Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz morneo.it #40755 üzenetére
Haverom keresztanyjának LG G4-ese is ugyanígy behullott. Az viszont függelten, 1 év garis - volt. 7 hónapja lejárt az egy év, szóval érdekes lesz, javítja-e az LG szerviz. Mindenesetre így most kettő telefont küldök fel a héten. Szerintem lassan black list-en leszek a Váci úton, a saját G4-emet nemrég kaptam vissza bootloop után
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
bigrock
addikt
-
Vikooo
addikt
Az enyem 1607-es. Feltetelezem refurbished. Nem is igazan erdekel, oktoberig meg van garancia.
-
SztiviVander
őstag
válasz kelly416 #40906 üzenetére
semmi látható különbség nincs. de nem is szokott lenni, az ilyen minor verziókban szinte csak az újabb biztonsági frissítések vannak. aztán van akinek az fontos és van aki nem paranoiás írták itt hogy volt akiknek a wifi gyorsabban csatlakozott, de az enyém mindkettővel (20g/20p) pont ugyanolyan gyorsan csatlakozik 4 különböző wifi hálózatra is. viszont a 20p-nél nem tudtam menteni a bootloader nyitás előtt a particiókat, úgyhogy vissza is mentem g-re. azon kapásból ment.
szóval ha van időd játszani a belakogatással és nem tervezel bootloadert nyitni akkor rakjál 20pt, roszabb nem lesz. de észrevehetően jobb se. pláne hogy ha valóban fontos dolgokat tartamazna akkor azért gyaníthatóan nem csak egy adott szolgáltatónak adnák...[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz SztiviVander #40907 üzenetére
Ha csak a misc-cust partíciókat mentetted bootloader nyitás előtt, akkor mindegy melyik 20-as romról mentetted őket, simán visszateheted bármelyik más 20-as romra záráskor.Sőt én bootloop-kor 10-esre tettem vissza a 20-ról készült mentést, és simán visszazárta a bootloadert,így is.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
ToomyC
aktív tag
Valaki erre ?
-
kelly416
veterán
válasz SztiviVander #40907 üzenetére
Nyitni nem akarom, a wifi csatlakozás viszont legalább annyira nem bolygat, mint amennyire paranoiás sem vagyok, úgyhogy mivel időm a legkevesebb, legalábbis erre, nem foglalkozom vele, marad a "g". Köszönöm.
-
Hipnotic
tag
LG UP-al szeretném fel rakni a legújabb szoftvert a v20p...De nem tudok be lépni az LG UP-ba. Ezt a hibaüzenetet kapom: You have to select a know model, please. Tudna valaki segíteni?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
acura
tag
Sziasztok,
a dupla koppos nyitás működik LineageOS alatt?
Természetesen az alap launchere alatt. -
Technoman
őstag
válasz Ferrari fan #40893 üzenetére
Ja, azóta egy túra során, a hegytetőn leejtettem . Az Üveg fólia alul-felül láthatóan elrepedt, de -a funkcióját elvégezvén- a kijelzőt a sérüléstől megvédte.
Legközelebb is, Nillkint fogok venni. -
raven24
tag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy a kapni fogok egy csereutalványt ami 150 ezer forintról szól majd.
De a készülék előfizetésre lett vásárolva,de teljesen ki van fizetve és már a csomag hűség ideje is lejárt, de nem az én nevemen volt. A Telenor oldaláról, letöltöttem egy meghatalmazást, amit kitölt nekem az a személy akitől vettem a telefont, ami után most kapni fogom az utalványt, azt mondják, hogy az elég lesz, hogy én rendelkezzek az utalvány felett, ha mégsem akkor javítsatok ki.
Én le szeretném vásárolni ezt az összeget, de előfizetés nélkül, semmi hűséget nem szeretnék a nyakamba venni csak egy másik készüléket ez lehetséges?
Ha igen akkor, milyen árban kapnám?
Lista vagy abban a díjcsomag árában amiben anno készüléket vették.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Tibi iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
raven24
tag
válasz kovaszoskeny #40917 üzenetére
Írtam oda is
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
kelly416
veterán
válasz ToomyC #40915 üzenetére
Kamerán belül ráböksz a fogaskerékre, és ami a fogaskerék mellett megjelenik, az az ikon a "telefonra" vagy "sd kártyára" való mentés közti váltást szolgálja, illetve mutatja, éppen hová ment a telefon.
gixxergabi:
Legtöbbször én is így csináltam, de mostanra bele fáradtam, hogy az esetleges hülyeségeket ezek után nyomozzam, egyszerűbb lementeni mindent (1-15 perc fényképek és videók mennyiségétől függően), HR, új szoft, HR, belakás (na ez órák kérdése nálam, sok alkalmazás, mindet újra konfogolni, jelszavakat beírni, stb...).
Tudom, lehet mentést is csinálni mindenről, alkalmaztam is már, a beakadós alkalmazásom beakadósként lett lementve és újratelepítve, azóta inkább belakom újra a kényelem helyett. Max a játékállások bosszantanának, ha játszanék, de már arról is kezdek leszokni.[ Szerkesztve ]
-
Hipnotic
tag
Az akksit cserélik garanciában, ha már túl gyenge? Vagy tudtok ajánlani olyan boltot, ahonnan meg lehet rendelni az originál akksit?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
-
senior tag
válasz morneo.it #40901 üzenetére
Na, megláttam a számláját, milyet kapott (Békéscsaba - Csaba Center). Úgy gondolom, nem is érdemel kommentet. Merték volna nekem így eladni...
A történet: vett egy iPhone-t, tokkal. Másnap meggondolta magát, és LG G4-re kért cserét. Visszavásárolták az iPhone-os számláról a tokot, a telefont nem (így, eladják újra az iPhone-t, számlán - 2x visszaigénylik az ÁFA-t). Az "eladott" LG G4 után meg nem fizetnek ÁFA-t, mi több, fekete pénz ez nekik...
Mondtam neki, ezzel ne nagyon szaladjon a szervizbe.[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy egy pár napja a G4 dual-om nem kapcsolja be az adatforgalmat.
Alapból az 1-es simen vodás hang van csak, a 2-esen meg telenoros adat (klikk), és a 2.sim van beállítva alapértelmezett adatnak.
Ez a rendszer működött is idáig 6 hónapon keresztül (sokadik simmel), de most egyszercsak ha bekapcsolom az adat funkciót nem jelenik meg a 4G felirat.
Próbáltam újraindítani, ki-be kapcsoltam a simeket, de semmi nem hozott eredményt.Van valakinek tippje hogy mi lehet a baj? Frissítést nem kapott mostanában, gyári rendszer van rajta.
-
-
Mentolka
senior tag
válasz killzone1987 #40924 üzenetére
Szia,
Az ikonok honnan vannak? Xposed modul? -
Game-over
aktív tag
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
Vikooo
addikt
válasz killzone1987 #40924 üzenetére
Hat ezek szamomra eleg izlestelen ikonok.
-
Quqesz
nagyúr
Srácok. Független telefonra mi az utolsó verzió, ami kijött ota-n v bridge-n? Asszony telója holland v20g-vel(2016.08.24.) és semmi újabbat nem jelez. Nincs baj, csak érdeklődnék ez így van jól?
Megjegyzem Honor 8-ra is csak egy 7.0 rom jött még ki hivatalosan.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
bghistvan
senior tag
Ma reggel 7-kor bekapcsolás után az én készülékem is elérte a bootlop , a logónál kifagy majd újraindul
Szerencsére minden adat a memóriakártyán és a sim-en van,előrelátó voltam.
S /N: 511 5.1 Lollipop
Ami zavar,hogy egy majdani eladásnál a jótállási jegybe bekarcolt javítás erősen gyengíteni fogja majd a kialkudott vételárat,mert lássuk be,senki nem vesz jó szívvel egy javított készüléket,persze (tudom jól)erre lehet azt is mondani hogy legalább már nem a leendő vevőnél jön ki a hiba,de akkor is,jobb lett volna magyarázkodás nélkül eladnom
11 hónapja vettem a készüléket,eddig bírta teljesen átlagos felhasználás mellett,úgyhogy irány a szervíz,majd megírom a tapasztalataimat.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz bghistvan #40942 üzenetére
Pont ezért írta a kolléga, hogy lassan az számít abnormális G4-nek, amiben nem cseréltek már alaplapot....s ha már cseréltek, szinte biztonságban érzi magát az emberfia...nekem is sokkal kevésbé melegszik, fagyogat mióta cserélték az alaplapot...és még egy előny...igaz, ha garanciálisan adod el (még nincs javítva, cserélve) akkor esetleg jobban mutat(hat) de ha előbb-utóbb cserélni kell, akkor a következő tulaj kénytelen az egész procedúrával megküzdeni...szerintem ez sem mellékes...
Nézd meg, az egész G4 fórum lassan alaplapcseréről szól...
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
Én úgy érzem,mi elbeszélünk egymás mellett..................
Egy olyan vásárló,aki egész véletlenül nem aktív topiklakó,de mégcsak nincs is regisztrálva a prohardver,hadverapró stb..........és társainál,tehát egy ösztönösen csupán az érzékeire hagyatkozó ember ,legyen bármilyen műszaki,híradástechnikai,kommunikációs eszközről szó, beletekintve a kitöltött jótállási jegybe , mosolyog egy nagyot magában (mivel nem tudja a bootloop fogalmát értelmezni), és máris alku előnyben van,mert javított,tapasztalatból mondom,ilyenek az emberek.Nem is szeretnék többet beletenni ebbe a témába,nehogy beírjon valaki hogy sírok
Majd jövök a szervíz tapasztalatokkal
Sziasztok!
-
DaDa
senior tag
Lassan nem sokan leszünk akik még bootlop mentesek. Az enyém 2015.06-os és szeptemberben jár le a 2 év gari. Pedig azért játékra is használom. kopp-kopp-kopp. Nagyon remélem, hogy vagy kijön előtte vagy örökre hallgat a bajáról
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #40945 üzenetére
Ebben az "újra kap két év garit" dologban kételkedem. Legfeljebb bootloop esetén érvényes az a két év, bár azt sem hiszem, hogy ez így igaz lenne. Biztos ez, hogy újra indul a két év? Tudom, jogszabályok, fődarab csere, társai, de pont ezért írtam, hogy szerintem már max. a bootloop-os alaplapokra él az újabb két év. Jó fej az LG, de azért nem adnak "iddqd"-t minden G4 tulaj kezébe.
Szerk.:
DaDa:
Skyforce 2 vagy mi a fene, nálam az hozta ki. De bármi gépigényesebb játék, ami melegíti rendesen a telót, előidézheti, hiszen a melegedés a "rákfenéje" a dolognak. Ilyen játékokkal is szoktál játszani? Mert mostanában (saját zsebes bootloop elhárítás után) én is sokat játszom... pasziánszt vagy szókeresőt.[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
válasz bghistvan #40946 üzenetére
Szerintem ettől nem kell aggódnod, a bootloop miatt így is beke segge alatt van a G4 ára, szóval ha akarnád se tudnád eladni normalis áron, keresnének más eladót helyetted.
Btw, Szerintem nem éri meg eladni vagy csere jegy vagy hasznalni addig amíg megy és boldogít.
-
Technoman
őstag
Akinek fel van téve a "Light Manager" értesítő LED, tapasztalt-e hasonlót?
Ha leveszem a hálózati töltőről, továbbra is jelez az értesítő LED, mintha még mindig tölteném (nálam a töltésjelző sárga 2 mp-re villogásra van állítva) Ezt a hibát csak most kezdte el csinálni (cca 1 év után) és akkor csinálja, ha töltőről leszedem.
thx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest