Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrobi.nyh
csendes tag
válasz szabo.norbi #26299 üzenetére
Sziasztok
nálam is ugyanez ez van Telekom 10A unrooted-ről Telekom 20B rooted lett, online frissítettem.
-
-
Looserke
őstag
válasz szabo.norbi #26302 üzenetére
Megtennéd hogy megnézed milyen lett?
-
apaszka
veterán
Új twrp-t raktam fel ami a lenyílóban van linkelve.
Minden frankó, tudok flashelni, csak menteni nem. Ötször próbáltam, az eredmény ugyan az.
Backup megvan, de failed felül . 3.8 giga .
Most, hogy haza értem, gyors mégegyszer megpróbáltam. Ugyan az.
Kimentettem a log fájlt és a data mentés közben dobja el magát.A pontos szövegre rákeresve, látom, hogy soknak van ez a baja ezzel a verzióval.
Egy régebbi felrakása megoldja a problémát.Reggel keresek egy flashelős verzát, aztán újra.
Mert menteni kell.
Van több is, de ezt is leakarom menteni, mert nagyon pöpec.
Az új kernel, valami csoda eddig. Ha kell alszik a proci, ha kell, azonnal oda teszi magát!DroidMester köszi! Nem jössz vissza JB re?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
asderr
aktív tag
Aprodon mar 32gigas,karcmentes,full.boxos G2ket lehet 85-90 kozt kapni,hat en bokanhugyozom magam,mar bocsanat
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
resch13
tag
Na, feldobtam a Kitkatet. FR nelkul, meglatjuk... Elso eszrevetelek: bekapcs utan orulten akadozott, de 1 perc mulva ok, gyorsasag rendben. Automata fenyero brutalis! Epp megyek partyba es qrva gyorsan reagal a lampakra. Vilagosodik, sotetedik a kijelzo, ahogy el-el haladok egy lampa alatt. Tobbit holnap melo utan megnezem. (Ma mar nem leszek beszamithato...)
-
asderr
aktív tag
válasz apaszka #26309 üzenetére
Az egyiket egy GSM bolt arulja,masikat maganszemely,mind a 2 papiros,32es,igy fuggetlenek.
Ennyire nem tartjak az LG mobilok az arukat?
Mas(meg en is) honapokat/fel eveket gurizunk hogy megtudjuk venni,es hip-hup,kevesebb mint fel ev alatt 40%ot csokken az ara..
Azert szerintem kicsit felhaborito...
Azert mert samsung,az S2nek.is csak felfele megy az ara,ugyanugy ahogy a Note2nek is..
Csak magyarba van ez igy?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Fail3D!
addikt
talaltam egy jo aras g lexet, de a 6" kijelzo meret amit eddig 4,8 nak hittem a g2 meletti maradast indokolja... Remenykedtem. hogy 5"nal mar elkezd megallni a fejlodes...
-
stilo18
addikt
Jól van látom észre vettétek, hogy majdnem mindenkinél átváltott rooted feliratra..
Akkor mi a helyzet a garival?
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
apaszka
veterán
válasz stilo18 #26320 üzenetére
Érdekes.
Nekem unrooted volt, de most nem néztem, mert vissza tértem a jb -re. Aztán most van jogom is..
Én a leírás szerint duplán csináltam, és nem volt gond.Jaaa én nem ota-suite frissítést, hanem adb vel raktam fel.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
szabo.norbi
tag
válasz Looserke #26303 üzenetére
Megnéztem engem is piros ROOT felirat fogadott. Nagyon érdekes, de szerintem ebbe nem lehet belekötni, tuti hogy a 4.4 hibája. De nem hiszem, hogy ilyenért ugrana a garancia, mert mindenkit ez fogad akinek 4.4 van fent, hivatalos úton frissítve(vagy nem hivatalosan is). Plusz ha javítanák a felhasználók telefonját és mindenkinél rooted van, azért nem hiszem, hogy Marika néni beviszi, hogy elromlott a telefonja és neki állnának, hogy de Marika néni, maga rendszergazdai jogosultságot alkalmazott... Mondjuk azért egy e-mailt el lehetne ereszteni az LG felé, hogy ezzel mi a helyzet.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
xSide
őstag
válasz szabo.norbi #26322 üzenetére
LG Mobile segédlettel frissítettem, amit az LG oldaláról szedtem le és frissítés közben váltott át rooted-feliratra.
Ám a teló nem root-olt!
Szerintem ebbe esetleges garinál nem lehet bele kötni.
Hivatalos frissítés történt!
Az enyém gyári független MM-ben vásárolva... -
szabo.norbi
tag
Én is Pc Suite-tal frissítettem. Ezért írtam, hogy nem lehet belekötni. Nekem sincs rootolva.
[ Szerkesztve ]
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
INFINITYzz
tag
Na most már tényleg megbolondulok.
LG G Pro 2 rom van fent a telefonon.
Szeretnék visszamenni 4.2.2, de sehogyan sem sikerül-Kikapcsolom a telót, nyomok egy HR-t
-Utána belépek download módba (természetesen rádugom a PC-re)
-Auto flashtool-t elindítom a C:// gyökeréből, feldobja az LG mobile program frissitésének ellenőrzését, közben a kis fekete ablakban mindenfélét irkál, a végén pedig kiírja, hogy 9 error volt
-Megkérdezi, hogy indítsa-e az uptest-et,leigenezem, feljön az R&D Test tool, kiválasztam a KDZ-t, upgrade start-ra nyomok, és megint az LG mobile programos cucc jön fel
-Ezután egy kis várakozás után, felugrik az LG mobile support tool azzal, hogy új szoftverfrissítés jelent meg, mintha csak úgy simán feldugtam volna gépre a telefont.ez igen már nagyon felidegel ez az egész
Szerk: Összefoglaló kettes és hármas pontjában lévő dolgokat töltöttem le, mivel ezeket írja + auto flashtool, teljesen szűz win7 64 bitre.
Ez van ha rendszergazdaként próbálom indítani, és utána még egy rakat hibaüzenet[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Én inkább úgy mondanám hogy bizonyos használt cuccoknak. Pl az apple termékek szerintem egész jól tartják az árukat. Pl tavaly augusztusban vettem egy iphone 5 ot 3800koronáért ha most eladnam. 3000ért elvinnek. De ugyan ez van pl markasabb cuccokal is szerintem. Persze azért az is közre játszik a használt piac olcsosaganak itt hogy jó a fizetés. Én is inkább vettem egy független 32gigas g2ot 4500koronáért 3év garival (abból első évben szó nélkül cserélik a telefont 190kr kifizetése után) mintsem pár 100 koronával olcsóbban egy hasznaltat.
Btw jött nekem is bill frissites .Pontosabb lett de a swype beszaggat nagyon.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
szabo.norbi
tag
válasz INFINITYzz #26328 üzenetére
Az auto progival nekem sem működött. Próbáld meg a 12. pontot egyenként végig!
-
Dugobert22
csendes tag
Sziasztok! Miért van az,hogy amikor szeretném telepíteni a b2capp programot , akkor ezt írja ki ? És hiába megyek rá a continue-ra,ugyanez jön fel...
Szeretném visszatenni a v10A-t ,mert Telekomos a kicsike, és frissíteném 20B-re online.[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Dugobert22 #26331 üzenetére
Nekem ugyan ez volt a gondom.Nézz szét a host fileokban,ne legyen semmi lg-s téma bele írva,sőt nekem létrehozott valami +1 host filet,törölnöm kellett.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
blt.62
őstag
Hol lehet beállítani,hogy tárcsázáskor legyen hang? Hiába ütöm be a számokat, néma.
MegtorloXp
-
INFINITYzz
tag
válasz szabo.norbi #26330 üzenetére
Amikor átírom a host fájlt, nem engedi menteni.
Hiába megyek rá, hogy mentés, vagy ctrl + s, mindig a mentés máskéntet hozza fel...Írásvédett volt
[ Szerkesztve ]
-
szabo.norbi
tag
válasz blt.62 #26333 üzenetére
Beállítások -> Hang -> Érintési visszajelzés és rendszer -> Tárcsázó felület érintéshangjelzései legyen bepipálva.Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
Tudom, hogy nem fogjátok elhinni, én se értem O.o
Eddig art-on használtam a CloudyPro-t, nem volt sistergés a gyári fülesben. Most átkapcsoltam Dalvikra és egyből amint először bekapcsoltam a zenét észrevettem, hogy sistereg O.o
mások is próbálják ezt ki légyszi, hogy megerősítsék!Szerk: hát ez brutál alig hiszem el O.o
órákat hallgattam zenét már art-on és nem volt semmi most 5 perc zene után már zavar a sistergés O.o[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Olvastam hogy valaki itt Clodyfa Romoknak a tesztelője. Nem tudnátok adni egy linket a G 2 Pro 1.2-es romjához. Vissza akarom tenni a G 2 Pro romot,de akkor már nem az 1.1-t tenném fel, hanem az újabbat.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
trobi28
addikt
válasz pestibenji #26338 üzenetére
Melyik CloudyPro-t használod?
-
INFINITYzz
tag
válasz szabo.norbi #26330 üzenetére
Köszönöm, sikerült visszaállni 4.2.2-re
-
nagyúr
válasz pestibenji #26342 üzenetére
Úgy látom tegnap NEM OLVASTAD EL! amit itt írtam!
Azóta már kipróbáltam CloudyPro II 1.2 vel is ugyan ez a helyzet! és teljesen mindegy hogy ART vagy DALVIK az adott füles ugyan úgy viselkedik mind 2 módnál!
[ Szerkesztve ]
-
Dugobert22
csendes tag
Srácok Download modban van a telefon. És nem reagál semmire se kikapcsolni ,se semmi... mit csináljak ?? A frissítés se indult el ,mert hibát írt ki...
Firmware Update ablak a telefonon 0% ,de semmire nem reagál[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz pestibenji #26342 üzenetére
Úgy van ahohy DroiDMester írta.Kipróbáltam, és a gyári füles tisztán szól, de a kedvenc Samsung fülesem cicereg kis hangerőn.Nem baj, mert fél hangerő felett nem hallani, elnyomja a zene
Szerk: Nekem Arton is ciceregDugobert22: És ha tovább nyomod a kikapcsot mint 8 másodperc akkor sem mozdul?
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
válasz DroiDMester #26343 üzenetére
De ELOLVASTAM amit írtál Nem kell kiabálni
De mutasd már meg nekem hogy hol van ebben megemlítve, hogy art-al és dalvikkal is tesztelted ha már ily felháborodottan írtál nekem.
Hangsúlyozom, kb 10 órát hallgattam zenét art-on és nem vettem észre az alapzajt (előtte másik romon igen) utána átkapcsoltam Dalvikra és egyből hallottam az első 10mp-ben, ráadásul nem is ezért kapcsoltam át hanem aksi tesztelés céljából ezt csak teljesen véletlen vettem észre.
Várom, hogy más is megerősítse ezt!Ki a szar beszél itt más fülesről? Én csak a gyárival hallgattam eddig, dalvik és art között hallok különbséget akkor miért beszél mindenki mellé?
Nálam ez így van ahogy írtam, akár hiszitek akár nem, pontosan azért váltottam a V4-ről, mert ott über nagy volt a sistergés, tehát tudom miről beszélek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pestibenji #26346 üzenetére
Akkor még 1X a gyári LG QUADBEAT2 fülessel sem ART sem DALVIK -módban NINCS alapzaj, de Sony EX300AP -vel azonnal hallom! Ha te csak a gyári fülessel tesztelted az SEMMIT nem ér próbáld ki te is legalább 4.eltérő fülessel és meglátod hogy nemigen van köze hogy art vagy dalvik
-
trobi28
addikt
válasz Danny365 #26349 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek
Egyébként nagyon tetszik ez a rom.
Ma reggel megnyomkodtam haverom 4s Iphoneját, esküszöm laggolt mint az állat az én G2 -höz képest. Mondtam is neki,ilyen amikor a fagyi vissza nyal[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest