Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit450
aktív tag
válasz DroiDMester #33490 üzenetére
Akksi milyen?
-
noxon
őstag
válasz Miksa64 #33500 üzenetére
Akkor nem tudom mi van akkor egyik g2 tökéletes másik rakás szar nekem még ki is fagy a skype meg leáll, sőt az egész kezdőképernyő is újra betölt néha úgy kifagyassza a skype, de nem csaka skype minden ilyen progi szar nálam... hangsouton haverommal dumáltam, neki s4-e volt alig hallott, hivott nexus s-ről ott meg teljesen jól hallott... érdekes
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
rayoliviero
veterán
válasz DroiDMester #33496 üzenetére
Törölni nem engedi most sem az STweak-et, vagyis engedi, csak újraindításkor visszatelepül. Jegelve viszont nem. Nem tudom miért nem lehet véglegesen letörölni.
noxon: Ott írja az aláírásban, hogy CloudyFlex 2.2
Miksa64: Én is szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
válasz DroiDMester #33478 üzenetére
Gazsi a CloudyKernel-re gondol. Amiből volt egy 1.0-ás verzió fent, de kb 1 nap után letörölte. Vagy, mert bugos volt, vagy, mert mégse akarja megosztani, de volt egy modolt kernele amiről mi beszéltünk..
3 féle kernel van/volt fent nála KK (kitkat), KC (knock code) és CK (CloudyKernel).
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Még nem volt CustomRom a telefonomon, de az utóbbi napokban nagyon elkezdett merülgetni. Sokszor az Android rendszer többet evett mint a Képernyő.
Úgy gondoltam újrahúzom, és ha már úgyis rootolva van, és van rajta TWRP-is, akkor .zip-ből teszem fel DroidMester v3.3 sLite romját.
Most 4.2 10e van rajta. Csak simán másoljam a teló gyökerébe a romot, TWRP wipe data/factory reset, wipe cache, data?
Ilyenkor a rom nem fog törlődni a tárhelyről? Utána ha sikerült így telepíteni akkor újra factory reset? Vagy elég lesz csak a telefon menüjében egy gyári visszaállítást választani?
Jól gondolom, hogy az LG-s ficsőröktől elbúcsúzhatok? Tehát pl a dupla kopp ébresztéstől, meg a távitányítótól? Bocs ha sok hülyeséget kérdezek, igyekszem olvasni a fórumot, de éppen ezért teli is vagyok kérdéssel!Köszi!
-
oszi61
tag
válasz rayoliviero #33502 üzenetére
Nekem a gyári szoftverrel is jól működik a Viber!
[ Szerkesztve ]
-
draco84
tag
Sziasztok xdabebb camera modot twrp recoveryből fel lehet rakni? 20D van fent ki van rootolva! Csak azt nem tudom hogy melyiket szedjem le az xda-ról! Előre is köszi
-
oszi61
tag
válasz rayoliviero #33510 üzenetére
Nekem nem jött még visszajelzés,hogy visszhangozna! Szerencsés vagyok? Nekem még mindig a kamra hangjával van problémám,de már együtt élek vele!
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
Stweaks, akkor hogyan is lehet ezt törölni?Most próbáltam és tényleg visza telepíti😕
-
hcs57
őstag
válasz jooker82 #33470 üzenetére
Itt írják: mintát rajzol a fotózandó témára, így pedig akkor is tökéletes lehet az élesség, ha egyébként esélytelen lenne éles képet készíteni, például gyenge fényviszonyoknál vagy például éjszaka
Gyakorlatilag segít sötétben fókuszálni. Maga a kép ettől élesen is lehet zajos... A Pentax K50 -ben sokkal nagyobb a CMOS, mint a G-ban.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
nagyúr
válasz Soltee #33516 üzenetére
Elsőre kicsit nehéznek tűnik pedig baromi egyszerű! itt találsz leírást mit hogy kell
---------------------------------------------------------
Gazsi00, laca.1 : Nagyon trükkös ez a STweaks megtaláltam honnét és mi telepíti vissza és ezeket is töröltem de még ezek is vissza települnek restart után! Valószínű magában a Dorimanx kernelben is benne van az stweaks és onnét másolja magát vissza, de azért még keresgélem mit lehetne tenni hogy ne másolja vissza magát!akkor marad a jegelés és minden franko!
-
Sragi
őstag
válasz rayoliviero #33519 üzenetére
Igen pont ezt irtam!
Direkt ciganyokodnak! Tavaly november óta van a tiltas kb,de az elotte kotott szerzodeskre nem vonatkozik.Igen a draga dijcsomagokban engedik...Ajj de egy szot se tobbet mert fel megy a pumpa...Vicc ami itt folyik az orszagban.[ Szerkesztve ]
-
draco84
tag
Köszi mindenkinek!
-
laca.1
aktív tag
válasz DroiDMester #33521 üzenetére
Köszi dm.de segíts már a jegelésbe azt meg hol tudom meg tenni?
-
laca.1
aktív tag
válasz rayoliviero #33525 üzenetére
Ahhh,ok meg is találtam köszönöm.
-
horimiki72
aktív tag
-
Soltee
tag
válasz DroiDMester #33521 üzenetére
Köszi.
Elsőre nem tünik eccerűnek..... -
xSide
őstag
-
Soltee
tag
válasz horimiki72 #33529 üzenetére
Oooooo....
Akkor teljesen úgy kell mint az összes. Zip-es rom-ot?
Full wipe előtte utána és kész?Köszönöm! !!!!!
-
nagyúr
-
draco84
tag
Most már minegy nem tudtam! Ha tudtam volna! De nagyon franko eddig most tesztelem! Köszönöm Droidmester: Köszönöm! Én is ilyenre gyanakodtam! Melyik kernelt ajánlod ilyen bakira? Köszi skacok a segítséget tudom nem gyakran szoktam hozzá szólni a topikhoz de minden nap olvaslak titeket!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz draco84 #33537 üzenetére
attól függ akarsz e egy kis aksi időt spórolni, egy kis alul feszeléssel vagy sem?
Olyan -50mV -ot(Global módban) kiszokott bírni állt. mindegyik G2 -es!
ezzel használattól függően ~10% Aksit tudsz nyerni!Tehát ha akarsz kicsit babrálni a CPU beállításokban, akkor (talán) a Yoda v3.0 Kernel a nyerő!
Ha nem, akkor meg (talán) Cloudy féle lehet jó!
[ Szerkesztve ]
-
draco84
tag
válasz DroiDMester #33538 üzenetére
Ohh köszi azért ennyire nem szeretnék belemenni a dologba de aztán ki tudja! és a kernelt azt hogy cserélem le?ugyan úgy telepitem mint a camera modot?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
draco84
tag
válasz DroiDMester #33540 üzenetére
Ezer köszönet!!!!
-
morphin
tag
Hello!
Cloudyflex 2.2 valamelyik nap Opera böngészés közben újraindult szó nélkül... Azóta nincs duplakopp a status bar-on. Wipe cache&dalvik nem oldotta meg, sem touch firmware upgrade.
Valaki tapasztalt már ilyet? KnockOn ki-bekapcsolása sem hozott sikert... -
Tybike81
őstag
Valami jó stabil romot tudnátok ajánlani, amiben esteleg van kamera mod, és a video hangja is valamenyire normalizálva van ??
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
jilian
addikt
A Z2 a G2-höz képest milyen képeket lő?
Van valami jó össze hasonlító teszt? -
castiels
addikt
Talán a legjobb ár-érték arányú telefon a g2 jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest