Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torge
csendes tag
válasz gixxergabi #40450 üzenetére
Szerintem meg csak nem volt be állítva a Wifi üzemmód
-
Hipnotic
tag
Sziasztok. Megér még szerintetek 44 e forintot egy használt G4 fél év garanciával? Mikre kéne oda figyelnem a vétel előtt?
Mindenkinek szólt ez az üzenet, ne haragudj.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
Torge
csendes tag
válasz gixxergabi #40452 üzenetére
Hálózatok/wi-fi/3 poty felül /haladó wi-fi beállítások /hasznos beállítás maradjon a wifi bekapcsolva alvó módban /igen rá klikk és ott van 3 választás igen /csak amikor csatlakoztatva van /nem ,szóval be tudod állítani hogy mikor ki van kapcsolva a telefon akkor nem keres wifit de ha alvó módban is be van kapcsolva akkor egyből csatlakozik ahogy be lepsz a lakásba ha le van zárva a tok ha nincs ha ki van kapcsolva ha nincs ..enyi vagy ott van a smart setings is ott is lehet állítani mikor kapcsolódjon mire
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz gixxergabi #40457 üzenetére
Nekem az sosem volt bekapcsolva
Bekapcsoltam
Immár 3 mp alatt rááll a mentett WIFI-re[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Nikaré
őstag
válasz ebegab92 #40459 üzenetére
Ez érdekes mert nekem sem volt bekapcsolva, de ennek ellenére mindig 3-4 mp belül megtalálta a párosított (és az elérhető) wifi pontokat.
Ami most nekem új jelenség az a szellemkép ha lehúzom a redőnyt megmaradnak az ikonok helyei és, ha sötét szürke hátterem van akkor függőlegesen kétoldalt egy sávban alul kissé öblösre szélesedő lilás vagy milyen elszíneződés látható. Még garanciális, nem tudom, hogy ez miatt bevigyem e szervizbe? -
senior tag
Ezt nevezik "beégésnek", simán garis. Kicserélik a komplett előlapot, kijelzővel együtt.
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
mouzrr
őstag
5/12es gyártású telefonom ma netezés közben bekapta a bootloopot
Telekomnál vásároltam, vihetem így a hivatalos LG szervizbe?[ Szerkesztve ]
-
Torge
csendes tag
válasz gixxergabi #40457 üzenetére
Lehet
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, régebben itt többen le töltötték a v10 kamera appjat. Hol található meg? Amivel a g4 en a kamera sok be allitast tartalmazott
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz zazenke #40471 üzenetére
Kepernyo fedveny az osszes 6.0 -as rendszeren ilyen.
Nekem semmi bajom ezzel a telefonnal. Megnyomkodtam az S8 -at es 230k -ert nem adna annyival tobbet, mint amire most szuksegem van, meg ugy egyaltalan...de ez csak egy pelda az S8 helyere barmelyik modell behelyettesitheto. Nincs mar akkora elorelepes, inkabb arrol van szo, hogy megunjuk az adott modellt es az ujdonsag varazsa vonz egy "jobb" telefon fele.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz jimmedly #40472 üzenetére
Ja, ez így van. Igaz nekem a g sorozatból csak a kettes hiányzik. De majdnem partiban van még az öttel is. Nincs szivem eladni sem mert nagyon megszerettem. Ráadásul januárban kapott új alaplapot gariban, azóta több mint 2000 órája megy folyamatosan lassulás és bármi hiba nélkül. Plusz még szép is. Kíváncsi leszek a hatosra, de szerintem az nem lesz meg.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Vikooo #40473 üzenetére
Én ma majdnem elcsábultam egy OnePlus 3T felé, de az S8 is szimpatikus. De végső soron én is úgy vagyok vele, hogy bármelyikre váltanék, igazából csak nagyon sok pénzt költenék el, de érdemben nem változtatna azon, hogy hogyan élem a mindennapjaimat vagy hogyan használom a telefont.
Azért ezek hiányoznak a G4-ből:
1.) Ujjlenyomat olvasó
2.) Lassított videó készüléken belül
3.) Egy-két fotós funkció
4.) D65-közeli kijelző kalibráció (legalább opcionálisan)
5.) Hosszabb üzemidő
6.) Használhatóbb RAW fotók (kevesebb színzajjal)Mindegyiket tudom nélkülözni, de azért ha váltok, ezek fontos szempontok lesznek. De még tudok várni a váltással, pedig hosszú ideje megvan a G4. Gyors, teszi a dolgát, kamerája még mindig jó.
-
zazenke
őstag
válasz Vikooo #40473 üzenetére
A fedveny csak a lux progi miatt van amit kénytelen vagyok használni mert a gyári szoft 4 szazalek fényerőt állít be ami nézhetetlen sötét. És az automata fényerőt nem lehet fokozatonkent állítani mert felulbiral. Minden telefon ilyen fos hogy alap dolgok se mennek rajta vagy nekem vannak nagy igenyeim
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #40476 üzenetére
Nekem is hianyoznak ezek de nem er meg most ennyi penzt, hogy legyen
Lassan erik akkucsere es meg egy evet mehet a telefon minimumZazenke:
Nekem megfelel a gyari fenyero allitas vagy ha nem, 1 pillanat alatt modosithatom.
Szerintem is sok a a fenyero 0% -on is, lehetne meg sotetebb!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Régen jártam erre.
Az lenne a kérdésem, hogy vki be tudná e linkelni a legfrissebb gyári romot (V20O?) és a LGUP+DLL kombót ami kell a felrakásához (korábban még az I vagy melyik verziónál volt, h a logouton lévő lgup és dll már nem volt jó hozzá)Előre is köszönöm!
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #40483 üzenetére
A Screen Balance megoldast jelenthet a problemadra. Es meg a feheregyensulyt is beallothatod. A Pro verzioban pedig RGB szinkalibracio es egyeb finomsagok talalhatoak.
-
toto0569
addikt
válasz #02683648 #40485 üzenetére
Szolgáltatói ROM dll...és erre kell cserélni
C: Program files/LgElectronics/LgUp/model/8994 mappában
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
válasz Stauffenberg #40476 üzenetére
Nekem ezek közül így most már több mint 1 hónap használat után az ujj lenyomat leolvasó ami hiányzik de legjobban az üzemidővel van bajom. Egy kis játék és már tölthetem is. Naponta legalább kétszer. Az elég gatya szerintem De ezzel úgy néz ki meg kell tanulnom élni.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
-
Quqesz
nagyúr
Jó a G4 nem kell csodát várni az újabbaktól....Ha ujjlenyomat olvasó van, akkor meg kopogtatod még mindég előfordul 2 hónap után is.....nekem egyedül a H8 témai tetszenek jobban. Viszont az ois tud hiány lenni....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Over567
aktív tag
Most vettem észre de nem tudom elhinni hogy az értesítés sáv helyén haloványon látszik a messenger ikon illetve a wifi jel óra és az aksi jelző is ha lehúzom. Bele égett volna a képernyőbe?
-
törölt tag
válasz toto0569 #40487 üzenetére
Elnézést, lehet h csak nekem nem volt egyértelmű: melyik dll-t kell cserélni melyikre?
És hogy a szolgáltatós vagy a független romhoz kellő dll-t tegyem fel az attól függ h most jelenleg milyen van rajta, vagy a feltenni kívánt új romtól (h az szolgáltatói és független e)
A leírást köszönöm, de asszem pont az volt a probléma, hogy ami ott van az már nem érvényes (pont emiatt hogy vmit cserélgetni kell a dll-nél), a kérdésem erre vonatkozott.
Előre is köszönöm még 1x
-
toto0569
addikt
válasz #02683648 #40493 üzenetére
A dll.-t mindig arra kell cserélni amelyik fajtát szeretnéd flashelni.(szolgáltatós vagy független)
mindkettőt mentsd el és a megfelelőt helyettesítsd be a telepítés előtt,
Nem az a lényeg,hogy melyik van rajta ,hanem milyet telepítesz! Lásd fent a zárójelben lévő megjegyzést.
A ROM telepítés leírása tökéletes. -
Over567
aktív tag
válasz joekajoeka #40495 üzenetére
A gyengébb minőség miben merül ki?
-
joekajoeka
tag
válasz Over567 #40496 üzenetére
Valamivel fakobb szinek, a feher az sargasabb, es ha megszivod mint en latszani fog a digitizer racsozasa, ami inkabb feher es szurke hatteren latszik es mindenhol ott van, ha egyszer eszreveszed mindig fog zavarni.
Elkepzelni sem tudom, hogy lehetett egy ilyen selejt telefont kesziteni (tomeges alaplap hibara es kepernyo beegesre gondolok).
Na de legalabb jo a szerviz ... ha valakit ez vigasztal. -
Over567
aktív tag
válasz joekajoeka #40497 üzenetére
Én még azt is cseszhetem mert Békés megyében élek. Innen elég problémás bármit megoldani....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest