Új hozzászólás Aktív témák

  • Segnior_Barthez

    senior tag

    Helló! Ha már aksinál járunk... Bő két éves a G4. Két hónapja drasztikusan leesett a kijelző idő (max másfél óra). Egy webshopról beérkezett a Speedshop matricával ellátott új aksi. Alaposan átnéztem, a sorszám és a a gyártás időpontján kívül megegyezett az eredetivel. Teló ujraindít az új aksival... Sajnos ez még gyatrább teljesítményt nyújtott. Az AccuBattery 69%-os akkumulátor kapacitást mutatott. Merült az új aksi is mint a tengeralattjáró. Gondoltam az egyik/több app pörgeti magát, ezért minden régen nem használt és új telepítésű appot is töröltem, de a gyors merülés nem változott. Az akksi 2016.06 hónapban készítették, ezért feltételezve az öregedést (37% töltöttségen volt vásárláskor) 14 napon belül visszaküldtem a webshopba.
    Ekkor berendeltem egy másikat az Emagról is (2016.11. havi). A teló SOC-ja (ez a kijelző idő?) változatlanul harmatos. Merül ezzel is. Ötletként merült fel a Play cache ürítése, de minden változatlan.
    Mi a cerkát csináljak? Csináljak egy hard resetet és installáljam ujra a rendszert? Köszönöm a válaszokat :) (Android 6.0 gyári rendszer)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/

Új hozzászólás Aktív témák