Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
magus217
tag
segítsetek, légyszíves valamit nagyon elkurdáztam
v29a ról visszaakartam menni kdz flasheléssel 6.0-ra de folyton csak azt irja az lg flashtool h nem tud csatlakozni a szerverhez próbáljam újra..
megprobáltam lg up-al zzal 19%ig elmegy aztán kidob hibával..
Mást meg nem tudok csinálni mert szerintem már legyalulta az egészet és csak a download modot hozza be.
Ötletek?
-
magus217
tag
válasz gixxergabi #44754 üzenetére
betalloztam a tot file t és a download mód szerint 19 % nál megáll. Kiírja az lg up h error code 0x2000 egy ilyesmit és kész ennyi.
Lehet az lg up a hibás?
-
alma23
csendes tag
Sziasztok! Bootloop-os a telefonom, 24 hó gari 1,5 hónapja lejárt. LG központi szerviz 55e.-Ft-os javítási ajánlata helyett nem tud valaki olcsóbbat?
Más: Javítástól függetlenül írtam LG magyarországi ügyfélszolgálatának. Ha jelentős százalékú ismert hibáról van szó, akkor azt jótállás keretében vissza kellet volna hívni garanciaidőn belül. Ez nem történt meg, ezért kérem a készülék díjmentes javítását, hiszen az új készüléket már hibásan is vásároltam meg, csak nem jelentkezett eddig a hibajelenség. Jeleztem, ha ez nem történik meg, akkor következő panasz 1. LG global felé megy 2. békéltető testület 3. eredménytelenség esetén perközösség alapítása. Volt már valakinek valamilyen tapasztalata hasonló témában? Tudom, hogy így szélmalom harcnak tűnik, de volt már más termékkel kapcsolatban (autó - KIA) sikeres eljárás. Ott a perközösség bíróságig sem jutott el és sok százezer forintos költséget átvállalt a gyártó, gyártási és jótállási időtől függetlenül.
Update: LG Elelctronics Magyar Kft. válasza: Nagyon sajnálják, de... Szóval akkor a következő a 2. lépés LG Global.
-
juhasz406
tag
Sziasztok!
Nekem dual szimes van és majdnem bootuupos! Minden kb 3. hívás közben újraindul, pin kódot se kér rendben betölt. Váci uti szervizben volt azt mondták alaplapot cseréltek de lgd-s panel van benne továbbra is. Akku maradt a régi üvegfólia is meg a keretet se cserélték ki. És továbbra is újraindulgat...Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
GEIL
addikt
válasz alma23 #44756 üzenetére
Pont ezen gondolkozom én is....mivel fogy az időm a 2 év leteltéig....viszont se kedvem se erőm meg időm ezzel foglalkozni hogy telefont felvinni meg otthagyni, vagy küldözgetni...stb.....nem akarom na.......ugyhogy valószinű 55 körül megválok tőle azt ámen....beleuntam az izgulásba, hogy egy időzitett bomba.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Reinkz
senior tag
válasz Over567 #44748 üzenetére
Én igen.
Nekem csak épphogy bevillan aztán megint minden jó.
voltam szervizbe de mivel nálunk nem jött elő a hiba vissza kaptam a telefonomat szak véleménnyel hogy működik.
szerintem nem alaplapi hiba. inkább kijelző annak is szalagkábele kontaktos.
Ahogy utána olvastam különféle jelenséget produkálhat, képernyő negyede, fele, harmada de mindig jól kivehető téglalapok "villannak" be.
Rossz esetben úgy is marad
Ez egy tv igaz mindenestre jól látszik a hiba itt is amit szalag kábel okoz.
nekem volt kijelző cserém januárban, június elején villant egyet netezés közben kijelző jobb fele, boldog is voltam tőle főleg hogy akkor mentem külföldre, azóta is néha villan egyet van hogy heti 2x aztán hónapokig semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Abus2
tag
Lehet, hogy nem vagyok normális, de berendeltem 1 G4-et Aliról. Most várom, hogy megérkezzen. G2-ről fogok váltani. Bízok a jószerencsémben, hogy el fog kerülni egy jó ideig a bootloop. G2 is megúszta nálam 2 évig a típushiba kijövetele nélkül.
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
-
Busterftw
veterán
válasz Nikaré #44766 üzenetére
Most rákerestem a h815 verzióra, €78-100 vannak, de ha listázom hogy csak új állapotút mutasson, akkor egyet dob ki ami már €210.
Szal a többi refurbished, amit vagy javítottak vagy nem.Igaz az új kb 63k-ra jön ki, azt simán megéri. Ha kibírja bootloop nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
andreas49
senior tag
válasz alma23 #44756 üzenetére
Hali,
Pont a múlthéten lett alaplap hibás a telom, melyben már 2016.07.08-án cseréltek alaplapot.
Ezenkívül kétszer volt kijelző és keret csere. Bementem hétfőn a Váci úti szervizbe. ahol közölték, hogy minden garancia lejárt, így csak fizetős javítást tudnak csinálni (~55 eFt). Különben is szürke importos a telo (mobilkereskedes.hu) ezért amúgy sem foglalkoznak vele. A Duna Plaza metrólejáró részén van egy GSM szerviz, ahol kb. 1/2 óra alatt kicserélték 25 eFt-ért az alaplapot (2017.07. havi és 6 havi garancia). Az eredetéről semminemű információm nincs, de EU-s
Bármilyen pertársaságban részt vennék, ami rákényszeríti az LG-t a normális gyártói magatartásra.[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
IamTheDog
tag
Sziasztok, édesanyám jelezte, hogy a G4 telefonja üzenetírás közben lefagyott, "felvillant az Android felirat", és azóta nem lehet bekapcsolni. Ez a klasszikus alaplaphiba lenne?
-
GEIL
addikt
Olyannal találkoztatok hogy ha töltőre van dugva a G4, akkor össze vissza vagy alig érzékel a kijelző ? ma reggeltől ilyen...restart meg akksi ki-be se oldja meg a gondot..
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Abus2
tag
Ez más készülékeknél is előfordulhat. Van amelyik érzékenyebb rá, van amelyik kevésbé. Jellemzően a töltő a fő ludas a dologban, ami lehet a rossz minőség miatt, vagy mert elöregedett és már nem működik jól a szűrés benne (nagy a zavar a tápfeszen.) Esetleg még talán kábel is okozhatja. Bár ez nem zárja ki, hogy a telód lett érzékeny a töltésre, de először ha teheted, akkor sztem teszteld egy másik töltővel.
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
-
Kar-Sz
csendes tag
Abus2 kolléga jól írta.
Nekem még régebben egy Samsung Galaxy A3 2015 kijelzője viselkedett irreszponzívan töltés közben. Jóval nehezebben reagált a billentyűzet a szövegbevitelre töltés alatt, alapból viszont tökéletesen érzékelt. Zárlatos töltőfej vagy usb kábel mellett pedig még egy rosszul földelt vezeték, elosztó, vagy hosszabbító is okozhatja ezt a problémát. -
foxi69
tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Próbaként felraktam a Microsoft Launchert, de nem tetszik és visszatérnék a standard LG-sre. Van erre valami egyszerű lehetőség?
-
Technoman
őstag
Használ-e valamelyikőtök zenehallgatásra ilyen vagy ilyen rendszerű sztereó bluetooth adaptert?
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz Technoman #44784 üzenetére
Párom használt sokáig egy jó drága Nokiát ami szét ment. Azóta 1000ft.os ebayest használ és szereti nagyon. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Technoman
őstag
-
DaDa
senior tag
válasz Technoman #44786 üzenetére
Ebben nem tudok segíteni mert kizárólag futógépen, teremben használja és ott nincs vele gond. De a nagyfeszültségű vezetékek be tudják könnyen zavarni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
V.Dave
senior tag
Hali!
A minap vettem észre hogy meghalt a rezgő motor a telo ban. Valaki járt már így hogy semmire sem reagál?
Lesz 7.0 idén?Xiaomi mi 8 6/128
-
Bumblebeee
tag
Üdv. 2 éve van meg a G4-em, kisebb nagyobb hibák voltak "2x gari" ettől eltekintve nem rossz készülék ,de váltok..Mate10-re.
Sajnos az LG lemaradt a többiektől. V seriat kár hogy nem nyomják a szolgáltatók.G seria valahogy 4. Generációta bukdácsól. Updatek nicsenek...már annyi.
Sok szerencsét kivánom a G4 tulajoknak ..LG G4 Android MM 20D* NILLKIN Qin Quick Circle*
-
gringoka
aktív tag
Helló mindenkinek!
A knock on funkciót valhogy ki lehet kapcsolni? -
Gyick
őstag
Hi!
Hivatalos álláspont most nincs a 7.0-val kapcsolatban?Ha jól emlékszem a 3. negyedévre ígérték(valahol ezt olvastam) de az már elmúlt.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ha korlátozom a háttéradatokat a google szolgáltatásnak, akkor mi nem fog működni?
[kép][ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
preludium975
tag
Nincs többé UC Browser a Google Play Store-ban. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest