Új hozzászólás Aktív témák

  • Waikiki

    tag

    válasz Mr Dini #4058 üzenetére

    Kezdem magam megkarmolni egy QNAP NAS után a Zyxelezéstől...

    Újra végignyálaztam Zyxel Cloud beállításokat, és a HTTP nem volt engedélyezve. Merthogy a franc gondolta, hogy a "Web server" az a menedzsment felület elérését jelenti.
    Ennek kapcsán mellékesen megjegyezve: ha kvázi kikapcsolom a menedzsment felület elérését, akkor az nálam azt jelenti, hogy a login oldal sem létezik. Zyxeléknél ezt úgy oldották meg, hogy a login oldal ugyan bejön, de user/pwd mezőket nem jelenítik meg. :F :F :F

    Szóval ez most megoldódott. De találtam másik kettőt:

    1. File browser-ben mókolnék. könyvtárt létrehoz, de törölni már nem tudok semmit (beleértve az imént létrehozott könyvtárat, feltölteni dettó. SSH-zva, chgrp-re root-ról átállítva a share-ek csoportját, a törlés már megy, de a feltöltésre csak egy sokatmondó "failed to upload <FILENÉV>" hibaüzentet kapok.

    2. A következő móka: Cloudban állítanám be a CIFS, AFS szolgáltatásokat, merthogy a videó azt mondja, hogy az kell majd a zCloud-hoz, de csak "failure". valakinek tippje, hogy mi lehet a hasfájása?

    Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

Új hozzászólás Aktív témák