Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
válasz zazenke #34290 üzenetére
Köszönöm a választ!
A ferde felhúzásra sajnos nem jöttem rá hogy működik. Nem tudom mennyire ferdén, de nem is sikerült. Minden esetre nyomon vagyunk. Látom hogy nem rossz a teló, csak behatás éri.Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
honda130
tag
válasz kacsa7 #34298 üzenetére
Köszi! Való igaz, ha alvó állapotban fel, vagy le megnyomom ezt a gombot, akkor előjön a jegyzet, vagy a kamera. Nem a zsebem miatt, hanem a bőrtok miat, amiből kihúzom használat előtt. Patentul könnyen nyomódik a fel-le gomb, és ez hozza ezt a problémát. Az lenne jó, ha ki lehetne törölni, vagy letiltani a jegyzetet, amíg kicsit ki nem lazul a telefontokom.Tőlem mehetne is, mert használni nem fogom az biztos.
Rootolni majd garancia után tervezem, addig el kinlódok vele.Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
szabo.norbi
tag
Valaki tapasztalt mar olyat, hogy kepernyovel lefele teve a telefon billeg? Eleg erdekes de olyan mintha kicsit meglenne csavarodva, de nem latszik semmi...
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Gaberking
senior tag
Tölthető a Kernel-Dorimanx-V4.8.1-KK
-
törölt tag
válasz szabo.norbi #34304 üzenetére
Tegnap leteszteltem, de semmi ilyen nincs. Még üveglapon is teszteltem, hátha. De abszolút semmi!
-
nagyúr
Nem billeg. A tied mennyire? Pár mm?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
honda130
tag
Hát szerintem ha picit benedvesíteném, oda is tapadna végleg, olyan sík.
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
laca.1
aktív tag
Ezt próbálta már valaki? vagy csak elkerülte a figyelmem,miféle rom ez (Yoda_G2_ROM_v4.0_KK)
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
Ma fogom megvásárolni a G2-t.
Innen
Mit tudtok a boltról?
Mire figyeljek oda készülékvásárláskor?
Megéri e a 98K-t?Üdv
Zsolt -
szoja
tag
Én ezzel megkeresném a szervízt. Mert ha billeg, akkor valószínűleg megcsavarodott az üveg is, ami emiatt folyamatos feszültségben van, addig amíg egyszer keresztbe nem reped. Jobb az ilyet megelőzni...
[ Szerkesztve ]
-
Gaberking
senior tag
válasz Wade0303 #34309 üzenetére
Igazad van, nem szándékos volt!
Kernel-Dorimanx-V4.8.1-KK-LG-D802-PWR-CORE.zip -
Gaberking
senior tag
válasz watador600 #34316 üzenetére
Én is felraktam, eddig gyors, az akkut nem eszi, semmi gond nem volt vele.
-
Mankó
veterán
Tudtok valami olyan tokot, ami ultra vékony, nem csúszik vele a telefon és még véd is valamit?
S4-eknek volt ilyen fekete érdes szélű tokuk, barátnőmnek is valami olyat keresek. -
hito
nagyúr
Inkább semmi
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
szabo.norbi
tag
válasz Tsebacsi #34307 üzenetére
Par mm-er kb a jobb also es bal felso sarkanal. Szerintetek ezt garanciaban cserelni fogjak vagy csak onkoltsegen?
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
szabo.norbi
tag
válasz szabo.norbi #34330 üzenetére
De amúgy azon gondolkozok, hogy ez lehet az új LG G2 G FLEX Edition.
-
Quqesz
nagyúr
válasz gusthy #34324 üzenetére
Otthon meg azt hiszed,ha kétszer rákoppintasz az ajtóra,akkor az nyílik mi!
Teljesen igazad van,a dupla kopp az egyik legjobb dolog,amit beletehettek...a hátsó gombokat el is felejtettem hogy vannak...én is minden telót/tabot kopogtatok
zsolt
4X-ről jöttem és nem váltanék vissza![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Gabes13
tag
Üdv mindenkinek! Annyi kérdésem van, hogy a Dorimanxnál végül is mi a jó? Ha az STweaks jegelve van vagy törölve vagy mi? Mert volt róla korábban vita a fórumon.
Kösz a választ!Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
Wade0303
aktív tag
xdabbeb camera moddal lehet valahogyan otg-n csatlakoztatott sd-re felvenni?
-
nagyúr
válasz zsolt320i #34325 üzenetére
Szerintem 1-2 ember mondta ezt. Max anyagminőségben jobb a G, semmi másban. Még mindig nincs rá stock gyári 4.4.2. Nekem volt, most az Öregem használja megelégedéssel, én is szerettem nagyon, de a G2 hardveresen jobb, és a Kitkat miatt is jobb (duplakopp, kamera, stb).
Szaggat? Fagy? Nem, egyáltalán nem.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
szoja
tag
válasz szabo.norbi #34330 üzenetére
Én azzal indokolva kérném a cserét, hogy csak idő kérdése, meddig bírja a feszülstéget az üveg (ha az is meg van csavarodva) és mikor pattan el. És ezzel jó lenne nem megvárni a garanciaidő végét. Egy próbát mindenképp megér szerintem.
-
törölt tag
válasz zsolt320i #34325 üzenetére
És Te miért adsz mások véleményére? Ha akarod akkor egy 8 magos procival felvértezett 3 GB RAM-os droidos masinát is megakasztasz.
Ha valaki akkora barom, hogy hagyja az összes vackot taskba futni akkor nem kell csodálkozni, hogy szaggat!
Lag, mint olyan előfordulHAT! De nyilván ez a rendszer velejárója és nem a HW hibája.
Nyilván mindegyikünknek vannak egyedi használati szokásaink, ebből kifolyólag egy adott készülékre azt kijelenti, hogy a végletekig rossz, nem lehet!
Bár, ha használsz egy hétig Samsung Galaxy Pocketet akkor azután tuti nem mondod semmire, hogy szaggat! -
Eraah
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, lehet ostobaság, T-mobile-os G2-m van, ugye nem kell fizetni, a 4.4-es frissítésért ha letöltöm? Jelenleg még az eredetileg rajta levő 4.2 van rajta.
Köszi a választ!
-
Itom_LG2
csendes tag
Sziasztok, a mai napon vettem a T-nél egy LG G2-t, eddig le vagyok nyűgőzve. Samsung Galaxy S Advance-ről váltottam, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas lesz az ugrás... Azt sem hittem volna, hogy 5.2" és belesimul egy tenyérbe. A tervezők nagyon jól végezték a dolgukat. Beköszönés képpen ennyi, folyamatosan követni fogom innentől az eseményeket itt a Fórumon!
Nincs ez elrontva, csak másra lesz jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest