Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz szabyka95 #16703 üzenetére
22óra 48 percet ír akkuról való használatnak és most vagyok 59%-on. Kijelző idő 1óra 29perc.
Tegnap este húztam le 100%-on a töltőről, azóta volt néhány telefonálás, netezés, FB Messenger, néhány kép ilyesmi. Szóval átlagos használat. T-s 10A a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
válasz Nordik #16702 üzenetére
(#16702) Nordik
Én azért nem merem bevinni a gépek mellé.Bár én öntvénnyel nem dolgozom, a kolléga gépén viszont szokott készülni.Na az ami tényleg nagyon durva. Defy-t meg nem sajnálom kapja az emulziót is néha
10a és nekem is T-s. Teljesen reális az akku időd.Jól bírja.Kellett neki 1 hét mire szuperül beállt az idő rajta. -
cbdevil84
csendes tag
-
szabyka95
őstag
ez a b.zi chrome neha viccbol 4 magot is hasznal, maskor csak 2t maximumon
ti milyen bongeszot hasznaltok, ami kepes szinkronizalni a google accountommal, es joval kevesebbet fogyaszt mint a chrome ? -
sanyika987
aktív tag
skacok ha nekem van egy d802 telom és rá teszek egy F320L romot az gáz nagyon?? menne egyáltalán? vagy ha igen lenne gáz belölle?
(#16707) szabyka95
opera mini eléggé gazdaságos szerintem[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
Danny365
őstag
válasz sanyika987 #16709 üzenetére
Nem fog menni, ne is próbálkozz ilyesmivel.
-
szabyka95
őstag
igen, bootloopba kerulnel
-
vadászcsiga
félisten
Csak éppen Google-al nem szinkronizalhato...ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
-
sanyika987
aktív tag
válasz vadászcsiga #16712 üzenetére
így van de gyors és nem terheli a telót szinte semennyire
skacok köszi a választ csak azért kérdeztem mert annak a készüléknek elvileg megjött már a hivatalos 4,4 frissítése és az kellet volna nekem
iphone 14
-
apaszka
veterán
válasz szabyka95 #16707 üzenetére
A gyári gyors,és tud szinkronizálni könyvjelzőket is,és flash támogatása is van,ls keveset eszik!
Igaz,még is a Chome a kedvencem,mert olyan szép!
A Gyári ,kicsit nehézkes használatú,
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Apaxp
senior tag
Nem tudom milyen vélemények vannak róla de én a firefoxot használom teljes elégedettséggel.
A laptopon az auróra fut és szépen szinkronban vannak egymással.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap ingyenes volt az Amazon Appstore-ban az OsmAnd+ offline navi, ma egy 50km-es osztrák szakaszon tesztelve nagyon kellemes tapasztalatot szereztem vele. Fixen a 3 betűs van a telómon de most egy időre szerintem pihenni fog.
-
sanyika987
aktív tag
kitkat en miért nincs lte?? beállitásaim stimmelnek mert a gyárin is ezek és ott van de itt valamiért nincs (slimkat)
iphone 14
-
Danny365
őstag
válasz szabyka95 #16723 üzenetére
Én teljesen stockon vagyok, épp tegnap raktam fel a töltőre, a vége valami 57 óra volt, 5 és negyed óra kijelzővel.
Ebben benne volt netezés, Facebook/Viber/Skype, Carmageddon. 69% fényerőn használom, wi-fi általában be van kapcsolva, adatforgalom pedig mindig be van nyomva. -
Danny365
őstag
válasz szabyka95 #16726 üzenetére
10e-re frissitettem, mert igy legalább megszabadultam a T-s szemetektől (pl. az Origo appot még roottal is alig lehetett letörölni, ilyet még nem is láttam).
Egyébként nem tudom, mennyire számit akkuidő szempontjából, de én letöröltem/fagyasztottam a gyári programok nagy részét, úgy se használtam egyiket se.Amúgy szerintem most csinálj egy full backupot a rendszeredről, adatokkal, mindennel együtt, aztán ha nem jön be a stock, visszamész úgy, mintha mi se történt volna. Egy ideig én is párhuzamosan toltam igy 2 ROMon.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz szabyka95 #16723 üzenetére
Full gyári ROM, de ROOT , és pucolás van. Viszont tényleg jó az aksi időm. Egy telefon sem tudja ezt.
http://i.imgur.com/7nM5IQE.jpg
Ez most jó?
Szerk.
10e van fenn természetesen.
Kis kamera, és hang tuningot kapva.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Danny365
őstag
válasz szabyka95 #16731 üzenetére
Magyar Open van fent, de amúgy kétlem, hogy túl sok különbség lenne köztük, ha egyáltalán van valami.
apaszka
Téged nem zavar, hogy a status baron nincs kiirva százalékban, hogy mennyire van feltöltve?
Szerintem öngamában kb. semmi értelme nincs az akksi ikonnak, mert nem mond sokat.[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
amugy van itt egy jo kis status bar mod
nekem bejon, a navigacios gombok ikonjait is megvaltoztatja, szebbek sztem
legordulo menuben bekerul ezzel a zseblamba + 2 g eroltetes
hnap reggel felrakom a stockot, utana root, pucolas + modok[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Danny365 #16734 üzenetére
Nem zavar, sőt az egészet el szoktam tűntetni. Csak ha kell akkor jön előre. Az Sslauncher a kedvencem, és ez miatt is.
Nem nézegetem, hogy mennyin áll .Simán tudja a napot. A samunál , tényleg figyelni kellett, hogy legyen a közelben konnektor, vagy egy reaktor.
Na ez megszűnt az LG -vel.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
10-11+
csendes tag
sziasztok,
valaki tud ajánlani ezekre JÓ appot, widgetet (playről)?
- Gyorsulás
- Közelség
- IránytűKöszönöm
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Fuggetlen LG G2 32 Gb Open Uk 10b a spec.A kerdesem: dorimanx 1.6 kernel...ha par nap utan kikapcsolom a telot...es visszakapcsolom...bootloopozik...nem segit a FR semmi...ujra firmware pakolas a megoldas csak. Mi a gond?
-
szabyka95
őstag
válasz RAYBOMB #16739 üzenetére
hang gomb le,+ bekapcs gomb, bekapcsolodik, mikor megjelenik a logo a kepernyon, akkor engedd el ezt a 2t es nyomd meg ujra amig elo nem jon a factory hard reset kepernyo, itt nyomd meg 3-4 szer a bekapcs gombot, bekerulsz a recoverybe
a backupbol, amit csinaltal, ha csinaltal, allitsd vissza a boot reszt, vagy ha meg megvan a dorimanx kernel a telefonon, akkor flasheld fel azt, ezutan elindul, s tolts le egy frisebb valtozatot
szerintem tulsagosan alulvoltoltal, es beallitottad a set on bootot[ Szerkesztve ]
-
sanyika987
aktív tag
bárnekem az a kernel meg hülyiti az óra jelemet most kapcsolok
csinál olyat nekem h kilépek az apk ból ahol be lövöm az óra jelet és ha visszalépek akkor a min órajel felszökik 1.5Ghz re az miért lehet?[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
apaszka
veterán
válasz sanyika987 #16738 üzenetére
Van két féle.
Én ezt használom.
Állítólag ez is jó.De a v15 az tuti. Az utolsó beállításod megjegyzi, és azzal indul.
Ez egy olyan dolog, mi sokat ér.
Nem beszélve, sokkal jobb képeket lő, mert rengeteg dolgot javítottak bene. Pedig ugyan úgy néz ki mint a gyári, csak jobb.Szerk.
Nics szégyenkezni valója, az elkészített képeknek egy Lumia 920 vagy 808 mellett sem. Ma ezt teszteltük a munkahelyen megint.
Vaktában lőttünk témákra, és semmi állítgatás.
Hogy az intelligens automatáról indul az enyém, alázza sok nagyobb kamerás telefon kameráját......[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz sanyika987 #16745 üzenetére
F40 et nem próbáltam. De itt a fórumon használják.
Biztosan jó, de mit nem ismerek, és nem is próbáltam, nem tudok érdemen semmit mondani róla.
Csak saját tapasztalat az mi valós infót ad. Egyéb csak pletyka lenne.
Így ki használja, biztosan elmondja, hogy mit tud.
Én a v15 öt használom, és azt tudom csak ajánlani. Persze a másik, lehet jobb is! Én nem próbáltam.
-
noxon
őstag
Valamiért olyan lassan jön be a multitask a home gomb nyomásánál de ha az xposedbe beteszek ilyen külön gombot azzal is lassan vált át rá... másnál nem?
We live in a simulated world...
-
Danny365
őstag
válasz sanyika987 #16748 üzenetére
A sima 1.5 az a rendes mod, mig a quiet verzió csak az .apk, amivel nem lesz hangja a kamerának (pl. fókuszálás hangja).
Mindkettőt flashelheted, de akkor először a normál verziót kell, majd utána a quietet.
Egyébként ez csak stock/stock-alapú ROMokkal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest