Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz #45553408 #6256 üzenetére
Aha, azt én is nézegettem. Meg összedobták a szlovák csávónak az új telót, úgyhogy elvileg a CM-et is reszelik tovább. Engem az jobban érdekelne, csak túl jól működik ahhoz hogy rászánjam magam hogy letúrjam. (Lehet hogy felnőttem..? )
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Luissimo
veterán
válasz Demonlaci2 #6254 üzenetére
a bbotloader nyitása után lehet csak felrakni a TWRP-t.
Én is szívtam vele egy csomót, mire sikerült (előzményekben benne van , nem mindegy mikor nyomod és mikor engeded fel azt a bizonyos gomb-kombinációt
-
Luissimo
veterán
válasz Demonlaci2 #6259 üzenetére
nevermind, tudod, hogy nem is teljesen Neked szólt, csak tevoltál, akire klikkeltem, sorry
-
Demonlaci2
tag
Na, feldobtam ezt a Flyme romot, simán felment TWRP recovery-ből.
Tapasztalatok: telefonálni lehet(még szerencse)
wifi, blutooth működik
duplakopp nincs-vagy nem találom
nyelv kínai angol magyar vegyes savanyúság
fényképező kettő van benne, a SnapIt 5 nagyon príma, gyors, nagyon jók a képek, HDR is megy
gyors boot, síma, gyors reakció mindenre, google appok hiányoznak
akkuidőt nem tudom, nem is fogom mert csak kipróbálásra tettem fel, gyári rom megy visszaJó lesz ez ha reszelgetik még egy darabig.
Ha valakinek van kérdése belenézek, még ma este fent hagyom a romot.Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Demonlaci2
tag
Mégsem hagyom fent, megy vissza a gyári.
-
rdt89
addikt
válasz Demonlaci2 #6265 üzenetére
Egy tesztkép érdekelne a SnapIt 5-el, ha lehetséges.
-
rdt89
addikt
válasz Demonlaci2 #6270 üzenetére
Nem gond.
Mennyivel volt szebb a kép minősége, mint az eredeti/gyári rom-al?
-
szilardgigor
csendes tag
Sziasztok!
Az én Z2 Pro -m véletlen időközönként újraindulgat. Valamikor gond nélkül elindul, valamikor megáll a Lenovo feliratnál, power gombal kikapcsolom, utána elindul.
Már egyszer volt a tmx -ben ezzel a hibával, akkor szoftvert frissítettek. Most újra elvittem, hátha jobban sikerül.
(Minden esetben gyári rom volt a telefonon, nem módosítottam semmit, nem rootoltam.)Valakinek van hasonló tapasztalata? Mik a meglátásaitok az ilyen jelenségekről?
Köszönöm!
Üdv
-
Land
veterán
válasz szilardgigor #6274 üzenetére
Alkatrészre vár a Telefax, majd írok ha kiderül mit cseréltek. Nem vibrált kéken a kijelződ?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Gondolkozok egy ilyen telon.
Nyilvan mar csak hasznaltba, ujan mar nem lattam mo-on.
Mik a tapasztalatok a telefonnal?
Esetleges hibak, mire figyeljek?
Mi a legfrissebb android ra?Köszi!
-
WhiteBence
csendes tag
Üdv! Már egy hónapja szervizben van a telefonom. Akinek volt már szervizben, kb. mennyi időt kellett várni, hogy visszakapja? Hogy készüljek? Mert már jó lenne visszakapni.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
veterán
válasz WhiteBence #6278 üzenetére
30 nap után azért Én a helyedben megejtené kegy helyszínlátogatást.
Csak finoman ám határozottan.Üdv. core2
-
WhiteBence
csendes tag
válasz Neil Watts #6279 üzenetére
A helyszínlátogatás kicsit nehézkes, mert a supergamer.hu-n lett vásárolva a készülék és Szlovákiába kellett küldenem a telefont szervizelni.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
5.0 a legfrissebb, és 90%, hogy nem lesz újabb.
A leggyakoribb hiba annak tűnik, hogy kikapcsolás után nem akar bekapcsolni, ilyenkor általában akár percekig is kell nyomni a bekapcsoló gombot. De ritkán fordul elő.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Blizzardking
őstag
Szia,
Röviden összefoglalnám ahogyan én látom a helyzetet.
Maga a készülék mai viszonylatban is nemcsakhogy megállja a helyét, hanem sok szempontból top kategóriába tartozik. Kijelzőben, akkuban, szolgáltatásban, dizájnban nagyon sok jelenlegi csúcskészüléknél simán kompromisszum mentesebb megoldást jelent. (És sokkal sokkal szebb!) Élmény használni, élmény kézbefogni.Ugyanakkor itt a fórumon többen is problémákkal küzdenek, amire még mindig nem tudjuk mi a megoldás, és egyáltalán milyen arányban fordul elő a tulajok között. Többen panaszkodnak gyakori újraindulásra, nehézkes bekapcsolásra, hálózat eldobálásra. Van akinek semmi problémája sincsen.
Nagyon jó lenne tudni, hogy akiknek szervizben volt a telefonja, annak megjavult-e, ha igen mi volt a baja. Van-e titkolt típushibája. Hogy a készülékek mekkora hányadát teszik ki a használhatatlanná vált darabok. Jó lenne tudni azt is, hogy akik maradtak (vagy visszaflashelték) kitkat romra, azoknál van-e probléma. Ezen ismeretek hiányában inkább érzelmi- mint reális indokok alapján lehet megvenni vagy elutasítani a készüléket.
Összegezve: ha működik akkor űber állesz telefon, soha jobbat, ha kifogsz egy hibás darabot, akkor érhetnek meglepetések. Nagyon boldog lennék, ha azok a fórumtársak akik kapcsolatba kerültek a szervizzel (bármelyikkel) megpróbálnának érdemi információt kihúzni belőlük a hiba természetéről.
Ha használtan vennéd, fentieket mindenképpen vedd figyelembe.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Demonlaci2
tag
válasz Blizzardking #6283 üzenetére
Nekem az első Z2 Prom volt a Telemaxnál az Edigital jóvoltából. Rootolt romra engedtem rá az OTA frissítést, behalt, nem indult csak a Lenovo logoig jutott. Nem tudták megjavítani, jóváírták az árát. Szerintem a QFILE qpst módszerrel simán vissza lehetett volna hozni. Ennyit a szervizről. Míg szervizben volt vettem egy második Z2 Pro-t, szintén az Edigitalban. El akartam adni, de komoly vevő nem jelentkezett. Azóta kísérleti nyúlnak használom, amit lehetett elkövettem vele, Cyanogen, Flyme, bootloader nyitás ,TWRP recovery root hegyek stb. Lollipop KitKat, minden verzió oda-vissza, soha nem indult újra magától meg ilyesmi. Ha beüt a krach, elő a QFILE és visszajön az élők sorába.
Röviden ennyi.
Egyébként Samsung Galaxy S5 a "fő" telefonom. -
kmóricka
aktív tag
Nekem volt...összességében nagyon kúl...minden téren.Hálózatot sosem dobált el, nekem újra sem indulgatott...viszont egy idő után rendszeresen azt játszotta, hogy bármennyire is volt feltöltve, egyszer csak pirosan jelzett az akksi kijelzés,h nulla százalék és azonnal dugjam töltőre!! Majd bedugtam s azonnal ujra az előző százalékon lett...és ezt ugy napi 3x eljátszotta...
-
kiszu
senior tag
Olvasom minden nap itt az új hozzászólásokat és szerencsésnek érezhetem magam.
2db z2 pro van itthon a családban. Az egyik tavaly júniusban lett véve,a másik augusztus közepén.
A régebbin a legfrissebb rendszer van,tehát,mindíg frissítve lett,amikor jött ki valami hozzá.
A másik pedig maradt 4.4.2-n ami rajta is volt eredetileg,mert nekem fontos volt a duplakoppos ébresztés és egyéb műveletek.
És egyik készülékkel sincs soha semmi gond. Nem indul, újra,nem rakoncátlankodik,semmilyen problémát nem produkál. -
Land
veterán
A legutolsó 5.0.1-es ROM-ot érdemes azért rootolni, hogy töröljek, fagyasszak appokat? Tehát gyorsul, javul bármennyit is a telefon ezek után?
Viper miatt gondoltam elsődlegesen a rootot a Powerampot megtuningolva. Hátha jobban fog szólni.Hogy miért fagyasztanék? Egy idő után sajnos voltak lassulások, amikor valamire ráböktem, majd másra is és ezeket hirtelen csinálta meg a telefon villám tempóban, de addig csak állt bambán.
Veletek is előfordul néha, hogy makróznátok valamit és nem tudtok ráélesíteni a dologra? Van mikor mindent élesít körülötte, de a közelebbi, a képernyő közepén lévő dolgot nem, pedig arra bökök folyamatosan. Illetve van mikor nem tud beélesíteni. Van egy pillanat, amikor éles lenne a kép, de túlfokuszál rajta és életlen lesz a végeredmény. Ezekre még nem jöttem rá, hogy hogyan védehetőek ki.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
flushman
csendes tag
Sziasztok nyugtasson meg valaki, hogy fel lehet tenni úgy az üveget a telefonra hogy alul a két sarka alatt nem marad levegő. Mert én már a harmadik üveget fogyasztom el. De nem tudom felrakni normálisan. Van akinek sikerült? Dobjon már róla képet.
Lenovo k920 vibe z2 pro / Logitech Z5500 /
-
Land
veterán
válasz flushman #6290 üzenetére
Bal és jobb sarka alatt majdnem a kijelzőig levegős. Csúnya így. 2-t rakattam fel és ugyanilyen lett. Mindkettő egy helyről jött. Gondolkodok másik helyről rendelt fólia felrakasán, de mi a garancia, hogy az jó lesz?
A fólia rossz vagy a telefon kijelzoje alul nem egyenes?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
rdt89
addikt
Lassan 1 éve van a birtokomban a telefon és meg van mindenki rökönyödve körülöttem, hogy még mindig meg van a készülék, mert én is úgy cserélem őket, mint más az alsónadrágját, de ettől nem tudok megválni és még csak hasonlót se találtam, amiért lecserélném, bár a Xiaomi MI5 okozhat meglepetést, de ha megmarad a Samsung gombja elől kizárt, hogy ezt a gyönyörűséget lecseréljem rá Snapdragon 820 ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Tegyük tisztába a fólia kérdést. Én a nem felfekvőset innen rendeltem: Ebayről és ilyen néven: 2X Premium Tempered Glass Screen Protector for Lenovo Vibe Z2 Pro / K920
A hirdetést most nem találom, de ilyesmi volt: http://www.ebay.com/itm/2X-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Lenovo-Vibe-Z2-Pro-K920-/201358910995?hash=item2ee1ed2613:g:VJsAAOSweW5VZhgOflushman: Te honnan rendelted és milyen fajtát? Szeretnék újat szerezni, amely tuti jó lesz.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
flushman
csendes tag
Tehát én kettőt a wish ről rendeltem. Azok közül mind a kettő egy álom még késsel sem tudtam meg karcolni. De
A kijelzőm alul nem egyenes ha belenézek oldalról simán lehet látni. Ezért vettem ebay ről vékonyabbat. Ez tényleg atom vékony ezt még nem próbáltam. De kiindulva abból hogy nem az üveg a rossz hanem a képernyőm enyhén ívelt alul mint egy szappantartó ezért szerintem gyakorlatilag nem lehet normálisan fel tenni rá. Csak ha az üveg aljából egy centit le vágok. Amihez meg gyémánt kellene meg az már mókolás amit meg annyira nem szeretnék. Én a klasszikus fóliákról leszoktam mivel az üveg sokkal selymesebb és jobb tapintású valahogy az üveget szeretném rá oktrojálni.Ezzel a megoldással csak a képernyőn lenne üveg az android gombokat nem fedné. Az én telefonommal szerintem csak úgy lehet légmentesen fel tenni az üveget.
[ Szerkesztve ]
Lenovo k920 vibe z2 pro / Logitech Z5500 /
-
Land
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest