Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Most itt valami nem kerek... Gomb kombinációval nem tudsz twrpbe belépni mert a gyári reco jön be, jól értem? Viszont Win alól igen. Ez alatt mit értesz? Fastboot parancsal terminálból, vagy a .bat file segítségével? Ha a .bat, akkor másold már be a file nevét amit futtatsz.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Kapanyél
őstag
CM nem rakja föl a saját recoját? Utána vissza kell flesselni a TWRP-t.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WhiteBence
csendes tag
Sziasztok!
Dupla kopp-os feloldást fel lehet valahogy rakni a telefonra? Gyári 5.0.1.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz WhiteBence #6704 üzenetére
Kernel szinten vette ki belőle a lenovo, alternatív megoldás van rá itt a topikban.
Itt van: [link]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz berek21 #6707 üzenetére
Az talán megoldás lenne. Viszont én először inkább a hiba okát keresném mivel a fent leírt módszer működik. Illetve nem emlékszem fastboottal flahelhető recovery img-re. Bár már nagyon rég nem keresgéltem. Ha leszbkis időm utána nézek. Viszont arra emlékszem, hogy láttam valahol filet ami bootloader módba rakja a telót, úgyhogy nem lehetetlen.
-
dime27
őstag
válasz WOT-H-A-C #6701 üzenetére
Igen a gomb nyomogatásra gyári reco jön be pontosan!
A leírásban szereplő 0_run_twrp_recovery_K920Pro.bat fájllal be tudok menni a twrp-be!
De a cikk folytatásában irja hogy rá is flashelhetjük a telefonra (nos ez nekem tegnap megtörtén be is tudtam utána lépni a twrp-s reco felületre gombnyomogatással is!) a 0_flash_twrp_recovery_K920Pro_dd.bat fájl-al akkor a lentebb belinkelt hiba áll elő és nem értem hogy miért!
A kérdés továbbra is adott tudtok vmi modszert hogy ezt helyretegyem vagy hogy lehet erről a fázisrol akkor előrőlkezdeni az egészet mert most még nincs belakva a telefon még délután lenne időm ujra megcsinálni!De feleslegesen nem szarakodnék vele megint előről ha esetleg vhogy rá lehetne flashelni mégiscsak a twrp-t!
Köszi előre is a helpet!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6711 üzenetére
Sajnos késő Elkezdtem mindnet előről legalább mostmár tudom hogy hogyan kell feltenni az unbrick romot!
-
Blizzardking
őstag
A végén te leszel Flash Gordon
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Blizzardking #6711 üzenetére
Nem volt engedélyezve az adb kapcsolat?
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6716 üzenetére
Ebben a bekezdésedben :
"Ez a bekezdés fakultatív, ezért nem is írtam bele a címszavas listába. Ilyenkor én még le szoktam wipeolni advanced wipe-pal az SDkártya tartalmát, hogy az előző romból ne maradjanak ott beállítások esetleg a launcherre vagy bármi másra vonatkozóan."
mire gondoltál ill. melyik rublikákat kell bepipálni?!
Esetleg ha lesz időd irhatnál egy esszét magáról a twrp-ről is gondolok itt főleg a restore azaz rendszervisszaállítás opcióra.Tegnap nézegettem de nem tudom, hogy a twrp-vel elmentett rendszert hogyan kell a twrp-ben visszatallózni vagy vissza kell másolni mappástúl a telefon gyökérkönyvtárába?
-
WOT-H-A-C
veterán
Ilyennel ne terheljük már a kollégát : [link]
Adwanced wipe alatt : wipe cache, data, data cache. Internal sd és format system kizárólag saját felelősségre.
Format systemet csak akkor javaslok, ha cm telepítő skriptjébe nem írták bele , hogy csinálja meg automatikusan.
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6716 üzenetére
Vmi nem smaffol...felfrissítek lollira bootloader nyitás megvolt és szeretném ismételten ráflashelni a twrp-t ez is ok DE!Második rendszerujraindítás után telefon kikapcs szeretnék ujra belépni a 3om gombkombóval twrp-be de ismét az eredeti gyári reco fogad!!!Ez mi???? TWRP flashelés sikerrel járt ujraindult a teló utána kikapcsoltam elsőre be tudtam lépni twrp-be de második alkalommal megint a gyári reco jött elő...
-
Blizzardking
őstag
Idézet az XDA-s forrásanyagból Electry-tól:
"
(*) Now boot into the recovery (type "fastboot boot recovery.img")
(*) Mount /system partition (In TWRP go to Mounts and tick System)
(*) In TWRP open File Manager, go to /system and rename recovery-from-boot.p to recovery-from-boot.p.bak
Finally, reboot!
Done!
* You should do these steps only if you have Lollipop firmware (to prevent from TWRP being overwritten by stock recovery on each boot)"Idézet a leírásomból:
"- Menjünk oda hogy Mount, pipáljuk ki a Systemet, alul a read only NE legyen kipipálva, és nyomjuk meg jobb alul a négyzetet (itt ez az enter). Utána nyomjuk meg középen lent a kört, mire a főmenübe jutunk. Eztán file manager---> menjünk bele a "system" mappába, és ellenőrizzük, hogy nincs-e benne egy "recovery-from-boot.p" nevű fájl. Ha van, töröljük ki. (Nekem nem volt, lehet hogy ezt egy régebbi verzió miatt írta bele az eredeti szerző, mindenesetre nem árt ellenőrizni)."
Ha az bennemarad, akkor írja vissza a gyári recoveryt.
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6721 üzenetére
Kitöröltem pedig...a másik probléma h fagy a twrp...most mentettem teljes rendszert hogy ujra felflasheltem végzett vele és rányomtam a reboot system gombra h átmásoljam ahogy ajánlottad de semmi kifagy ugymarad és csak hosszú powergomb nyomással tudok ebből a helyzetből kilépni!
-
dime27
őstag
No úgynéz ki lekopogom hogy helyreállt a twrp!Kellett a telnek egy ujraindítás majd kikapcs és utána belép a 3as gombkombóval a twrp recoba!
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6724 üzenetére
Minden müxik lakom be a rendszert! Sikerült találnom hozzá egy 7-es verzió számú lenovo launchert is így majdnem olyan mint a gyári! Köszönöm mindenkinek a sok segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz berek21 #6726 üzenetére
Egyenlőre amit észrevettem hogy sokkal fluidabb a rendszer még kicsi megakadások sincsenek ill az energiatakarékossági funkció alapból sokkal jobban működik a 4 mag közül IDLE-ben csak egy jár szinte mindíg 300Mhz-en (cpu-z-vel figyelgettem) Lollinál ez nem mindíg volt így!A kijelző fényereje is másabb alapból lehet a beállításokban DPI értéket változtatni ez alapból 480-on van de lehet ez alá és e fölé is menni ahogy állítja az ember!A hangminőségen nem vettem észre negatív változást nekem ugyanolyannak tűnt min az 5.02-es alatt!A térerő viszont ugyanúgy érzékeny, jobban lefedett helyeken erős kevésbé lefedetteknél mint ahol én lakom sokszor lemegy egyes szintre pedig voda és t-s kari is van a telefonomba!De pl amint beérek munkahelyemre ami kb 14km-re van ott majdnem mindíg mind a kettő maxon van! No kb ennyi amiket észrevettem ezidáig!Jah még a memóriakihasználtság is sokkalta jobb eddig max 500-800 megát evett el a 3Gb-ból!
[ Szerkesztve ]
-
berek21
őstag
-
Blizzardking
őstag
Fényképezésnél / zseblámpázásnál csak az egyik led világít. Csak mondom, hátha valakinek ez fontos.
A memóriakihasználást én is megfigyeltem, valóban kevesebbet eszik. A térerő problémákon lehet segíteni a modem verzió cserélgetésével, majd utánaolvasok melyik vált be leginkább a népeknek. Az elsődleges sim kártyám Vodás, gondolom ez se tesz túl jót a 4G sebességnek, majd kipróbálom egy Telenoros kártyával.
Összességében egy nagyon kiforrott, átgondolt, jó romnak tartom. Next launcherrel használom, és a készülék karcolja a tökéletességet. Üzemideje is nagyon jó. Viper FX-et nem próbáltam, a saját hangminőség-baszkerálóját sikerült úgy beállítani, hogy nagyon szépen szól (Poweramp-pal). Első rom életemben, ahol nem tettem fel azonnal az Xposed-GB duót, és nem is érzek erre késztetést. Ez azért valamit elárul.
Vannak benne gyárilag üzemmódok, amiket a Taskerrel simán lehet billenteni, 2 soros scriptjeim vannak a régi 20 sorosak helyett. A gombokra tetszőlegesen lehet programozni funkciókat. A gyorskapcsoló panel az értesítési sávban tetszőlegesen testreszabható. Értesítések, jogosultságok gyárilag, mindenféle külső app nélkül testreszabhatók (egyébként a gyári romban is sok megvan ezek közül, sőt, megkockáztatom hogy innen vették az ötletet sokmindenhez).
Egyszóval CM:"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6730 üzenetére
Igen-igen ezzel a rommal főleg igaz erre a telefonra hogy aki nem akar trendi lenni hanem egy időtálló készüléket akar magának az NEHOGY LECSERÉJE EZT A TELEFONT!!!
Lehet tudni vmit hogy a 6.0-ás változata hol tart mikor lesz kb ilyen stabil mint ez?!
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6730 üzenetére
Jah még annyit, hogy nem sűrűn de azért elég sokszor használtam a gyári Lolli rendszeren a képernyőmentést a legördülő sávban itt ilyen nincsen vagy nem lehetne vhogy belepakolni?!
-
Srácok, a CM-es akkuidőről ne felejtsetek el majd írni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dime27
őstag
válasz #45553408 #6736 üzenetére
Nappal 6:00-24:00-ig egész hónapban 12Gb
Egész hónapban 00-6:00-ig érvényes a 100GbViszont mivel én 4 naponta másmilyen műszakban járok melozni egy nap szünetekkel van hogy 8 napot megyek egy honapba éjszakára ahol főleg ha nincs melodia fenejó dolog ez a 100Giga! NAS-omról nézek pl filmeket ha ugy adódik mondjuk amit aznap este tettek fel meg ilyenek...
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
A hangerő le+powa ugyanúgy működik CM alatt is nem..?
"Igen-igen ezzel a rommal főleg igaz erre a telefonra hogy aki nem akar trendi lenni..."
Nem tudom hogy laikusok számára mi a trendi, de pont ezt öt év múlva is csúcs telefonnak fogják nézni. Létezik a műszaki esztétikának az a foka ami kortalan.[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz Blizzardking #6740 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a Lambo Countach-al!
-
dime27
őstag
CM akkuidőről...tegnap óta van feltöltve a telefon most 70%-on van a saját általában vegyes használatommal most 1h51m kijelzőidő van benne
-
kk831228
addikt
-
zsozsoooooo
tag
Hali,
Köszi, igazad van. gyári töltővel és kábellel, brutálisan tölti. (1000-1100 mA)
Viszont a gyári kábellel sem tölti PCről. (-90 mA merülés )Rootoltam, TiBivel elmentettem minden appot, majd factory reset. Reset után sem töltötte USBről gyári kábellel. Megpróbálom még egyszer másik PC-n.
Más:
Hol is lehet kikapcsolni a bootolásnál és kikapcsolásnál hogy ne játsza le azt a hangot? Kerestem itt a fórumon , illetve a telóban, de nem találtam meg.Üdv,
[ Szerkesztve ]
Zsozso
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest