedig tudom, hogy frusztráló, hogy lassan kijön az újabb android, de nekünk még MM sincs, de amikor megvettük ezt a telefont vállaltuk ennek a veszélyét és valljuk be elég várható volt. Akinek fontos a naprakész rendszer annak ott vannak a nexus telefonok. Ez a telefon közel sem mozgat meg annyi embert, mint egy G3, nem csoda, hogy az LG sem foglalkozik annyit vele, de ezt már a többiek is leírták.
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
Kofka04
tag
Kockáztatni fogok. Én biztos hogy az elsők között fogom feltenni a 6-os droidot. Ha a fos G3-at így rendbe tette a frissítés, bízom benne hogy ezt is rendbe fogja, mivel ennek is hasonló akadozós, optimalizálós problémája van. A 6-os droid amolyan kárpótlás az 5-ösért, mert nagyon sok telón rohadt bugos volt, pl. S5 kamera hiba jelenség. A Flex2 megbízhatóan üzemel ezzel a rendszerrel, de néhol igénytelen. Egy ilyen kategóriás telónál én ezt nem viselem el. Néhány példa (mert én nagyítóval nézegetem a telókat): nagyon zavar hogy nemhasználhatom azt a lapozási animációt a főképernyők között, amelyiket szeretném, csak az alap diát, mert akad egyet lapozásnál és ez a diánál látszik a legkevésbé, ezen kívül le is van butítva az animáció kint, nem olyan szép, folyamatos mint belépve a menübe. Ha az aksi 5% alatt van, nem villog a led pirosan, pedig kéne. Vibernél sosem írja ki ha valaki "éppen ír" és amikor üzi jön vagy feloldja a képernyőt vagy nem, vagy zárva hagyja, de kiírja ablakban az üzenetet, de előfordul hogy hangot se ad, fel sem villan a kijelző, csak azt veszem észre hogy villog a led. A futó alkalmazások menüpontot súlyosan laggolva olvassa be és vannak menüpontok ahol vaj sima a rendszer, van ahol laggol mint állat, pl. akkumulátor menüpont. Nem sokszor, de velemis előfordult hogy hívtak, de a képernyő alvó állapotban maradt. A mozgásérzékelő csapnivaló, de ez nyilván nem szoftveres hiba. Néhány dolog felett el lehetne siklani, de előtte a 3 éves G2-m olyan szinten tökéletes telefon volt, hogy a Flex2 meg sem közelíti. Tudom szemétség pont a G2-t felhozni, mert azt semmilyen teló nem közelíti meg, de LG biztosan nem. Tehát én ezt várom a mályvacukortól, hogy ezek az apróságok ki legyenek javítva és ne legyen igénytelen egy ilyen bivaly erős teló.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az engem hol hat meg, hogy az LG-nek bukás volt? Eleve nem úgy adták ki, hogy ebből fognak 50 millió példányt eladni. Van más gyártó, kisebb darabszámban eladott készüléke, ami kapott 6-os droidot. Ez szimplán elvi kérdés. Az LG azért van akkora gyártó, hogy egy másfél éves, csúcskategóriás készülékre kutya kötelessége upgradet biztosítani, mert ez nem elfogadható érv, hogy "a G3-at többen vették meg"
Milyen kemény szavakat használtam? Nem káromkodtam, nem anyáztam, egyszerűen reagáltam valamire, amivel nem értek egyet. Hibás logika alapján mondtál valamit, ami mellett mindenáron kiállsz, így persze, hogy parttalan a vita. A gyártóval értesz egyet, hogy arcon köpi a vásárlóit. Ők adták ki az elején rossz szoftverrel a készüléket, ezért ne a usereket büntessék![ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Cingáriusz #1954 üzenetére
Egyrészt butának (bocsánat, hibás az elképzelésem szerinted) akarsz beállítani, másrészt lustának. Én egyetlen szóval sem minősítettelek Téged. Ha mégis, légy kedves, mutasd.
Másrészt ha kreálsz magadnak egy elméletet, akkor azt légy kedves az LG-vel lelevelezni, hogy nekik mit kutya kötelességük és mit nem, ne itt a fórumon reklámozd, mert ezzel semmire nem mész.
Légy kedves ezt befejezni mindattól függetlenül, hogy kinek van vélt és valós igaza, mert ennek sem alja, sem teteje, sem jövője. Köszönöm szépen.
-
Kofka04
tag
válasz kelly416 #1953 üzenetére
Minden be van állítva, azaz mindent úgy hagytam a viberben, ahogy gyárilag van, mégis egyszer így csinálja, egyszer úgy. Az igaz hogy a G2 is LG, azt arra írtam hogy hibátlan telefon, hogy hardveresen, szoftveresen hibátlan. Fullosan belakva sem tapasztaltam egy mikorlaggot se soha, bugot meg aztán végképp nem. Ha az IOS-re mondják hogy sosem fagy, sose laggol, sose bugol, az androidra meg az ellenkezőjét, akkor az én G2-m olyan volt mint egy Iphone. Ezt a fajta tökéletességet várom el egy ilyen kategóriás telótól (Iphone-t soha nem veszek).
[ Szerkesztve ]
-
tgabe25
tag
Ne vitázzatok már
Eddig egy igen kultúrált közeg volt itt, nehogy már egy frissítésen keljen már összeveszni. Tény, hogy egyedi telefon, de szerintem megérdemelne egy jó kis 6.0-át. De ha nem lesz, szerintem a mostani rendszer is tökéletes. Amiket az előbb Kofka04 leírt pl viber értesítések, merülésnél piros led villog stb nálam mennek. Ahány ember annyiféle egyedi hiba lehet legyen szó user illetve szoftveres problémáról. Van egy munkatárs valami snapi 801-es note-ja van (nem szeretem a samsungokat, nem is követem a termékeiket bocsi ha hülyeséget írok) 2 hónapja mutogatta nagy beccsel, hogy megkapta a lolipoppot a telefonja. Ahhoz képest nem is állunk rosszul és ha jól tudom nemcsak a flex2-nek vann ilyen téren hiányossága. Szerintem mindenki nyugodjon le és örüljünk egy jó rendszernek ma mint holnap egy időzített bombának holnap
[ Szerkesztve ]
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
őstag
válasz kelly416 #1955 üzenetére
Magam részéről elmondtam amit akartam.
Ja, ha neked van véleményed, ami sántít, annak a véleményezését fejezzem be, de ha nekem van, akkor tartsam meg magamnak és LG levelezzek? Ez aztán igen. Jár a keksz. Részemről nem lesz több reagálás semmire.Megkérlek, hogy a smile-kat csak mértékkel használd!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Remekelek28
őstag
válasz Cingáriusz #1958 üzenetére
Na ezért nem járok ebbe a topicba,vagyis nem irok,mert van egy topicgazda,aki elkezdte a vitát,végén meg ő kéri,hogy mostmár fejezzük be.
Jól tetted,hogy kiálltál a saját érdekeidért.
Ha neki lehet hozzászólása,neked is. -
Kofka04
tag
"Mindenki nyugodjon le a p.csába" ☺ én is azt fogom tenni. Mivel a forráskód már ott van a H955-höz is (feltételezem a többségnek az van), 99% hogy megkapjuk a Mályvacukrot, csak az a kérdés mikor. Így is már vicc az hogy G3-ra már fél éve kint van. Szerintem kevesen dolgoznak rajta, mivel nem egy sikeres modell a Flex2 és van is vele meló rendesen, ezért tart ilyen sokáig. Remélem beigazolódik a megérzésem és egy nagyon baró androidot fogunk kapni.
-
aya
addikt
Azért én megvárom hogy aki feltette mit mond. Mert ha további magokkal trükköznek, illetve szar lesz akkor 6.0 ide vagy oda , biztos hogy nem teszem fel.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
orc88
őstag
LG telefonok nagy részén van szerviz menü, amit a tárcsázóból lehet megnyitni. Ehhez ezt kell beirni: 3845#*modelszám# vagy 5.1.1-en nálam ez működött: 277634#*#
SVC menü, majd MLT-nél lehet kikapcsolni az MLT funkciót ami semmire nem jó, csak adatokat küld az LG-nek, cserébe ~40-50MB RAMot felszabadíthat.
Ahogy vissza kerestem, nem nagyon volt még erről szó, ha mégis, bocsi"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Bazsi101
tag
Sziasztok!
Újdonsült g flex 2 tulajként használható root megoldást keresek. Ezt próbáltam, de sokadik alkalommal sem sikerül.
Sok olyan alkalmazást használok ami igényli, szóval fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Búcsúzom a topictól, eladtam a Flex2-t egy fórumtársnak. Bár sok dolgom nem volt a készülékkel itt a topicban, jó volt köztetek. Köszönöm Kelly munkáját, a tagoknak sok sikert a továbbiakban!
Üdv:
ZsoltoEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
LeadZeppelin
tag
Örömmel jelentem, hogy beléptem a Flex 2 tulajok nem túl népes és nem tudom mennyire boldog táborába Ahogy látom elég nehéz kiegészítőket találni, de a gyári tokot használtan ugyan sikerült beszereznem.
Eddig én nagyon elégedett vagyok vele, igaz egy majd 3 éves telefon után (N4) nem nehéz kielégíteni az igényeimet Szóval igen, kilóra megvett. Egyelőre az akkuidővel vannak fenntartásaim de remélem pár napon belül mikor már kevesebbet lesz csesztetve az is beáll.
-
orc88
őstag
válasz LeadZeppelin #1965 üzenetére
Nekem 2 napja van meg, de mar igy is javult az akku idő.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
Úgy tűnik a koreai változat ma kapja meg a 6.0-t. Link
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Nagyon jó a téma összefoglaló!
Szabad tudni, hogy ki készítette?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
kelly416
veterán
válasz takacsbotond #1974 üzenetére
Igazából nem emlékszem. Én szedtem ráncba, de plagizáltam egy csomó helyről.
-
Kofka04
tag
Én úgy értettem hogy ha már a sok sufni gsm közül mondani kell egyet, akkor szerintem a gsmpalota a legjobb. Én is és sok ismerősöm náluk vásárol évek óta, soha nem volt gond semmivel. Mindig bontatlan terméket kaptunk és a garanciáztatással sem szemétkedtek, mint ahogy azt nagyon sok hasonló bolt teszi. Én kizárólag náluk fogok telefont vásárolni, mert eddig maximálisan elégedett voltam. A garijegyüket sok márkaszervíz elfogadja, ha áfás számla van hozzá, ha nem.
-
Tawaga06
csendes tag
[link]
Megjött................. 6.01
Én most töltöm, majd jön a flashelés.[ Szerkesztve ]
-
Tawaga06
csendes tag
válasz azigazimoris #1982 üzenetére
Még nem működik.
Nem engedte fel Flashelni........ De legalább van remény.
Bocsi a vak riasztásért.[ Szerkesztve ]
-
SgtSomeOne
csendes tag
Itt van egy kis leírás angolul, hogyan flasheld, mi változott stb...
Amíg nem lesz nyitható a bootloader, addig biztosan nem lesz root.
A szoftver eredetileg vodafone-os.Kíváncsi lennék, hogy vissza lehet-e térni utána 5.1-re, vagy tégla lesz a telefonból, mint 5.1 ről 5.0 -ra való downgradenél.
-
Tawaga06
csendes tag
válasz SgtSomeOne #1989 üzenetére
Viszont az én telcsim független. Ezért nem ment fel.
-
musicryder
tag
Na én vettem a fáradságot és most felraktam... ( már úgy is telepíteni akartam rá egy újat, mivel a régi kezdett kicsit akadozni )
Ez alapján tökéletesen felment rá... [link]
Tawaga06: az én készülékem is független, szóval nem azzal volt a gond...
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
SgtSomeOne
csendes tag
Na ki az, aki először meri downgradelni vissza 5.1.1 -re?!
-
Fail3D!
addikt
válasz SgtSomeOne #1994 üzenetére
Minek, ha tok jol mukodik? A leiras eleg impozans, bar az akksi idot nem irtak, hogy javulna...
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz Fail3D! #1995 üzenetére
Annak, akinek esetleg nem válna be, és szeretne visszatérni egy rootolhato 5.1.1 -re, vagy olyan alkalmazást, esetleg xposed modult használ, amihez root kell.
Nekem is rootolt, le van cserélve a navigációs sáv, a status bar (így rem élhetőleg nem ég majd be egy állandóan ugyan úgy kinéző akkumulátor ikon, vagy egy óra, esetleg navigációs gomb), a tárcsázót és a beállítások alkalmazásokat saját magam módosítottam kicsit, ux 4.0 stílusúra.
Azért leírom, mielőtt megkérdeznéd, mert mindenki ezt szokta, ha a beégésről van szó, hogy volt-e már olyan telefonom ami beégett? Igen volt, a status bar kompletten, a billentyuzet betui, és a facebook felső, kék része égett szépen be, szürke háttéren egész látványos volt.
-
Tawaga06
csendes tag
válasz musicryder #1993 üzenetére
Igazad van ezzel téyleg egyből felment.
Én a hagyományos Flasheléssel csináltam először azzal nem engedte.
Ezzel a jó.....
[link][ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
XDA-n már írták páran, hogy LG UP programmal MM-ről vissza lehet térni LP-re.
-
musicryder
tag
öhm lehet, hogy most ez kicsit hülye kérdés lesz, de ennyire problémás a verziók között a váltás az LGnél?
Láttam már tegnap is, hogy felmerült ez a téma, így azért jobban elkezdett érdekelni...Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
Weeman1
veterán
válasz musicryder #1999 üzenetére
Nem csak Lg-nél,Samsungnál is problémás némelyik típusnál.
Xiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest