Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monsterr
csendes tag
válasz TibAlamo #8044 üzenetére
Szia,
Én a digitizert nem ajánlom, szerintem ez az alkatrész semmire sem jó. Nekem van egy, nem használtam végül, ha gondolod 2000 Ft ért odaadom. De mint mondtam, ez csak az érintőpanel, az eredeti kijelzőn van egy belső fekete réteg is, ezen nincs. Csak ezt lecserélni horror, én megpróbáltam, meg is sérült sajnos az lcd, bár nem mintha érdekelne, mivel ez így teljesen felesleges mutatvány volt. Persze ha meg akarsz próbálkozni vele, akkor hajrá, nem egy nagy befektetés egy próbáért, az tény. Írj PM et ha érdekel az érintőpanel.
-
Monsterr
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon sokat olvasgattam ezt a fórumot, de feladom a keresgélést és fel kell tennem a kérdésem
Van itt olyan, akinek teljesen tökéletesen működik ez a teló? Minden funkcióra gondolok. És ha igen, milyen rom-mal?
Nekem a gyári van, de új kora óta tele van hülye hibákkal... Pl a fényérzékelő iszonyat lassú, néha nem is vesz vissza a fényerőből sötétben, ami ennél a kijelzőnél valljuk be elég gyilkos. Ezen felül a gyári óra widget van hogy nem töltődik be. Illetve csak úgy bezárul és két feloldás közt már csak egy üzenet van a helyén, hogy nem sikerült a modult betölteni. A múltkor teljesen ok nélkül elkezdett a kijelző össze-vissza villogni, kicsit féltem is, hogy itt a vége, de egy újraindítás azt megoldotta. Van hogy a zárolóképernyőről akarok megnyitni valamit direktbe (értesítésen keresztül) és nem történik semmi, csak felold a kijelző.
Esetleg a nemrég linkelt új CM et ha valaki kipróbálta, írhatna róla tapasztalatot -
WOT-H-A-C
veterán
Várjuk ki a végét!
Blizzardking: Igen! Ráadásul már most használható. Első nightly van kint belőle ahhoz képest jól össze rakták. Persze még sok a bug.
Ahhoz képest, hogy a google lenyilatkozta, hogy sosem lesz 7.0 S801-re hamar megoldották a srácok mindkét telóra!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
arnd
senior tag
válasz Monsterr #8054 üzenetére
Ezeket én is tapasztaltam. Nem mindig egyforma valamiért a rendszervisszaállítás.
Van amikor benne maradnak ilyen hülyeségek. nekem pl. a Bt füles nem akar automatikusan csatlakozni, ki/be kell kapcsolni a Bt-t és utána oks... egy napig...
Mostanában meg a wifi jelszavakat kezdte elfelejtgetni...
Hívás után FC-zik a tárcsázó...
Pont ma küldtem szervizbe, kíváncsi vagyok mire jutnak vele. -
Blizzardking
őstag
válasz WOT-H-A-C #8057 üzenetére
Igen, azért jó ha valamit hivatalosan lenyilatkoznak hogy nem lesz, mert akkor az amatőrök azonnal nekilátnak, nem várnak hónapokig a profikra
Neked volt fent amúgy? Miben előrelépés?Többieknek - a mostani CM13-as build-ek már nagyon jók. Bátran merem ajánlani.
[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Blizzardking #8060 üzenetére
Még nem tettem fel, mert folyamat dolgozom és nem akartam műszakban béta tesztelni! Még várok vele kicsit.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
ShangAlRahim
csendes tag
Üdv!
Minden nap 08:11-kor menetrendszerűen újraindul a frissen javított teló. Ötlet? (Nem, nem. Nincsen beállítva "Be-/kikapcsolás ütemezése", ráadásul az az alapbeállítással - amihez nem nyúltam, este állítaná le nem reggel.) Ja, K920_S288_160224_ROW!
[ Szerkesztve ]
Lendkerekes Csatamalac
-
ShangAlRahim
csendes tag
válasz ShangAlRahim #8062 üzenetére
Yeeppeee, ma 2x indult újra 10 percen belül. Ha minden igaz fődarabcsere után újraindul a garancia.... meg én is a szervíz felé.
[ Szerkesztve ]
Lendkerekes Csatamalac
-
Monsterr
csendes tag
A BT nekem is vacakol néha az elmentett eszközökkel, bár ott ha belépek külön a menübe és rákattintok az adott eszközre csatlakozik egyből. Igaz néha le is csatlakozik kérdés nélkül. És ha már panaszkodunk, nekem a kamera sem az igazi, közeli képeknél nem igazán tud fókuszálni, és nem a fizikai határok miatt (gondolom én). Automatikusan elkezd fókuszt állítani és átsuhan a jó fókuszpont fölött aztán homály marad a kép. és akárhányszor nyomok rá a képernyőre, egy bizonyos távolságon belül nem akar fókuszálni. És nem 1-2 cm es makrót szeretnék, hanem még 10cm ről sem működik.
Nem értem egyébként, hogy a lenovo miért nem foglalkozott ennek a telónak a szoftveres részével tovább egy kicsit még... Mivel nincs más igazi prémium telefonja egyenlőre. Ha csak a vibe X3 nem számít annak... Vagy túlságosan ráfeküdtek volna a ZUK ra.. ? -
Monsterr
csendes tag
válasz ShangAlRahim #8063 üzenetére
Bár nem vagyok túl szakavatott, de szerintem fődarabot már nem fognak cserélni, ha pl az alaplapra gondolsz.
Nekem már a kijelzőnél is húzták a szájukat, igaz én nem bánnám ha a vételárát most felhasználhatnám újra -
arnd
senior tag
válasz Monsterr #8066 üzenetére
Az én telefonom ma érkezett meg a szervizbe.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Van egy kicsi folt a háttérvilágításánál ami fehér képernyő esetén látszik, nem túl erős, de pont észrevehető (bosszantó).
Meg a flash-e xaraxik, minden frissítés egy rémálom volt mire felment sokadjára.
Mostanában meg el is felejtgetett beállításokat, wifi jelszavakat stb.
Persze mielőtt visszaküldtem töröltem rajta mindent, ezután a boot logónál megállt... hosszan gombnyomásra kikapcsolt még, utána meg már semmi reakció.
Bosszant mert gyakorlatilag úgy néz ki mint ha vadonatúj lenne. -
Monsterr
csendes tag
Ha garis akkor ne bánd, bármennyire is jó ez telefon (leginkább azért mert nagyon egyedi és a kialakítása szerintem páratlan) azért vannak sokkal jobbak, kijelző terén pedig ha nem is jobbak, de hasonlóan jók. Ha ez megnyugtat (bár kétlem) eleinte nekem is ezer évig frissített (főleg hogy én az utolsó szériából vettem meg az utolsó darabok egyikét, tehát első bekapcsolásra kellett végigvárni ezer frissítést). Ezen felül utána nekem is volt hogy a frissítések közt megakadt a boot a Lenovo logonál, de erről leszokott (vagy mi) és mostanában csak van, hogy ottmarad kicsit pihenni, de aztán átlibben a holtponton.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Blizzardking #8041 üzenetére
Nem javult, szóbal rendeltem egy akkut eBayről. Majd írok ha már látom, hogy jobb lett-e.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #8070 üzenetére
Közben lehet, hogy elkezdett szórakozni a WiFi is. Nem tudom eldönteni, hogy a telefonnal van-e a baj, mert hétfőn nem itthon aludtam és az ottani WiFi-vel sem volt jóban, de most már az itthonival sincs. Időnként le is dobja, ráadásul a kapcsolat sem a legjobb, lassú, sokszor be sem tölt oldalakat stb... legfrissebb CM13. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Sátán44
addikt
Sziasztok
Egy barátomnak a CN-es telóját Row-osítottam, amit 3 hétig probléma nélkül használt. Most olyan gondja van, hogy a sim kártyák eldobják a jelet, majd kis idő elteltével visszajönnek. Volt újraindítás, de semmi változás. Szerintetek sw, vagy hw probléma? Ha sw nem gond egy fr.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #8072 üzenetére
Csináltam wipe cache & dalvik cache-t, nem lett jó, aztán feltettem a frantisheq buildet hátha, de azzal is ugyanazt csinálja (az Aldi Wfijével viszont tökéletesen működött amíg ott voltam), itthon ha megy is, akkor is csak pár mbit/s, de általában inkább nem megy, hullámokban néha átjön valami infó rajta, de amúgy halott.
-
Blizzardking
őstag
válasz Sir Riccio #8074 üzenetére
Lehet hogy az eredeti Kitkat rom megérne egy próbát qfil-lel.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #8074 üzenetére
Átállítottam az akkumulátorbeállításoknál teljesítményre, azóta jó a WiFi. Ilyenkor mi van?
Szerk: Most már kiegyensúlyozottra visszaállítva is jó. Valami nagyon beragadt itt.[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
Ma tudatosult bennem, hogy el kell kezdenem keresni másik telefont...
-
xyvz2
tag
A Lenovo Phab 2 Pro-nak nem szemptember elején kellett volna megjelenni...??? Esetleg van valakinek valami infója a várható tényleges megjelenésről ??? THX!
-
arnd
senior tag
Köszönöm srácok. Valójában mindegyik tetszik
-
Blizzardking
őstag
Nekem meg a Moto Z vonal keltette fel az érdeklődésemet
-
arnd
senior tag
válasz Blizzardking #8085 üzenetére
Én is nézegettem...
-
arnd
senior tag
Ez mi a xar?
[link] -
arnd
senior tag
Tudom, hogy nem ez a kategória, de az ára miatt tetszik
Vernee Apollo Lite
Mondjuk a zajszűrő mikrofon hiánya, meg az NFC hiánya... -
rdt89
addikt
válasz fenergie84 #8092 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszönöm az információt.
-
ShangAlRahim
csendes tag
Tanácstalanná váltam. Mivel már nehezen viseltem a napi 8-10 újraindulást, átálltam tartalék telefonokra és megindultam a szerviz felé. Erre az egyik telefon - !!!!ráadásul butafone!!!! - 4x leállt mire beértem a munkahelyemre, majd 10-ig - mikor a szerviz nyit - még 4x. Lehet, hogy a SIM kártya a hibás? Okozhat ez újraindulás okos és leállást buta telefon esetében? Most tesztelek, átraktam egy harmadik telefonba a gyanús kártyát és betettem két stabilnak tűnő kártyát a K920-ba. Már eltelt három óra de semmi. (A gyanús kártya egy olyan telefonba került, ahol pajszer kell a SIM kártya behelyezéshez, annyira szorítja a berakott kártyát egy rugó.)
[ Szerkesztve ]
Lendkerekes Csatamalac
-
fenergie84
addikt
válasz ShangAlRahim #8095 üzenetére
Ha a K920-ban a két "új" kártya nem okoz újraindulást, akkor szerintem veheted a régi sim hibájának (ekkor már az okát felesleges keresni, hisz az a lényeg, h tudod, h hibás).
-
Blizzardking
őstag
válasz ShangAlRahim #8095 üzenetére
Szerintem is simán lehet.
-
robaGB10
tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a telefonom, Lenovo A820ról váltottam
A hozzáértők megírnák, hogy mit érdemes változtatni rajta ( ha egyáltalán szükséges), mert én sajnos nem értek annyira hozzá -
robaGB10
tag
válasz Blizzardking #8099 üzenetére
VIBEUI_V22.5_11526_55.574.1_ST_K920
Ez lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- eBay
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Synology NAS
- CSS topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs