Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz ssid3956 #6330 üzenetére

    Szia!

    Az új firmware nem változtat semmin. Úgy rémlik, hogy van valami régi WP zypkg, azzal lehet feltenni WP-t. Jó, az spec. porton megy, meg az is igaz, hogy a mod_php-t használja, ami egy ARMv5/ARMv7 NAS-nak ennyi RAM-mal nem valami optimális. FFp alól lehet felhegeszteni rendesen működő webszerver, PHP és MySQL(/mariadb) triót, viszont vagy fordítasz magadnak mindent, vagy vannak régebbi csomagok a halott memiks repóban, illetve adrhc repójában.

    Egyébként kíváncsiságból feldobtam egy WP-t én is. Teljesen alap beállításokkal egyelőre, elég jól fut. :)

    Pont most dogozom amúgy egy komplett webes frissítéssel FFp-re, melynek eredeti célja igazándiból a webDAV telepítésének egyszerűsítése volt, de mint láthatod, kis plusz konfiggal el tud futtatni egy WP oldalt is. Még mindig nem tudtam teljesen befejezni a dolgot, de ha érdekel, felteszem a repómba, s segítek privátban telepíteni.

    Viszont! A NAS nem egy atomgép, a PHP futtatására csak korlátozott erőforrások mellett képes. Egy hónapomba került optimalizálni a PHP motort, és így a korábbi benchmark loadok 34 mp-ről 1-2 mp-re csökkentek, de még így sem lesz képes nagy látogatottságú oldalak kiszolgálására.

    Mod: Toltam egy stressz tesztet, a PHPMyAdminnak (a WP domainről fut, DDoS védelemmel, és lusta voltam átirányítani). 50 user random, azonnali lekérésekkel produkált 1086 sikeres lekérést, 0 sikertelenet. Ugyanezt 150 userrel már csak 974 lekéréssel tudja teljesíteni. Az stressz ideje mindkét esetben fél perc volt.

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák