Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz vadászcsiga #17292 üzenetére
Bluetooth-os fejegységre ki tudod tolni a zenéket a telóról.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
gusthy
veterán
válasz vadászcsiga #17302 üzenetére
Bluetooth transmitter nem jó?
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=244191109&pnr=10001&foto=1 -
vfeco
aktív tag
-
vfeco
aktív tag
Eredeti Spigen Slim Armor tokot hol érdemes megrendelni? A hivatalos honlapon baromi drága szállítással együtt. Esetleg máshonnan rendelhető olcsóbban? (Copy nem érdekel!)
-
gusthy
veterán
válasz vadászcsiga #17307 üzenetére
Ha ne adj isten veszel egyet, kíváncsi leszek. Asszonynak jól jöhet.
-
andrys83
aktív tag
Flex rom alatt hol lehet belenyulni az audioba?mert oké hogy hangosabb de borzalmas a minősége!A gyári nagyon szépen szól!Szeretném átmásolni,de ezzel a hangerő növelő fájl cserével a minőség nem változik!Valaki ért ehhez?Külső hangszóróról beszélek!
[ Szerkesztve ]
-
twon
tag
válasz dave_gahan #17219 üzenetére
Én kihajtva is szoktam használni autós tartóba, semmi baja a qw toknak!
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
Pityukaka
tag
Van vkinek Spigen Slim Armor tokja? Én most kaptam meg. A gumis részen a leszedhető hátlapot mi tartja meg? Mert eléggé eláll a alul-felül és egy laza mozdulattal le is jön a gumiról...
[link] -
apaszka
veterán
válasz Pityukaka #17313 üzenetére
[link] Nekem ez van, és tökéletes. Nagyon patent, és szerintem eredeti, legalábbis úgy néz ki. Hologramos csomagolás, és nagyon jól néz ki. Pár napja linkeltem képeket róla.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dave_gahan
aktív tag
Köszi az infót!
Perpill tanácstalan vagyok a tokokkal kapcsolatban. Eddig egyik telómon sem volt tok, de a G2-nél be kell látni: egy rossz mozdulat és könnyen kijelző pókhálósodás a vége...
- szilikon tokok: tapadnak, ami egyfelől jó, de így baromi nehéz ki/be tenni zsebből/be
- Nillkin hard case: talán a legszimpibb, viszont a kijelzőt gyakorlatilag nem védi (igaz, valszleg már az is segít, h a jó fogása révén talán nem annyira csúszós a teló, mint a sima polikarbonát készülékház)
- Spiegen Armor: annyira téglásítja az amúgysem kicsi telót, h sztem ennél is komoly kihívást jelentene a zsebben hordás (főleg, hogy alul felül szintén gumírozott, tehát lásd a szilikonnál írtakat). Viszont ez masszívan véd.
- Quick Window: elsőre nem volt szimpi és most sem tudom, h együtt tudnék-e élni ezzel a fedlap hajtogatással(ez csak a gyakorlatban derül ki). Viszont talán nem növeli annyira a méretet, h problémás lenne zsebbe tenni, ill. a kielzőt is védi - elvileg (korábban itt is lehetett olvasni olyan véleményeket, h esetleg a kijelző és a fedlap közé kerülő porszemek karcolhatnak)
- bőrtokok: nonszensznek, körülményesnek tartanám az állandó ki-be csúsztatást
- esetleg vmi fólia előre-hátra, de őszintén szólva ettől is ódzkodomTudom, nehéz eset vagyok...
-
stclaust
csendes tag
Halihó,
1 hete nekem is megjött a G2 (Expansys)!
A készülék roppant jó, sajnos a hátulja szintén de végül is Quickwindow ruha orvosolta a ropogást.Viszont az akkuidővel nem vagyok kibékülve. Átlagos használattal napi 3 óra képernyőhasználat (ebből 1 óra Net wifin) 1 óra telefonálással kb 1.5 napig birja. 10 perc netezés wifin 2% merülés. (30 % hátérvilágitással ami nem nevezhető soknak)
Már túl vagyok 5 töltésen de nincs különösebb változás.
Este le futtattam Antutu Battery testet de az eredmény elég siralmas lett. Meghajtotta a procit rendesen 2 óra alatt 100 ról 30 % ra merült.https://www.dropbox.com/s/sbk53gep5iyg5fu/IMG_8752.JPG
https://www.dropbox.com/s/5jfks8w4u431vcd/IMG_8755.JPGSzerintetek ez normális vagy vigyem vissza cserére?
(D80210a-EUR-XX van rajta) -
Cathulhu
addikt
válasz dave_gahan #17315 üzenetére
4. tokomat nyuvom,elmondom a velemnyemet roluk (feher telefonrol, feher tokokrol van szo):
- Nillkin Quickwindow tok: harom bajom volt vele: hianyzott a LED res az elolaprol, alol ha kisujjal tamaszottam a telefont, kenyelmetlen volt a tok pereme, valamint hasznalat kozben a hatrahajtott fedlap miatt instabil es kenyelmetlen volt a telefon tartasa
- S es X line szilikon tokok: Az S line elegansabb, szebb, de a matt felulete miatt konnyebben koszolodik. A szilikon tokoktol vegul azert tavolodtam el, mert nem lehet bolcsobe dokkolni a telefont veluk, a wireless charger amit vettem meg rettento nagy csalodas volt. Raadasul a kijelzo ele logo perem sem ved a torestol, ahogy itt a forumban olvastam.
- Quicksand hard case: Elonye hogy nagyon szep (hatulrol), raadasul a pereme sem log a telefon ele, oldalt kapaszkodik fel. Hatranya, hogy nem eri korbe a telefont (legtobb ilyen jellegu tok hasonlo, tobbek kozt a Nillkin is), alol-felul szabadon van, ami ejtesnel sem jo, tartani is kenyelmetlen (lasd fentebb), szembol nezve ronda igy.Vannak azonban ebayen meg tokok, amik ranezesre nyujtanak annyi vedelmet, mint a slim armor, de cserebe azert szebbek, pl [link] [link] [link] [link]
Amugy nekem elol most egy 0.15mm-es Glass-M reteg van (nagyon nem ajanlom, mar kaptam is refundot ra, most varok egy olcsobb, szinten edzett uveg elolapot) hatul meg a kopas ellen egy ultimate shield folia.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
JoeCockBill
senior tag
Én is totál ugyan ezen szempontok alapján vacilálgattam. Először Gondoltam a QW tokra, de hamar elvetettem mert belegondoltam hogy mittomén játszok vagy valami az meg ott lifeg... A Spiegen tok biztos jól védi mindenhol, de szerintem rettenetesen ronda, ilyen szép telefont nem csúfítanék el vele. Maradt a szilikon és a Nillkin, de valahogy úgy vagyok vele (ez lehet az én hülyeségem) hogy felső kategóriás csúcstelefont nem teszek gumibugyiba, így végül a Nillkin hard case győzött. Az igaz hogy alul-felül kb semmit nem véd, viszont a 100x biztosabb a telefon fogása. Néha ki szoktam venni (olyankor mindig picit úgy érzem hogy új telefonom van ) de nem bírom sokáig, szinte félek kézben tartani, úgy érzem hogy bármelyik pillanatban kicsúszhat a kezemből. Nagyon rossz érzés, úgyhogy mindig gyorsan vissza is teszem Továbbá az sem utolsó szempont hogy baromi jól néz ki (főleg fehér telefon fekete tok kombóban). Fóliákban nincs nagy tapasztalatom, felraktam azt amit a tokhoz adtak, de én leginkább azért használom mert jobban szeretem a fólia tapintását (valószínűleg ez is saját defekt )
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
veterán
Én a munkahelyre varrattam magamnak farmerból, belül puha szövettel....aztán késöbb rájöttem h tök megfelel így nekem, és onnantól máshová is ez lett a tokom.....
https://gamergep.hu/
-
apaszka
veterán
válasz Cathulhu #17318 üzenetére
Én még mindig várom az üveg fóliát! Írtam nekik, hogy tavaj rendeltem, mi van vele? De válasz semmi.
Pedig innen rendeltem, mit látok kár volt.
http://theglass-m.com/products/glass-m-premium-tempered-glass-screen-protector-for-lg-g2
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Cathulhu
addikt
válasz apaszka #17321 üzenetére
Ezert szeretem az ebayt, 45 napig a paypal buyer protection ved, 60 napig lehet reklamalni az eladonal, es case-t meg azutan is lehet nyitni. Jo persze, sajat johiszemusegem aldozata voltam mar egyszer-ketszer, de pl a ~6000 Ft-os Glass-M foliam arat azonnal szo nelkul kaptam vissza miutan elkuldtem az eladonak a fenykepeket rola.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Damage401
senior tag
válasz stclaust #17317 üzenetére
10a nem a legfrissebb Rom, hanem a 10e. Előtte frissítsd. De amit leírtál használatot és mellette 1,5 napig ment. Szerintem normális. Nekem 1 hete van meg a telefon, de csak 2x töltöttem. 4 óra átlag kijelző használat. folyamatos Wifi. 1% jelnélküliség. 205 óra folyamatos bekapcsolt állapot. Nekem eddig tökéletes.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
apaszka
veterán
válasz Cathulhu #17322 üzenetére
És mi a gond vele?
Nem olcsó, és még is sz@r ?Más!
Tegnap megint az LG-re írtam, hogy miként állnak a javításokkal? Sok választ nem adtak-vagy is semmit. Azt viszont a franciák mondták, hogy áprilisba jön a 4.4! Tehát lesz még csúszás! Bár én nem azt várom, hanem egy jól javított 10g re amiben minden klappol.[ Szerkesztve ]
-
twon
tag
Nekem még nincs karcolódás a tok alatt! Hátra hajtva kényelmes az eredeti qw tok kézben tartva! Autóban ki sem kell nyitni a tartóban hogy ha csak telefonálok!
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
Sragi
őstag
A szilikon toknál azt megcáfolnam,hogy nehéz kihúzni a zsebedből ,mert tapad.Szerencsere nem igy van.Persze lehet az én tokom ilye és van olyan ami tapad.Szvsz QW tok védené a legjobban.Én is erősen gondolkodom rajta.
-
Cathulhu
addikt
válasz apaszka #17324 üzenetére
Ha gondolod majd otthonról feltöltöm a képeket amit az eladónak is küldtem. Amúgy az a baj vele, hogy kicsi, nagyon kicsi. Az egy dolog, hogy nem fedi az egész előlapot, de még a kijelzőt sem. Valószínűleg egy jóval kisebb telefonra tervezték, és úgy voltak vele, még jó lesz erre is, ennyi pénzért viszont nem tolerálok ilyen igénytelenséget, 1 dolláros olcsó fóliáknál több odafigyelést kap a telefon...
Amúgy viszont azt olvastam a dobozon, hogy 0.15-ös csak az első generációsból készült, és ilyet már nem is nagyon lehet kapni. A honlapjukon is már csak második generációs glass-m van, hátha a tieden már nem lesz ekkora a gond.
-
asderr
aktív tag
Sziasztok
Bekescsaban vagy a kozelbe van LG szerviz?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
10-11+
csendes tag
google névnapok - még mindig.
sziasztok,
olvasom, amilyen megoldásokat ajánlottatok. nekem sajnos egyik sem jó:
1., egyik link egy rossz címre vezet
2., másik hely, ahonnan le is tudtam tölteni egy nevnapos naptárat, olyan kiterjesztésű (.ics), mely nem azonos a google naptár (.ical vagy . vcs) által támogatott kiterjesztéssel.
3., végül maradt egy feliratkozás egy email-címre - ezt pedig szeretném elkerülni...
valakinek vmi infója, meddig gondolta így a google? van-e más megoldás?agyhalott vagyok a naptár+névnap kombó nélkül ( ),
nagyon köszönöm! -
10-11+
csendes tag
válasz migabi24 #17332 üzenetére
KÖSZI Neked is!!!
OFF:
íme egy print screen, amint nem fogadta el. aztán, mert elolvastam, amit írtál, újra próbálkoztam. és azóta nekem is újra vannak névnapok a naptárban - köszönet érte Nektek!!!!!
/dl/upc/2014-02/06/396934_bst99fhobqfngmqn_n1_3.thumb.jpg
ON[ Szerkesztve ]
-
andrys83
aktív tag
Flex rom alá van jobb hang minőség?nem a hangerővel van bajom,hanem a tisztasággal!üdv
-
rankesz
veterán
Nektek hogy bírja az oleofóbikus réteg a kijelzőn? Nekem felül és alul van 2 folt ahol a 2 hüvelyk ujjammal görgetek, itt mindig jobban foltos axkijelző, gondolom ott kopott a zsírtaszító réteg. Kis gond, de engem annál jobban zavar, mert nem túl esztétikus látvány
-
Csillag01
aktív tag
Help !!!
ugy lefagyott a telom h sekép-sehang .megmeredt a kép.hiaba tapocskolom semmiresem reagál,a képernyö vilagit.nyomom hosszan a kikapcsolot arra se csinal semmit.semmi nincs piszkálva a telon,gyari rajta minden.
hard reset gomb kombinacio létezik? az aksit nem tudom kivenni ,meg kell varni h lemerüljön vagy mi van ilyenkor?elöre is kösz
Asus Rog Phone 6
-
istibond
tag
En egy feher bumper tokot hasznalok,nekem teljesen megfelel!
-
-
nagyúr
válasz szabyka95 #17344 üzenetére
Ezt amúgy honnét veszitek?
NEM kell, csak és kizárólag a bekapcs. gombot nyomni, és 10-15.sec után automatikusan újra indul, ha ilyenkor még nem engeded el, hanem nyomod tovább és megvárod még felvillan az LG logó és azután engeded el akkor pedig kikapcsolt állapotba kerül a teló, és lehet Download módot vagy épp Hard Resetet indítani!
Egyébként a Hard Resetnél sem kell a logó után nyomni a hangerő le gombot ott már elég csak a bekapcs gombot!
-
rayoliviero
veterán
Haverom szerint a G2-nek a legszebb a kijelzője, majd az iPhone 5S-nek és úgy a Nexus 5-nek. Én pont azt olvastam, hogy a Nexus 5-nek szebb a G2-től. Most akkor mi igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest