Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
csak 20 game... legalább akkor legyen lehetőség külsőleg is rápakolni vagy penyáról olvastatni vele a többit...
-
Wesder
félisten
Ha nem lesz rajta CTR akkor üljenek kaktuszba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Nekem is ez hiányzik az ilyen mini eszközökről. Nagyon tetszik mindegyik és jöhetnének is sorba, de francé nem raknak bele egy apró kártyaolvasót és dobnának ki huszassával újabb gyűjteményeket.
Eddig a megjelent két nintendoval is az volt a bajom, hogy remek játékok voltak ugyan rajtuk, de hiányoztak olyanok, amik miatt én ténylegesen beruháztam volna.
-
Wesder
félisten
-
ldave
félisten
A hét híre számomra, amint lehet megy a preorder
A Slime draws near! Command?
-
Silεncε
őstag
MGS?
-
Béééla
őstag
Ezeknek a drm a lényege. Nem akarnak az újrakiadással, terjesztéssel, egyebekkel szarakodni. Rajta van 20-30 játék és valószínűleg szemet hunynak a kalózkodás felett. Egy szoftverboltot fenntartani nem éri meg, ha tennél rá usb-t akkor egyértelmű lenne hogy a mindenféle iso-kat rá lehetne tölteni, így marad a "jajj nem zártuk le a csipet, véletlen mókolható " hozzáállás.
Bélabá
-
ldave
félisten
Pontosan ezt csinálta a Nintendo is, még egy rejtett üzenetet is küldtek a hackereknek.
-
adalbert1
veterán
Remélem egy Gran Turismo 1 vagy 2 is a listában lesz.
-
hombre[EU]
veterán
Milyen pici... nem tetszik
Az eredetibe legalább 10.000 órát beleraktam és még mindig bootol probléma nélkül,besz*rásLife, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem teszem tönkre a régi szép emlékeket.Mai szemmel undorítóan néznek ki a kezdetleges 3Ds játékok.Akkoriban ez jó volt, szép volt, imádtam is, de ezt ott akkor kellett átélni.
-
félisten
válasz ProEvoFan #27 üzenetére
Így igaz, az akkori 3D-s megjelenítés erősen véleményes mai szemmel. Ugyanakkor érdekes, hogy a 8-16 bites retro konzol játékok teljesen befogadhatóak, élvezhetőek, eladhatóak maradtak.
Lásd: Sonic CD újrakiadások, Sonic Mania, stb.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
atike
nagyúr
Cuki....
Nem kevés a 20 játék....?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Én a múltkor egy videojáték-boltos eladóval beszélgettem az SNES Miniről, hogy megérné-e megvenni? Akkor volt 21 ezer forinton az ára, és azzal érvelt a srác, hogy kb. 10 perc feltörni - könnyebb, mint egy iOS Jailbreak -, és a teljes NES / Famicom, SNES játékpalettát, de még Gameboy és bizonyos N64 játékokat (igaz ezeket nem a legjobb, a Super Mario 64 bug, bug hátán) is lehet vele játszani. Csak figyelni kell, hogy ne teljen be a háttértár, mert abból kevés van a gépben.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
ldave
félisten
válasz viragdani01 #34 üzenetére
Jaja, tudom hogy egy Pi + RetroPie sokoldalúbb megoldás, de teljesen más érzés egy rendes SNES kontroller a kézben a bármi más azokhoz a játékokhoz.
-
snake1977
őstag
Nemrég szereztem be egy ps1/ps2 gépet a régi idők emlékére
De ez is csábító lenne, amennyibe mókolható lesz akkor mindenképpen, sokkal élvezetesebb lenne pl. egy RE3 ha nem töltögetne a cd-ről minden ajtónyitásnál ennyit....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
KaitouP
veterán
A NAP HÍRE! Amint lehet előrendelni, már megy is a pre-order. Éreztem a Nintendo retró mini konzoljai után, hogy gyerekkorom kedvenc Sony konzolja valamikor vissza fog térni hasonló formában, és erre tessék.
Metaphor: ReFantazio teszt: https://playstationcommunity.hu/metaphor-refantazio-ps5-ps4-psn
-
Prof01
veterán
Igazi pénzkidobás.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Ghard
őstag
PS4re miért nem tudja a kedves $ony elérhetővé tenni a PS1 játékokat?
Esetleg FullHD felbontásra skálázva? (amit pc-n emulátorral gond nélkül meg lehet tenni)Persze, inkább kiadja ezt a vackot 100 euróért, amibe még egy 500 forintos nyamvadt hálózati adapter se fért bele.
Rendeljétek csak elő jó sokanMegyek is vissza PS4-ezni, 5.05 FW-el
(#27) ProEvoFan
Eredeti felbontásban már tényleg nem sok értelme van. Viszont pár hónapja toltam végig a MGS-ot, fullhdra skálázva. Marhára élveztem. Mondom ezt úgy, hogy a BF5 bétáján fanyalogtam, mert nem fejlődött a grafika -
Necroman_Mk2
őstag
A NES és SNES Mini sikerei után nem meglepő, sőt, várható léps volt a Sony részéről. Teljes lista a 20 játékról van már?
(#27) ProEvoFan Ha valaminek a játékélménye jó, akkor ott a grafika már másodlagos. De szerintem lesz némi feljavítás az erősebb hardvernek köszönhetően, pl. nagyobb felbontás, élsimítás.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
pomorski
őstag
válasz WhiteWalker #8 üzenetére
Tyű de igazad van!
-
Wesder
félisten
válasz Necroman_Mk2 #40 üzenetére
Ne is àlmodj semmilyen feljavítàsról. Ez egy szimpla emulàtor lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Ad1: konzolon se géphez kötődnek, hanem a PC-hez hasonlóan a felhasználói fiókhoz (csak itt nem megy szét sok fiók között (steam - origin -battlenet - uplay - stb)).
Ad2: a PC-vel ellentétben itt van lehetőség úgy vásárolni lemezes játékot, hogy az ne a fiókodhoz kötődjön, míg PC-n ez tudtommal nagyon nincs már így az utóbbi időben, mert a lemez kb semmire sem elég, hisz egy kódot be kell aktiválnod a megfelelő 'boltban' (steam - origin - battlenet - uplay - stb).
Tehát PC-n sokkal inkább van hozzád kötve a játék, mint konzolon.Szóval nice try.
-
orion1025
őstag
Nálam van jelenleg 4db is eladó sorban az igaziból
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest