Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz toto0569 #43199 üzenetére
Még. Óvatosan a szavakkal... Mert itt megmaradnak.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz outdoor #43198 üzenetére
Minél fiatalabb legyen az alaplap. Elvileg a 602 (2016.02.) utáni lapokkal kevesebb a gond. Gyakorlatilag meg senki sem tudja megmondani.
Nekem a 706-os (2017.06.) alaplapommal is tud izzani a telefon ebben a melegben (pedig odakint nem nagyon használom).
Legjobban egy olyan telefonnal jársz amiben nemrég cseréltek alaplapot és kijelzőt (LGD-ről JDI-re vagy már eleve utóbbival szerelték). Ezzel a kettővel szokott gond lenni, csere esetén újraindul az alkatrészekre a garancia.
-
FerBal
csendes tag
Sziasztok
Megtudnátok nekem mondani, hogy hol tudom megnézni milyen típusú a kijelző?
KösziTárgytalan! Az adia64 megmutatta. JDI incell 😄
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz FerBal #43204 üzenetére
+1
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hetn
tag
Sziasztok. Egy másik fórumban feltettem kérdéseimet, ott nem kaptam rá választ ezért fordulok hozzátok
LG G4 v10c-EUR (5.1) romot használom (-mert ezt még a garanciális készüléken lehetett rootolni bootloader nyitás nélkül )
Felröppent a hír, hogy ősszel kiadja az LG a G4-re is a 7.XX androidot, úgy döntöttem kipróbálom. Kérdéseim:
- Ha frissítem, mi kell ahhoz hogy rootoljam? Elég ha megkérem hivatalosan a Bootloader nyitást (mert a garancia kérdése már elavult ) , vagy kell hozzá más is (pl: SU+egyéb okosság) ?
- Ha megvan a root jogosultság, vissza lehet-e butítani a KnockCode funkciót min 3 koppintásosra? -
Stauffenberg
nagyúr
Előbb egy időgépet építs, mert a 7.0 még nem jelent meg (legalábbis a Koreán kívüli változatokra). Majd utána tudunk arról bármit mondani, hogyan rootolható.
Bootloader nyitással elég valószínű, hogy gyerekjáték lesz, csak TWRP-ből fel kell tolni egy ZIP-et, de ez még a jövő zenéje.
A 6.0 már most is rootolható így.
-
csaba1203
addikt
válasz Stauffenberg #43202 üzenetére
Erre azt tudom mondani,hogy ismerősöm tavaly májusban vett G4-e amiben már 604-es lap volt vagyis cserélték gariban most a héten adta meg magát.
Nagy volt a mellénye,hogy az övé már nem fog soha elromlani.
Most hirtelen felindulásból G6-ot vett helyette. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz csaba1203 #43208 üzenetére
Mi itt soha nem mondtuk azt, hogy az újabb alaplapokkal nem lesz gond, mert a topikban is látszik, hogy még mindig előfordul a bootloop, de a fiatalabb alaplap előnye, hogy még lehet rá garancia, meg talán kisebb eséllyel döglik be (de ez sem jelenti, hogy nem is fog).
-
csaba1203
addikt
válasz Stauffenberg #43210 üzenetére
Remélem az én 505-ös lapom kihúzza az utódjáig,ami G6 lesz vagy Q8 mert az is képbe van.
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Oneplus 5-öt úgyhogy shiftelődött a Oneplus 3 és a G4 a családban. A problémám, hogy néhány hívás után a proximity szenzor mintha nem működne, nem kapcsolja vissza a kijelzőt -> így pl lerakni se lehet mondjuk ha hangposta kapcsol be a másiknál. Eddig azt hittem tesómnak valami programja lkavar be, de az FR sem oldotta meg a problémát.
Proximityt teszteltem elixirrel is, meg viber hívásnál is tökéletesen működik. Sajna anyámnál leginkább normál telefonálásra lesz használva úgyhogy ez kritikus pont.
A telón futó szoftver:
V20g-EUR-XX
Kernel:
3.10.84Ez egy esetleges bugja a szoftvernak? Ha igen akkor mit tegyek fel rá?
Aláírás
-
Medocsabi
addikt
válasz Stauffenberg #43210 üzenetére
Egy statisztikára amúgy komolyan kiváncsi lennék,hogy az összes gyártott G4 közül hány lett bootloopos
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Laci.M #43213 üzenetére
A keresőbe írd be, hogy proximity kalibrálás. A védőfólia felrakása megzavarhatja.
De amúgy érdemes azt is beállítani, hogy a képernyőlezárás gomb szakítsa meg a hívást. Így ha a proximity be is hülyül, lehet bontani a hívást.
Ha szoftveres a gond, akkor meg a sima FR nem a legjobb megoldás, inkább a hard resetet javaslom (összefoglaló).
Nekem is V20g-EUR-XX ROM van fent és semmi gondom vele.
-
Quqesz
nagyúr
Azt hallottam, hogy V10-re már kijött a 7.0 és xar lett tőle a kamera minősége.....
akooos kollega írta
"amióta lefrissült a V10 Nougatra, azóta fostos minőségű képeket tol ki magából... Automatán minden esetben, manuálban pedig minden 3.-4. kép lesz gagyi...... Azon gondolkodom, hogy visszatolom a MM-t"[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak! Éppen az aksi két éves, mint a készülék, ami hűen szolgál a mai napig is -csakúgy mint a 10Ah-s Power Bank amit gyakran veszek elő az utóbbi időben... Kérdésem az, hogy mi a következő generációs alternatívánk, nekünk G4 tulajoknak? A GalaxyS1-et nagyon szerettem, a mai napig a Nexus4 az etalonom, most az egyébként (aksit figyelmen kívül hagyva) hibátlan G4 utáni időkre gondolva milyen új telót terveztek beszerezni? A 150-180eFt-ot meghúznám határnak. Merre tovább Nekünk?
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
GEIL
addikt
válasz Segnior_Barthez #43218 üzenetére
Lehet hogy megköveztek érte, de én szimpatizálok a Samsunggal....S8 a kiszemelt.....mivel minden telóm szolgáltatótól hoztam ki, így azt is onnan tervezem majd valami "jó" konstrukcióban, mivel függetlenre nincs pénzem "egy összegben".....
Persze ottvolna még a Huawei is....de hiába jó a Mate9 meg a P10 (nem lite) is...valahogy nem szimpi......ez nem márkamánia de pl sportcipőben is Nike vagy Adidas.....esetleg Puma, de telóban LG vagy Samsung....előtte volt persze Nokia is, de 2017-ben azt inkább hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
hetn
tag
válasz Stauffenberg #43207 üzenetére
az időgépem ősz közepére lesz kész, remélem addigra az LG is kiadja az EUR ROM-t.
-
senior tag
Tegnap jártam ott, ahol "Hülye azért nem vagyok"-ban, és még mindig eladó az LG G4, kártyafüggelten. Ha jól láttam, DS (DualSim-es).
[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Quqesz
nagyúr
Ami kapható: S8,P10,MI6,OP5,G6,Pixel,Mate9(de kamerában gyengébb)
Ami várható: V30,Nokia8
Ami olcsóbb, de jó: Honor 8/9GEIL
akkor próbálj ki ilyen sportcipőt: Asics,Mizuno,Saucony....nem fogsz csalódni[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kp78
addikt
Én is épp a napokban kezdtem el agyalni, hogy mire is cseréljem a G4-et.
Elkezdtem barátkozni a G6-tal, de abban nincs infra, amit én aktívan használok a G4-ben, így marad a G4 még egy darabig.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
QG
tag
Működik valakinek LG G4en a Wifi Direct?
Be tudom kapcsolni, csatlakoztatom egy másik eszközhöz, még egy WD ikon is van bal felül az állapotsávon. Viszont ha bármit megosztanék, a Wifi Direct nem jelenik meg lehetőségként.A célpont egy Samsung S7 lenne, de nem hiszem hogy számít, odáig már nem jutunk el.
Másik irányból feljön a Wifi Direkt mint megosztási lehetőség, de a G4 akkor sem fogadja a fájlt.(Android 6.0, v20g)
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
Nikaré
őstag
Jövőre a szolgáltatók is csak független készülékeket adhatnak ki.
Nekem még nem akkora dilemma a telefon csere, jelenleg ( le kel kopognom jól működik, alaplap csere volt már) Eredeti akkuval használom, de van egy gyári tartalékban, épp ma fogom magammal vinni mert valószínű tölteni nem tudom majd. Tény, hogy gondban lennék, ha most kellene választanom másikat.
Alternatívaként kipróbálnék egy 6000mAh tudó akkusat más márkából, de ezen a téren nincs tapasztalatom.
Mert valószínű kellenek majd a kompromisszumok ami, NFC, infra, akku csere lehetőség, vezeték nélküli töltés, stb vagy vagy előforduló hiány. -
Stauffenberg
nagyúr
Ez a téma nem kapcsolódik szorosan az LG G4 szakmai topikhoz.
Erre használható a G4 offtopik is. Csak azért nem mondom a szokásos mobilvásárlási tanácsadó topikot, mert ha kifejezetten G4 tulajok véleményére vagy kíváncsi, akkor a G4 offtopik jobb a célra.
Persze itt is megfér az új kiszemelt összehasonlítása a G4-el, amíg ez a társalgás az összehasonlítás mentén halad, de mivel ettől könnyű elszakadni, ezért nem lenne jó, ha ez a beszélgetés abba fulladna, hogy "idegen" készülékekről itt megy a vita.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz Stauffenberg #43226 üzenetére
Nem célom az offolás. Kérdésem arra irányul, hogy a G4 tulajok milyen alternatívában gondolkodnak. Ismerik a teló tulajdonságait. Az infrára és a nagyobb akkuidőre nekem is szükségem van
-
QG
tag
válasz Segnior_Barthez #43227 üzenetére
Mire használod az infrát?
Én próbáltam a tévét, működött is, de sokkal gyorsabb a távirányítóval dolgozni, mint a telefont feloldani, appot behozni, aztán abban navigálódni.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
andrew82
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy használ-e valaki LG X Fast telefont? Csak mert sokmindent nem találok róla, de a hardvere ha jól láttam ugyanaz, mint a G4-nek, csak nagyobb a felbontása. Igazából az érdekelne szabad-e megvenni és hogy a nagy felbontású kijelzőt meg tudja-e rendesen hajtani, mennyit bír az akku, két sim kártyával mennyire megbízható stb
-
-
andrew82
tag
válasz Trailblazer #43231 üzenetére
úgy emlékeztem, hogy a G4 csak full hd, de igazad van, egyformák
A hardver bírja rendesen? Pár napja agyalok, hogy X fast vagy Xiaomi mi 5...
Nem szeretnék romot cserélni semmit, csak használni, ahogy van 2 simmel -
andrew82
tag
válasz Trailblazer #43233 üzenetére
Hát mivel ugyanaz mint a g4, szerintem nem lehet különbség használatban. A kamerája nem ugyanannyi megapixel, de gondolom az is kb ugyanaz lehet.
-
Segnior_Barthez
senior tag
-
senior tag
válasz Segnior_Barthez #43235 üzenetére
Akkor is gyorsabb a taviranyito, mint telefonnal matatni. Bennunket nyaralas alatt huzott ki, amikor fizetos volt a klima hasznalat, penzert kaptunk csak taviranyitot...
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
DonMaster
addikt
válasz morneo.it #43236 üzenetére
persze mikor nem te haználtad a tv-t utoljára és k. fáradtan haza találsz beülsza kéynelmes fotelbe pl: mecset néznél de nem találod a megszokot helyein a távirányitot igy elökapod zsebböla obilod és megy nem kell keresgéld.
persze a távirányito akkro is ott van, de más részröl mikor aszony vagy a gyerek elveszi stb és kapcsolgatja a táviráynitoval akkor oda lehet piritani hogy nah igen én is tudom nyomkodni és akkro a mecs és az eszmeralda és gyerek mese között váltogat persze poénnak jo meg minden de bajos utána,amugy oylan tv-nél ahol eltünik a távirányito teljesen jol meg találja és lehet használni ugy,
+ahogy irták klimát is belehet igy kapcsolni, söt még sok minden mást is, mivel nem csak a bekereset hetö dolgokat képes üzemelteni ahnem bármit amit infrával lehet iráynitani , hogy ezt hogy képes hát mivel univerzűális igy belehet tanitani egy totál más táviráynitoval a készüléket és giy akár mit képes ami infrás távirányitani. Kár hogy a g5 g6-bol kimaradt, szerencsére ugy tünik a v30-ban benne lesz igy én speciel arra hajtok bár a g6 nagyon is tetszetös, bár azt tudom sajnálni, hogy a gombok vissza kerülnek oldalra mert tök jo akár szebböl zenét halgatva álitani a hangot neme az oldalán ahnem csak a fel le gombot zseben keresztül , amitn az oldalára kerül ez bukta pedig ez jo, nah meg a féynképezés 2x kat és máris nyomja lezárt képernyönél is.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Ruddy
csendes tag
Sziasztok. Másfél éve egy LG G4 "boldog" tulajdonosa vagyok és szeretném megosztani a tapasztalataimat, illetve kíváncsi lennék, hogy a G4 tulajok mit gondolnak a telefonjukról. Tehát már az első napokban megjelent a melegedés probléma. Majd ahogy az idő telt egyre rosszabb lett az akku ideje. Mostanra ott tartok hogy power bank nélkül sehova nem megyek, mert 6 óra alatt le lehet nullázni anélkül, hogy különösebb megpróbáltatásoknak tenném ki a telefont. Ezalatt azt értem, hogy néha visszaírok 1-2 embernek meg lapozgatok néha facebookon vagy instagramon. Közben a képernyő beégéses probléma is előkerült majd mostanra odáig fajult a dolog, hogy konkrétan nem működik a halkító gomb. Soha többet LG, ez már biztos!
-
kozma1986
tag
Ugyanezek a problémát vannak nálam is, de a hangerő gomb működik. Vettem új akkut is, mert azt hittem, hogy az a rossz, de nem az. Szóval visszaküldtem emagnak, mert több, mint egy éves a készülék, és a váci úton nem fogadták. Kíváncsian várom, hogy mit kezdenek vele. Én speciel meg vagyok vele elégedve, de azért nézek mást, ha netán az emagnál nem tudják megjavítani, mert amit először vettem, azt sem tudták, és visszakaptam a pénzem.
-
sajby
senior tag
-
bodo753
tag
én vettem hozzá egy 6500-as aksit,kicsit nagyobb lett,de nekem ennyi belefér hogy kibírja a napot.
-
törölt tag
Az akku mindenben elgyengül egy idő után, az a különbség, hogy ebben te is ki tudod cserélni bármikor. Vegyél bele újat, ez nem a telefon hibája. Melegedés tényleg van nagyobb igénybevétel esetén, de ez szintén igaz a legtöbb telefonra.
A G4-nek 2 szériahibája van csak, a kijelzőbeégés és a bootloop, ezeket elismerte az LG is. Beviszed a központi szervízbe, dobnak bele egy JDI panelt, amivel már nem lesz gond, meg egy új alaplapot, amik már szintén nem halnak meg tömegesen. Ezeket a garancia lejárta után (vagy akár annak teljes hiányában) is cserélik a vásárlástól számított két évig, az új alkatrészekre pedig 1 év jótállást vállalnak.
Ja, és ha reggel viszed be, akkor délután már valószínűleg mehetsz is a javított telefonodért, ilyen gyorsan dolgoznak.
Ezen kívül minden más hiba egyedi eset, ami más telefonoknál is ugyanúgy előfordulhat márkától függetlenül.
-
Trailblazer
veterán
válasz killzone1987 #43127 üzenetére
70k-t (!) mondtak javítási költségnek az Xperia XA-ra. Megköszöntem a lehetőséget, és a telefont rituális körülmények között, máglyán égetem el a hétvégén.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Gyugyu1987
tag
válasz Segnior_Barthez #43235 üzenetére
Szia! Lehet én vagyok béna, de sehogy sem tudom odavarázsolni a távirányítót! Tudnál segíteni?
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz Gyugyu1987 #43248 üzenetére
Első oszlop harmadik ikonja. Emlékeim szerint előre volt telepítve. Első használatot megelőző kérdésekre adtam választ (otthoni hálózat? Tv, sound, média.... ) Csak akkor jelenik meg ha itthon vagyok, az otthoni hálózat észlelésekor. Ha anyósomnál vagyunk akkor meg a - új hozzátendelt hálózat jelzése miatt- tv re.Próba : Auto megjelenítés otthon - pipa
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz Gyugyu1987 #43248 üzenetére
értesitési sávban ha megjelenik akkor ráböksz hogy kék legyen (bekapcsolod)
ekkor jelenik meg ha van készülék felvéveLG V30-> Iphone 12 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest