Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demonlaci2
tag
válasz Demonlaci2 #5639 üzenetére
Végig frissítettem újra KitKat-ról legújabb Lolli- ig, 143-as KitKat-tól megy az Antutu 6.
-
stilo18
addikt
Na, ha valaki másnak sem menne fel az utolsó frissítés SD kártya hiba miatt, akkor FR kell recovery, meg factory menüből is, utána már menni fog.
Köszönöm szépen a segítséget!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
rdt89
addikt
Ha valakit érdekelne volt szerencsém összehasonlítani a Sony 4k kijelzőjét (630nit fényerő) és a Z2 Pro-ét(még mindig rekord 700 nit) és megállapítottam, hogy a Sony kijelzők még mindig fakók, életlenek és hidegek, így lehet az elfogultság is beszél belőlem, de nem szebb az a kijelző sem, így még mindig nincs ami ezen a téren túlmutatna. Bár az eladó szerint se volt szebb a kijelző, így az elfogultságom se vakított el.
[ Szerkesztve ]
-
martinkeet
aktív tag
A napokban eladtam a telót
Ma hívott az új gazdája ,hogy fotózáskor lefagy ,majd újraindul a készülék.
Totál le lett radírozva rendszer. Lollipop ment fel rá.
Nálam ugyanezzel a rendszerrel semmi ilyesmi nem jelentkezett...
Véleményetek szerint mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz martinkeet #5660 üzenetére
Talán csak csak telepített rá egy esetlég két programot...
Egyébként jobb lenne ha törölnéd az első sort, mivel elég nyilvánvaló, hogy üzlet történt.
Bocs WOT-H-A-C, nem Neked/ellened szólt. Mint ahogy ez sem:
"Fukar kezekkel mérsz, de hisz nagy úr vagy –
S egy talpalatnyi föld elég nekem.
Hol a tagadás lábát megveti,
Világodat meg fogja dönteni." -
martinkeet
aktív tag
Az első sor azoknak szólt ,akik sorban álltak a telefonért. Sokan bejelentkeztek érte.
Itt is szerettem volna jelezni ,hogy tényleg eladtam a készüléket.
Értékelés azért nem készült az üzletről ,mert egy kollégám vette meg ,aki nincs regisztrálvaA helyzet rosszabodott. Már a videók sem mennek.
Holnap kipucolom a recovery-ben is...lehet ott maradt valami.[ Szerkesztve ]
-
Dinger0
csendes tag
Sziasztok! Frissítés óta olyan jelenség lépett fel nálam hogy a telefonom heti 1x gondol egyet és eldobja a térerőt kb 10-15 percre! Ujrainditás kikapcsolás sim kivétel se segít rajta ilyenkor! tapasztalt vki ilyesmit? Üdv
-
Blizzardking
őstag
válasz Dinger0 #5664 üzenetére
Mindenképpen próbáld kizárni a sim kártyát mielőtt komolyabb lépéseket teszel. Nekem kicserélték a sim karimat ingyen és azonnal jó lett, ugyanezt csinálta.
B4l!nt - nekem a nappalimban csinálta az 56+-t. Azért az több mint 10% a 49-50-hez képest. Ha lesz egy kis időm összerakom azt az irományt végre.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
arnd
senior tag
válasz martinkeet #5663 üzenetére
Néha nem tökéletes a FR. Van nekem is olyan, hogy pár nap múlva nyomok rá még egyet. FC-k, bizonytalanságok stb. Utána meg teljesen oks.
-
arnd
senior tag
-
Land
veterán
Már egy ideje villódzik néha a kijelző, de különösebb gond nem volt. Előbb 3x indult újra a telefon 2 percen belül kéken villogó kijelző előzménnyel. Kezdjek félni? A kijelző döglődik vagy más? Sajnálatos, hogy az idő múltával jönnek elő a fura jelenségek másoknál is a telefonnál.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Dinger0
csendes tag
Köszöntem a válaszokat Uraim! Üdv mindenkinek!
-
fcbarca
őstag
Kitorltem egy par gyari programot ami azt hittem nem lesz baj ,de nem igy tortent fc fc hatan,google szolgaltatas leallt.aztan csinaltam recoverybol egy viszaallitast aminek az lett a vege h telefon be sem tudom allitani elso inditaskor.otlet?
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
-
rdt89
addikt
-
fcbarca
őstag
-
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Neil Watts #5685 üzenetére
Szerintem ez csak költői volt vagy egy szubjektív megjegyzés... A lenovo által kiadott listában sem láttam a z2 pro-t.
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
persil
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #5686 üzenetére
Mondjuk kisse fura, hogy a ketfilleres szarokra kijon a malyva, a vibe z2 pro-ra meg nem -.-
Jo persze, amig remekul mukodnek a korabbi verziok, addig a fehasznalok nagyreszenek nem problema, de attol meg prosztosag, hogy egy ilyen kaliberu keszuleket nem szeretnenek frissiteni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
WOT-H-A-C
veterán
Most lenovoék kiadják az új zászlóshajót a vibe x3 formájában. Azt fogják futtatni. Illetve ahogy az ábra mutatja, a középkategöria, amiből annyit adtak el, hogy dunát lehet vele rekeszteni. Ezt játszották el a k910 esetében is. A Z2 pro-t kifuttatják(ták) így most már nem szempont. Közelsem fogyott belőle annyi mint a k3note ból vagy k3 illetve ROW osított változataiból.
-
veterán
Mi a franc ez? Csak használtam a telefont, s most egy kék képernyőt kapok. S folyamatosan újraindul a készülék.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Factory resetet recoveryből érdemes csinálni?!Gondoltam h most itt lesznek az ünnepek ujraraknék mindent!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Neil Watts #5693 üzenetére
Power hosszan?
dime27: én inkább factorymenüből gyalulnék, a data-val együtt.
-
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Neil Watts #5696 üzenetére
Érdekes ez.. Ha jól emlékszem másnak is jelentkezett már ez a kék képernyős bootlopban ragadok dolog. Nálam nem, lekopogom. A lényeg, hogy megy!
-
Ombre85
tag
válasz WOT-H-A-C #5697 üzenetére
Nálam csinálja egy ideje. Szépen rá is készültem, hogy elviszem a szervízbe, erre azóta rendben van. Most lolli van rajta csak emiatt a hiba miatt és kicsit stabilabbnak tűnik.
Egyébként jóval kevesebbet is fogyaszt, nagyon észrevehető, mennyivel lassabban merül, mint 4.4-ben. -
Kapanyél
őstag
válasz Ombre85 #5698 üzenetére
Én sem merem újraindítani, mert csak másodikra bootol be. Mondjuk akkor legalább igen.
Aztán random elkezd villódzni a kijelző, elég ijesztő. Meg néha 15%-ról fél perc alatt lemerül.
És olykor a beszédhang minősége katasztrofális: magas, recseg, halk. A LED csak kéken világít, a kamera mostanában rohadtul nem akar fókuszálni és hát hogy hívás közben nem tudom a hangerőt változtatni az mindenki számára ismerős.
Irigylem azokat, akik jó darabot fogtak ki.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- További aktív témák...