Új hozzászólás Aktív témák

  • Blue meth

    senior tag

    Na, egy teljes nap használata után vegyes érzéseim vannak. Egyrészt nagyon jó telefon, élvezet használni. Másrészt jelentkeztek idegesítő bugok, amik egy 300 ezres telefonnál hogy is mondjam, kínoosss.
    Amiket a mai nap tapasztaltam:
    -bluetooth probléma: JBL bt hangszórón hallgatom napközben a zenét. Azt csinálja, hogyha nyomok egy pause-t szám közben, és utána újra elindítom, nem szól se a hangszóró, se a telefon, de a szám megy tovább. De a play lenyomás utána is nem egyből indul el, hanem 1-2 másodpercre rá. Aztán ha bemegyek a bt menübe, írja hogy Kapcsolódva, de amint rápöttyintesz eltűnik minden, és gyakorlatilag kikapcsol a bluetooth. Illetve 4-5 méteres távolság utána is szétkapcsol. Ez eléggé wtf dolog, 6s-nél sosem volt ilyen problémám, tökéletesen működött vele. Remélem a frissítés segít rajta?!
    -zene lejátszásnál random 1-1 szám közben beakad a zene, nem akartam elhinni... szintén 6s-nél sosem volt ilyen probléma, itt meg egy 300 ezres vadi új telefonnál beakad a zene, őrület.
    -Face ID: ma legalább 3x nem ismerte fel az arcom, pedig totál szembe néztem. Azért ahhoz képest mennyire mondják, hogy milyen gyors és pontos, egy nap 3 sikertelen felismerés azért elgondolkodtató

    Azt hiszem ennyi bakit vettem csak észre. Meg ami fura az a kijelző még mindig, lehet tényleg nem olyan jó az üvegfólia rajta (Spigen), de néha olyan fura a kijelző, mintha kicsit el lenne mosódva vagy nem tudom... most ha meg leszedem, tuti összekarcolódik kijelző... 6s-nél is így jártam, addig húztam a fólia dolgot, mígnem megjelent rajta egy apró folt, utána meg már leszartam. Félek, hogy karcos lesz ha leveszem, ami elég kellemetlen lenne egy 300k-s telefonnál.
    A kamera szintén fura nekem, vagyis a színek amit megjelenít. Összemértem bent ismerős 8 meg 8 plus-ával, és nekik kevésbé volt sárgás a kamera színe. Nem tudom ez mitől lehet, lehet hogy hibás a kamera?! Viszont más fényviszonyoknál nem igazán látszódik, max egy nagyon picit. Szóval nem tudom mitől van ez, lehet gyárilag ilyen. Nagyjából ezek jutottak eszembe.

Új hozzászólás Aktív témák