Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
-
musicryder
tag
válasz Cingáriusz #2102 üzenetére
ez így érdekes, mivel nekem is simán felment... ( megjegyzem, hogy a fentebb említett link alapján )
És az oprendszered se lehet ludas, mert nekem is 10 van fent..Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
őstag
válasz musicryder #2103 üzenetére
Most nézem, hogy a KDZ file-t még nem másoltam fel a telefonra. Hova kell tenni? Simán a gyökér könyvtárba?
Nincs változás, továbbra is megakadok:
[ Szerkesztve ]
-
musicryder
tag
válasz Cingáriusz #2104 üzenetére
Azt nem is kell a telefonra felmásolni...
Azt társítani kell az LGUP-ban...UP:
Na lehet rájöttem a hibára...
Az LGUP-ot rendszergazdaként futtasd... ; )[ Szerkesztve ]
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
őstag
válasz musicryder #2105 üzenetére
Azt már megpróbáltam, sajnos nem segített.
-
musicryder
tag
válasz Cingáriusz #2106 üzenetére
Hmm... pedig nálam úgy ment... ( sima indítás esetén nekem is ez a probléma lépett fel mint neked... )
Akkor próbálj meg egy teljes LG reinstallt ( esetleg valami kiegészítő van beállva, nálam az USB illesztőprogram volt ilyen )Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
A-Bag
tag
válasz Cingáriusz #2106 üzenetére
Feltelepítetted a másik .msi fájlt is ami fent van xda-n ?
-
őstag
válasz musicryder #2107 üzenetére
Ez lett a megoldás. Már megy az upgrade
-
-
Kofka04
tag
Azt nem tudja valaki hogy hogyan tudom előhozni a recovery menüt? Nálam a power+hangerő le kombinációra soha nem jött be. Frissíteni is SgtSomeOne hsz-e miatt tudtam, mert írta azt a jó kis tippet a download menü előhozására. Nem tud valaki valami furmányos trükköt a recovery menüre? Inkább onnan resetelném a telót.
-
őstag
Fen van a 6.0.1, csináltam egy rendszer visszaállítást is, biztos ami biztos. Újraindítás után ez az ablak vár:
"Current version is not aviable for user. Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc[FFFFFF] subset[11]'
Ez ilyenkor mi a fene?
-
Tawaga06
csendes tag
válasz Cingáriusz #2112 üzenetére
Mivel ez még nem hivatalos verzió ezért nincs "gyökere". Erre figyelmeztet de semmit nem okoz. Minden bekapcsoláskor elő fog jönni. Élj vele együtt vagy tedd vissza az előzőt.
Erre figyelmeztet ez az oldal is...
http://forum.xda-developers.com/g-flex2/general/update-to-marshmallow-t3399953Nem mindenkinél jön elő, nálam előjött. Én visszatettem az előzőt.
Vissza DOWNGRADING..... MM ről LP re.
1. Elinditani az LGUP ot majd klikk az UPGRADEra, FILE PATHban kikeresni a .kdz filet. /előtő verziót/
2. Zárd be a programot majd nyisd meg ismét
3.Legyen megjelölve a REFURBISH és a BIN File
4. Majd start, néhányszor ujraindul!!!!
5. Öröm boldogság.Ez mindent töröl !!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Na, belaktam a 6.0.1-et. Egyelőre gördülékeny a rendszer, nem fedeztem fel semmilyen anomáliát a működésben vagy kijelzőben.
Üzemidőről majd az első lemerülés és töltés után tudok nyilatkozni. -
A-Bag
tag
-
őstag
Megvolt az első töltés. 3%-os töltöttségről alig másfél óra alatt pumpálta 100%-ra a gyári töltő. Szerintem ez jó érték. Az üzemidőről holnap este tudok már nyilatkozni.
-
enigmawutash
tag
van valaki rajtam kivűl akinek h955a-ja van?
-
mtibee2
tag
válasz Cingáriusz #2116 üzenetére
Ez egyébként pontosan annyi, mint Lollipop alatt.
-
őstag
-
kelly416
veterán
válasz Cingáriusz #2119 üzenetére
Az akkut saját áramkör védi, ami szabályozza a töltést is. Ebbe nem sokat tuf bele szólni az android. Tudtommal.
-
orc88
őstag
válasz Cingáriusz #2119 üzenetére
Nekem nagyon változó a töltési idő egyébként, ami néha megtud viccelni rendesen...
Van olyan, hogy 1 óra alatt még 30%ot sem tölt..."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
mtibee2
tag
A töltési idő nagyban függ a háttérben futó alkalmazások fogyasztásától, és a használattól. Ha töltés közben például böngészel, akár 4-5 órás töltési idő sem lehetetlen.
Amúgy szívesen olvasnék további tapasztalatokat a 6-os Androidról. Mennyire stabil, mennyire működik gördülékenyen, milyen újdonságok vannak benne, ezek megfelelően működnek-e? Működik benne a doze mód? Tényleg állítható alkalmazásonként a jogosultságok köre? Milyen újdonságok vannak benne, amit az LG írt a rendszerhez? Van-e olyan része a rendszernek, amit átalakítottak a Lollipophoz képest?
-
Kofka04
tag
Ti honnan töltöttétek le a lollipopppos kdz filet? Szeretnék visszamenni 6-osról, 5-ös droidra a kijelző villogás miatt, de nem tudom sehonnan leszedni a megfelelő kdz filet.
-
Kofka04
tag
Én visszamentem lollipopra. Állandóan változtatta a fényerőt, ahogy változott a képernyőn megjelenő tartalom, illetve a zsebemben folyton felébredt dupla koppra. Konkrétan percenként. Ez a két dolog rohadtul idegesített. Nem tudom higy ez fog-e változni az én készülékemen, ha majd eljut oda a dolog hogy jelezze a teló hogy van frissítés, azt sem tudom hogy dolgoznak-e az új rendszeren, vagy úgy marad ahogy van.
-
őstag
-
Kofka04
tag
válasz Cingáriusz #2127 üzenetére
Én nem használom azt, sem az automata képernyőtónust. Olyanokat csinált, hogy amikor olvasom itt a kommenteket, ugyebár chrome-ba ha görgetem lefelé az oldalt, akkor eltűnik a felső sáv, ahol meg lehet adni a weboldalak címét. Ha felfelé/visszafelé görgetem az oldalt akkor legördül a címsor, ami ugye fehér és mivel érzékelte hogy megjelent valami világos az egyébként barnás-szürkés oldalon egyből vette is feljebb a fényerőt. Nem zavart volna a dolog ha logikusan csinálta volna, sötétebb tartalomnál feljebb vette volna a fényerőt, világosabbnál lejjebb, de pont fordítva csinálta. Vicces volt ahogy ujjamat ráhelyeztem a kijelzőre és elkezdtem le-fel húzogatni és a képernyő fenyereje 30%-okat ugrált le-fel. Ha kijon ota-n a frissítés újra felrakom, mert tetszett, de ha akkor is ezt fogja csinálni eladom a telefont villám gyorsan, pedig ez volt álmaim telefonja. Ma akartak adni érte egy gyári állapotú Note3-at, de én inkább visszamentem lollipopra és bízom benne hogy legközelebb szerencsésebb leszek a marshmallow frissítéssel. Nem hiszem el hogy pont én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy ilyen lehetetlen hibába ütközöm. Kérlek próbáljátok ki ti is chrome-ba ezt a flex2 fórumot lapozgatva fel-le, úgy hogy eltünjön/előjöjjön a címsor, lehetőleg sötétebb helységben és ne 0% fényerőn.
[ Szerkesztve ]
-
LeadZeppelin
tag
válasz Kofka04 #2128 üzenetére
Mindent megpróbáltam de semmit nem produkál semmilyen fényerőn, semmilyen adaptív cucc ki/be kapcsolt állapotával.
A duplakoppintásra ébredés lollin is megvolt nálam, nadrág függő inkább mint software szerintem. Van amelyik farmeremben nem csinálja, a szaladó rövidgatyámba viszont fordítva kell tegyem a telot pont emiatt, pedig smart cover is van rajta.
-
Kofka04
tag
válasz LeadZeppelin #2129 üzenetére
Akkor ez egyedi eset nálam. Ez fura, mert velem mindig ilyenek történnek, főleg az autóimmal. Elsőre sosem sikerül megjavítani, mert vagy nem csinálja a hibát vagy nem fogja fel a szerelő hogy mit magyarázok neki. Ha szervízbe vinném a telefonomat, tuti hogy első körben javítatlanul kapnám vissza, aztán a nyakukra kéne járnom, hetekig vagy rosszabb esetben hónapokig nem lenne telefonom, mire felfogják mi is a hibajelenség. Mindegy, várok egy hivatalos frissítésre, bár nem hiszem hogy ez befolyásol bármit.
-
Fail3D!
addikt
Na levaltottam a v10 re a flex2-t. Bar meg baratkozunk... Gynyoru es nem erzem, hogy akadna. Viszont a flex2 ar ertek aranyban meg most is verhetetlen... Ez mar tenyleg hatalmas telefon. A valtozatossagot leszamitva nem egy szuksegszeru a valtas... Meg lehet visszaterek
-
Fail3D!
addikt
válasz d.tiborz #2132 üzenetére
Van az a penz tetszik csak tenyleg nagy. Erzodik, hogy jobb a kijelzo, mas az anyaghasznalat, jobb a kamera, talan meg az aksi idovel is jobban banik.. Szoval nincs vissza lepes erzesre semmiben, de kevesbe van az az erzesem a flexnel, hogy bkv n nyomkodas kozben kiesik a zsebembol.
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Garanciasan, 50 ert megtudnam most szerezni. Megeri? Nem gaz az a 2 gb ram?laggol? 6os android hogy mukodik, mar ha van?
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz fcbarca #2135 üzenetére
50-et megér simán!
Én 66-ért adtam el 2 hete.
Ha visszaolvasol, az utóbbi 50db hsz a 6-os droidról szól.A 2GB nem volt kevés.
Hátrányok:
-ha melegszik, akkor visszaveszi a fényerőt 70-80%-ra
-napfényben való olvashatóság
-üzemidő (ugyan ilyen Snapdragon 810-es telóra cseréltem le, de az a 2K-s kijelzővel is 4-5 órás kijelzőidőt produkál, a Flex2 3 órás idejéhez képest)Előny:
-ár
-gyorsaság
-erős SOC
-OLED miatt hatalmas kontraszt, a fekete valóban fekete
-könnyű egy kézzel is használni
-nehezebben törik, ha pl. leesik
-viszonylag jó kamera[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Apumnak oda adtam a flex2-m viszont felraktam ra a vodas 6.01-t. Letezik, hogy a tmobolios kartyaval nem mukodik es a fuggetlen telefonbol fuggot csinaltam? Megoldast tudnatok mondani?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide is belinkelem, de ez a topic legalább pörög, hátha valaki tud segíteni, nem hiszem, hogy olyan sokban különbözne a két teló.
Köszi. -
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #2140 üzenetére
Erre valaki?
-
orc88
őstag
Használja valaki ezek közül valamelyik post boot scriptet/cpu governort?
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
musicryder
tag
Hali
A gyári 6.0 már felbukkant azóta vagy még mindenki a vodafone-féle romot használja?
Azért is lennék erre kíváncsi, mert a családban egy Leont ma frissítettem le PC Suiten keresztül 6.0-ra, szóval annál már nem kellett " majomkodni " a kdz fájllal...
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
aya
addikt
válasz musicryder #2147 üzenetére
Tudtommal nincs még más verzió. Durva hogy már leonra is kint van. Erre meg mokolunk.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
musicryder
tag
Na igen... látszik, hogy azért ezzel a modellel még a mai napig nincsenek teljesen kibékülve, de akkor legalább mondták volna azt, hogy " szar se lesz erre nem frissítés "
mert ha most valaki félig informált és csak azt hallja, hogy egy középkategóriás modell megkapta a 6.0t és a felső kategória nem, kapásból elmegy a kedve a vásárlástól...
na mindegy kár ezen a témán sokat kattognom ( tény, hogy piszkálja kicsit a csőröm ), meg szerencsére van a vodafone-s alternatívaXperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
orc88
őstag
válasz musicryder #2149 üzenetére
Vagy ha tudják, hogy lefogják szarni innentől kezdve az egészet, legalább kiadhattak volna egy bootloader nyitást, hogy a ROM-mágusok hozzanak össze valamit...
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs