Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toto0569
addikt
válasz szabo.norbi #26847 üzenetére
HR -t nyomj neki
-
hard74
senior tag
válasz szabo.norbi #26847 üzenetére
Hard reset.Nálam 2 kellett.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
pestibenji
senior tag
válasz DroiDMester #26828 üzenetére
Van már portolt 4.4-es flex rom? O.o
-
draco84
tag
válasz premete #26837 üzenetére
De észre vettem volna már majdnem 2 hete nyüstölöm!! Viszont ami nagyon boszantó volt hogy a gps jel kocsiban menet közben használhatatlan a google féle navigácioval!! Nem tudom hogy most a maga a progi rossz vagy a szoftnak a bugja! Menet közben elveszik a jel de a ha megállok 2-3 perc és vissza tér! Eddig csak ezt vettem észre más problémám nincs vele! És kb 1 hete nem kapcsoltam ki a gépezetet!
-
szabo.norbi
tag
válasz hard74 #26853 üzenetére
3 HR után is ugyanaz...
Megpróbálom PC Suittal frissíteni, hátha az rendbe vágja...
[ Szerkesztve ]
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
törölt tag
válasz rayoliviero #26858 üzenetére
Köszönöm szépen, figyelmetlen voltam
-
spuros
őstag
válasz Damage401 #26843 üzenetére
A battery stat manipulációról és a "beállásról" több helyen olvastam, hogy városi legenda. Az ezeket javító programok pedig placebó hatásúak inkább. Olyan mint a memória kérdés android esetén. Sajnos soha nem vettem észre változást a töltési ciklusok után.. Ami merült az merült még ha kézen álltam akkor is. Lehet leszedek egy napelemes progit a marketből..
(#26845) Sragi : Lehet felnyomok rá egy T-s sallangoktól mentes eu romot. Tudnál vagy tudnátok linkelni? T-mob 16Gb.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jó szívvel ajánlom neked, én 2 hónapi használat után nagyon megszerettem, de inkább hagytam egy tíz éves telefont + az aláírásomban szereplő tabletet.
Akkumulátor nagyon durván jó, felsőkategóriában csak a Galaxy S5 ver rá egy kicsit.
Nekem egyszer sem fagyott ki a hívás, bár a hang minősége hagy kívánni valót maga után. Nem lassul be észrevehetően, a GPS gyors, gyorsan talál jelet és tartja (Megyekkel tesztelve). Hogyha készenlétben hagyod nagyon sokáig bírja, nekem GPS, szinkronizációk, Wifi kapcsolattal 100%-100%; 80%-78%-ra merült reggelre.
Az S4 egy nagyon jó telefon, de szvsz. a G2 jobb neked, akku idő miatt, a hívás se rosszabb (bár csak az MM-ben engedtem el vele egy próbahívást az S4-el).
Mindenképp tedd fel ezt a kérdést a melyik telefont vegyem vagy valami hasonló nevű topicban, hogy másoknak mi a véleménye, és MM-be vagy valahol tapizd meg a kettőt és nézd meg a hívás minőségét.
ERRE A HOZZÁSZÓLÁSOMRA VÁLASZOLNA VALAKI?[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
válasz f(x)=exp(x) #26863 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/tema/re_lg_g2_tapogatnivalo_hatso/hsz_26841-26841.html
-
szabo.norbi
tag
Srácok! Sikerült! Az LG PC Suit helyrevágta... végre van hálózatom. Gatya tele van már egy órája.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek valami ötlete, hogy az automatikus fényerőt hogyan lehetne beállítani olyanra KK alatt mint JB alatt volt. (a minimum fényerőt lehetett beállítani és csak akkor emelte ha szükség volt rá)
Esetleg valami apk-val? -
Bilux
veterán
válasz szabo.norbi #26868 üzenetére
Akkor ideje cserélni
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gusthy
veterán
válasz szabo.norbi #26868 üzenetére
Na ennek örülök, már csak azért is, mert nagyon gyanús nekem, hogy az itteni nyüszögések nagy része nem jól felrakott romok, user errorok stb miatt van.
-
szabo.norbi
tag
válasz gusthy #26873 üzenetére
Igen, erre itt az én saját példám! Amire szerencsére sikerült megtalálnom a megoldást. Még jó, hogy emlékeztem Samsung-os korszakomból, hogy a PC Suit-ok teljesen rendbe vágják a telefont, már ha van downgrade!
Egyébként meg tényleg az én hibám volt, nem pontos kérdést tettem fel kaptam rá választ, saját felelősségre megpróbáltam, elrontottam, majd error elhárítva.Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
gusthy
veterán
Nem mondom, hogy mind. Csak hogy sok esetben.
Egyébként azon is tűnődtem, hogy a kdz felrakas során vajon valóban ugyanaz történik-e, mint pl PC suite esetén, gondolok itt olyasmire, hogy egyes komponensek firmware frissítése és hasonlók.
(pl a durva mmerülés esetén szinte biztosnak tűnik)[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
ART nekünk nem mostanábanesz lesz szerintem.Először a bugokat kellene kiírtani...
PC suite rakta fel imei alapján.Szerintem T-s.[ Szerkesztve ]
-
Zugi
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #26863 üzenetére
Köszi ezt örömmel olvastam. Már azt hittem itt a sok bütykölős hozzászólás között nem kapok választ a kérdésemre, emiatt külön köszönet a reagálásodért!
-
törölt tag
Popup notifiert használok.Szeretném ha az értesítősávban nem jelennének meg az értesítések.Mondjuk messenger, sms, hívás.Erre van valami megoldás?
-
gusthy
veterán
válasz xxxyyyzzz111 #26805 üzenetére
A BT bug miben zavar, úgy őszintén? Az extra merülést tényszerűen nem hiszem el, biztos, hogy valami user error.
-
Danny365
őstag
Most néztem én is egy akkuidőt CloudyPro II 1.2-n.
4 óra alatt lemeritettem. Ebben nem volt más, mint 4 óra igen aktiv (összegyűjtöttem az összes Pokémont ) Térkép használat "High accuracy" beállitással (tehát wifi+net+gps).
Szerintem ez elég korrekt.
-
asderr
aktív tag
válasz FrankMonzano #26890 üzenetére
En mennek vissza iOsra,de senkisem akar velem uzletet kotni,pedig nem ettem meg embert
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
zack
nagyúr
válasz Danny365 #26893 üzenetére
Dobom a kukába a KitKat-et... Galéria rendszeresen FC-zik, és a videó felvétel hangja, illetve az időnkénti megállása lejátszás közben számomra kizáró ok hosszútávra.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs