Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Köszi az infót!
Perpill tanácstalan vagyok a tokokkal kapcsolatban. Eddig egyik telómon sem volt tok, de a G2-nél be kell látni: egy rossz mozdulat és könnyen kijelző pókhálósodás a vége...
- szilikon tokok: tapadnak, ami egyfelől jó, de így baromi nehéz ki/be tenni zsebből/be
- Nillkin hard case: talán a legszimpibb, viszont a kijelzőt gyakorlatilag nem védi (igaz, valszleg már az is segít, h a jó fogása révén talán nem annyira csúszós a teló, mint a sima polikarbonát készülékház)
- Spiegen Armor: annyira téglásítja az amúgysem kicsi telót, h sztem ennél is komoly kihívást jelentene a zsebben hordás (főleg, hogy alul felül szintén gumírozott, tehát lásd a szilikonnál írtakat). Viszont ez masszívan véd.
- Quick Window: elsőre nem volt szimpi és most sem tudom, h együtt tudnék-e élni ezzel a fedlap hajtogatással(ez csak a gyakorlatban derül ki). Viszont talán nem növeli annyira a méretet, h problémás lenne zsebbe tenni, ill. a kielzőt is védi - elvileg (korábban itt is lehetett olvasni olyan véleményeket, h esetleg a kijelző és a fedlap közé kerülő porszemek karcolhatnak)
- bőrtokok: nonszensznek, körülményesnek tartanám az állandó ki-be csúsztatást
- esetleg vmi fólia előre-hátra, de őszintén szólva ettől is ódzkodomTudom, nehéz eset vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest