Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
-
hard74
senior tag
Az aksi, és a kamera melletti indikátorról tudok.Fagyasztóban nem párásodik, csak majd ha kiveszed. Ezért is írtam, hogy elő kell készíteni egy papírtörlőt, és amint megjelenik a pára fel is kell itatni.
Én biztos, ami biztos alapon ráírattam a Tponton a szervízlapra, hogy az indikátorok nincsenek elszíneződve.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
fornettisuti
veterán
Mar regen atnyalaztam az egesz weboldalt a hianyzo info miatt tegnap, emailre sem valaszolnak.
Kossz a semmit!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
Itt csak RMA-t lehet igényelni a javíttatásra, ezen mar régen túl vagyok, a postai címet, amit a csomagra kell írni innen nem tudni meg. Értem, hogy jót akartál csak a probléma mibenlétét nem értetted.
Ügy megoldódott közben, téma lezárva részemről.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest