Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitya2010
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 6S-t szeretnék cserélni a közeljövőben, természetesen márkán belül. Jelenleg leginkább az XS és egy 11 között vacillálok, mivel szinte ugyanannyiba kerülnek. XS mellett szól a jobb kijelző, de 6S után talán a 11 kijelzője sem lenne csalódás és mégis csak újabb modell. Megbízhatóságban, kiforrottságban melyik a jobb? Ami elbizonytalanít, hogy anno teszteken annyira nem magasztalták az XS-t, bár gondolom ez főleg a magas árnak szólt.
Köszi a tippeket, tanácsokat előre is. -
Sombrerokid
tag
Èn Xperia xz1-ről váltottam, Iphone 11,128 G fehèrre.
A haptikus rezgèstől nem estem hanyatt. A Sony-ba erőteljesebb volt. Vìzállòsâg is megvolt, plussz prèmium fèmház. DE. Az a rendszer, âtláthatóság mind az ios-t dìcsèri.
Nem volt olcsó, de megèri.
Kijelző ppi arány, ki a f... T èrdekel, vagy ips... Rá kell "nèzni"... Ennyi."Aki megoldást akar,az módszert keres,aki nem,az kifogást..."
-
GalaxyS9
tag
A Filmic Doubletake módot próbáltátok már? Szerintem kifejezetten szuper!
hírszerkesztő
-
törölt tag
Gondoltam leirom az elso benyomasokat errol a telefonrol.
6S Plus ota nem hasznaltam iPhone-t de eleg konnyu volt a visszaallas.Amik tetszenek:
A merete. Vegre egy telefon ami nem annyira tepsi.
Jo az akku es nagyon hianyzott a kivalo standby merules. Droidon siman merultem 10%-ot reggelre itt 3. Azert ez nem mindegy.
Appok minosege meg mindig jobb itt mint droidon.
Tobb tartozek van az iPhone-okra mint barmelyik droidos telefonra igy jobban testre lehet szabni kulsoleg.
A13 nagyon gyors. Nekem ez boven elegendo.
Telefon nagyon minosegi.
Kamera jo, nem kiemelkedo, de jo. Nekem eleg amit tud.
Hangszorok tokeletesek.
Kijelzo is jo. Azt hittem a kicsi felbontas zavarni fog de nem lehet pixeleket latni, meg kozelrol sem. Az hogy Amoled engem nem zavar.
Rendszeres hosszu tavu szoftverfrissites es a tokeletes backup hatalmas elony tovabbra is droiddal szemben.Ami nem tetszik:
Apple store nagyon gazul nez ki. Regen sokkal jobban atlahato volt. Ezek a nagy ikonok miatt vegig gorgetni vegtelenseg. Nem ertem miert jo ez. Wishlist nincs ezt nagyon hianyolom. A kategoriakat nagyon eldugtak a lap aljan.
A gyari billentyuzettel nem lehet gyorsan torolni vagy csak nem talalom az opciot.
Nincs mod arra hogy a kijelzot kette osszuk es ket appot hasznaljunk egyszerre. Split mode. Ezt sokat hasznaltam droidon.
A gyari billentyuzet aljarol nem tudom eltuntetni a mikrofon es a foldgom ikont. Vagy csak nem talalom, hogy kell.
Az ertesitesek kezelese meg mindig atlathatobb droidon mint itt.
Nem lehet manualisan allitani a shutter speedet a kameraban.
A controll centerbol a screen mirroringot es a zene kezelot nem tudom eltavolitani. Ezeket nem hasznalom.
Tovabbra sem temazhato a telefon. Bar ezzel a kompromisszummal siman elvagyok de azert jo lenne. Rengeteg koncepciot lattam, hogy lehetne kulturaltan (olyan appleosen) ezt megoldani.
Nagyon keves es gagyi gyari hatter van es a csengohangok sem valtoztak az evek soran semmit sem. Azert Apple lehetett volna kicsit kreativ.
Kijelzo feloldaskor jo lenne egy opcio ha szkenneles utan nem kene felfele suhintani hanem egybol menube lepne.
vagy a suhintas lehetne barhonnan kezdeni nem csak a kijelzo aljarol. Nekem kenyelmesebb lenne a kijelzo kozepetol felfele suhintani. Jobban kezre all.Nagyjabol ennyi lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
válasz #30610944 #2710 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy tetszik a telefon, megpróbálom amit tudok megválaszolni:
Apple store nagyon gazul nez ki. Regen sokkal jobban atlahato volt. Ezek a nagy ikonok miatt vegig gorgetni vegtelenseg. Nem ertem miert jo ez. Wishlist nincs ezt nagyon hianyolom. A kategoriakat nagyon eldugtak a lap aljan. Ez ilyen sajnos, nekem se a kedvencem.
A gyari billentyuzettel nem lehet gyorsan torolni vagy csak nem talalom az opciot. Ez nem tudom pontosan mit takar, ha nyomva tartod a törlés gombot akkor felgyorsul kissé a folyamat.
Nincs mod arra hogy a kijelzot kette osszuk es ket appot hasznaljunk egyszerre. Split mode. Ezt sokat hasznaltam droidon. Talán majd egy következő frissítéssel...
A gyari billentyuzet aljarol nem tudom eltuntetni a mikrofon es a foldgom ikont. Vagy csak nem talalom, hogy kell.
Beállítások - Általános - Billentyűzet. Ha több mint egy billentyűzeted van beállítva, akkor a földgömbbel tudsz váltani a kiosztások között. Ha kikapcsolod a diktálást az eltünteti a mikrofon jelet.
Az ertesitesek kezelese meg mindig atlathatobb droidon mint itt.
Nem lehet manualisan allitani a shutter speedet a kameraban.
A controll centerbol a screen mirroringot es a zene kezelot nem tudom eltavolitani. Ezeket nem hasznalom.
Tovabbra sem temazhato a telefon. Bar ezzel a kompromisszummal siman elvagyok de azert jo lenne. Rengeteg koncepciot lattam, hogy lehetne kulturaltan (olyan appleosen) ezt megoldani.
Nagyon keves es gagyi gyari hatter van es a csengohangok sem valtoztak az evek soran semmit sem. Azert Apple lehetett volna kicsit kreativ.Saját csengőhangot 3utools vagy iTunes programmal tudsz felrakni a telefonra, de kb ennyiben ki is merül a témázhatóság (plusz ugye saját hátteret is be tudsz rakni)
Kijelzo feloldaskor jo lenne egy opcio ha szkenneles utan nem kene felfele suhintani hanem egybol menube lepne.
vagy a suhintas lehetne barhonnan kezdeni nem csak a kijelzo aljarol. Nekem kenyelmesebb lenne a kijelzo kozepetol felfele suhintani. Jobban kezre all.Veremivadék Undorkutya
-
Amarton
tag
Sziasztok.
Hol érdemes most venni iPhone 11 pro 64 (szürke) telefont?
A webshopkon nekem nem derül ki, hogy melyik érkezik Magyarországon használható töltővel. Átalakító nem opció. Viszonylag megbízható forrásból származó darab érdekelne.
Valahol 70 ezer forint különbség is van a hivatalos bolt és a webshopok árai között.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
bkiky01
senior tag
Igencsak úgy néz ki, hogy ez lenne az 1. Apple telefonom. Ma élőben kicsit nézegettem MM-ben ezt is, Pro-t és Pro Max-ot is. Mate 10 pro-t váltanék, mert mióta android főverzió lett frissítve kamera beltérben vállalhatatlan lett és az nekem fontos. Ios-nél mennyire kell félni a frissítéstől? Nagyon oled párti vagyok, de meglepődtem, h sima iphone 11-en tényleg jónak tűnt az lcd. Napfényben használva milyen? Az, hogy nincs 3. kamera, az mennyire hátrány? Valahogy nem érzem, h a pro és a pro max annyival többet tudna, mint amennyi a különbözet. Szerintetek? Amúgy hardveraprón mennyire szabad venni, mondjuk gariba cserélt darabot? Garihoz kell számla is, vagy csak széria szám alapján megy?
-
rene0619
aktív tag
válasz bkiky01 #2719 üzenetére
Én 1 hete váltottam 11-re (Kicsit féltem 8 év android csúcstelefonok után, iphone 4 volt az utolsó almám), a kijelzőtől én is tartottam, de kellemes csalódás volt. Napfényben jól lehet látni és a színek szerintem sokkal jobbak, mint egy amolednél, legalábbis az én szememnek, nem annyira túlszaturált (több samsung amoledes van a családban, össze tudtam hasonlítani). Kamerájában eddig nem csalódtam, nem tudom mit tudhat egy 3 kamerás, de nem is hiányzik (vagy egy MILCem is komolyabb célokra). Tetszik az iOS, a kezelése, az egyszerűsége, minden gördülékeny. Akkuja is jó (nyilván nem oylan, mint az előzőleg használt telóm, aminek 5000es akksija volt).
-
Balage992
csendes tag
Sziasztok. Páromnak új 2 napos 11 es iphone ja nem kapcsol be este felrakta töltőre, ma már nem reagál semmire. Mi a gond mi a teendő? Köszi a válaszokat.
-
-
okoska74
senior tag
válasz Balage992 #2724 üzenetére
Lehet, hogy szervíz. Nálunk egy iPhon 7 -el esett meg egy hét után ugyan ez csak ott a kábel volt rossz. Egy másik kábellel töltött.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Balage992
csendes tag
Köszi srácok. Akkor csere. 3 napos a dolog, javítani nem engedem. Forró a telefon de semmi reakció a nyomkodásra
-
törölt tag
Most mar hasznalom egy ideje a telefont es beallt az akku. Azt kell mondjam, hogy nalam laza ket napot megy. Kiveve ha dolgozok. Sajnos a melohelyem ugyanugy meggyilkolja ezt is mint minden korabbi telom. Olyan helyen 12 orazok, ahol a ceges wifi es a terero allandoan elmegy-visszajon. Az allando wifi, terero kereses megoli az akkut. Max. 3 ev es total KO lesz az akkum es vagy cserelnem kell vagy uj telo utan nezni.
Viszont minden mashol remekel. Ast is eszrevettem, hogy olyan helyeken is van tererom ahol korabban nem volt.
Szoval egesz happy vagyok eddig. -
törölt tag
Tegnap reggel 8kor vettem le toltorol. 92%-on volt. Ma delben ment fel toltore. 1%-ig meritettem le. Itthon voltam, stabil mobilnet, wifi mellett. Ez korrekt.
Kerek 2 ora alatt toltott fel 7.5 wattos toltorol.
Legkozelebb lemerem a gyors toltest. Egy Anker toltot hasznalok amin van 4 db USB A 7.5-es es egy 30 wattos USB C tolto csatlakozo. Tudom csak 18-at fog felvenni de kivancsi vagyok mennyivel lesz gyorsabb. A kocsimban is van egy Anker gyorstoltom, de ha az Apple Carplayt akarom hasznalni akkor sajna a gyari USB-re kell csatlakoznom az meg lasabb. -
törölt tag
-
bkiky01
senior tag
Lehet buta kérdés, de 1. iphone-om.. Ha mikrofon és emoji ikont eltüntettem a billentyűzet aljáról, hogyan tudom lejjebb húzni, hogy ne legyen alul az üres hely?
-
törölt tag
A sok ev androidozas utan hianyzott mar az iPhone standby ideje. Reggelre nulla szazalekot merult. Ilyet egy androidos telefonom sem tudott.
-
-
lmno
őstag
válasz Luck Dragon #2737 üzenetére
Meg mondjuk nem ébreszt...
-
törölt tag
Probaltam mar okosoratak meg okos band-eket de egy ido utan idegesitett a sok ertesites, igy kinyomtam oket. Azt idegesitett, hogy merultek igy konyomtam a folyamatos szinkronizalast. Idegesitett, hogy allandoan ahogy mozgott a kezem felvillant igy a raise to wake is ment a levesbe. A vegen mindent kinyomtam es csak az orara neztem ra neha. Ezert nekem nem valo az ilyen. Raadasul a munkam miatt allandoan kesztyuben vagyok aminek meg az utjaban van az ilyen.
-secret- :
Ja az egyik androidos telefonom kikapcsolt allapotban is kepes volt egy nap merulni 12 szazalekot.
lmno:
Vissza sirjuk meg azokat az idoket mikor kikapcsolt allapotban tudtak ebreszteni a telefonok.
-
veterán
-
gonger
senior tag
válasz GalaxyS9 #2747 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy az SE-hez képest a 11-ben több a RAM, illetve az XS-hez képest újabb a proci.(ez utóbbi még talán felhasználás során nem érezhető)
De be kell látni, hogy ez egyéni preferencia kérdése, ki mit választ.
SE tábor azt mondja, elég neki a kijelző és az akkuidő.
XS-esek szerint prémiumabb a hatás 11-hez képest is és fikázzák az LCD-t.
11-esek szerint ez mindenben jobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest